Hjem / Indsigt / Din datingapp er ejet af Shlomo

Din datingapp er ejet af Shlomo

Som gæst i et homogent samfund, og med en vilje til kollektivt at arbejde for at ødelægge denne homogenitet, har jøderne kæmpet mod europæere på alle fronter og niveauer. Gennem medierne, gennem aktivisme for åbne grænser, ditto indskrænkning af ytringsfriheden, i undervisningsinstitutioner, via “borgerrettigheder”, kontrol af betalingstjenester og elektronisk infrastruktur og også gennem monopolisering af datingmarkedet.

Hvis du søger efter en mage, en yndig hvid pige, eller omvendt, så skulle man tro at du så ville blive præsenteret for de bedste forslag, og at de forskellige datingsider ville konkurrere benhårdt for at give dig det bedste resultat. Njet. Der er en meget stærk slagside, som du nok har fornemmet nu, i ejerskabet af disse selskaber, og at regulere de algoritmer der præsenterer kandidater, så de ikke stemmer overens med det du ønsker (så Maria bombarderes med Sorte Sambo, og Børge præsenteres for Snani’qwa), er en meget stor udfordring for vores rodløse gæster. De vil give muhdik til dig. Selvom du ikke vil have det.

“Du får en banan vil du vil sutte min pik”, siger meget få eller ingen hvide mænd. Junglefeber er et mem, jøder vedholdende prøver at dyrke og virkeliggøre, så raceblanding kan blive normen.

“Jamen, enhver overrepræsentation af jøder er rent tilfældig, eller har at gøre med en verbal intelligens over gennemsnittet”, siger en stadigt mere desperat frikadellegnasker.

IAC, et selskab ingen har hørt om før, har en uhørt magt indenfor sofadatingverdenen. OKCupid, Tinder, OurTime (boomerdating), Meetic, Pairs, PlentyOfFish og Match, er blandt de selskaber der befinder sig i deres krogede hænder. Dertil ejer de YouTube-“konkurrenten” Vimeo, online-ordbogssiden Dictionary.com (den der har magten til at definere ord, har stor indflydelse), DailyBeast, CollegeHumor og en masse andre selskaber.

Som sagt er jøder tragisk nok hele 2% af den amerikanske befolkning. Er deres repræsentation hos IAC så voldsomt stor, måske 5%, eller hele 10%?? Hvad tror du kære læser, læg en kommentar (jeg tror jeg vil presse vand ud af en sten med tankens kraft, det er nemmere). Lad os se på IAC. Er det fyldt med jøder eller hva’?

Fra deres 12 mand stærke bestyrelse:

(((Barry Diller)))

(((Edgar Bronfman Jr.)))

(((Michael Eisner)))

(((Victor Kaufmann)))

(((Alexander von Furstenberg)))

(((Joey Levin)))

(((David Rosenblatt)))

(((Alan Spoon)))

(((Bonnie Hammer)))

Bryan Lourd, tidligere jødisk gift, homofil.

Richard Zannino, status ukendt.

Chelsea Clinton, jødisk gift, datter af Bill Clinton.

Læg dertil at der i hvert af de respektive selskaber i IAC også er placeret en masse (((beslutningstagere)) i toppen. Og deres Senior Management er ligeledes som at bladre i en telefonbog fra Tel Aviv.

Hvis bare de kunne moderere sig lidt og ikke gå Fuld Retardo med deres sindssyge samfundsundergravning, så ville vi hele tiden være nede på Good Goyim-niveau. Men vi kan jo ikke undgå at bemærke deres bestialske forbrydelser, så derfor er vi permanent langt højere oppe.

Men.

Det er alt sammen et tilfælde. Der er ikke tale om et stærkt sammentømret, etnisk stammefolk, som den dag i dag samarbejder med hinanden og har fælles mål, metoder og verdensanskuelser samt en stærk jødisk kultur, præcis som for 100 år siden, for 200 år siden og for 1000 år siden. Niksen.

Disse altid komplet assimilerede folk, gør intet for at undergrave deres vært. Pludselig, mens de uselvisk arbejder med opofrende dedikation for deres nyfundne fædrelande, ud af det blå, kommer der udslag af kontrasemitisme. Opstande, ligefrem, som søger at smide dem på porten. Uden grund. Hver gang. Det er så mystisk, så mystisk. Vi burde afsætte milliarder til at få forsket i dette bizarre, historiske fænomen. At nogen kan hade folk der aldrig gør noget forkert, generer nogen, eller på nogen måde skader, svækker eller udbytter deres værtsfolk. Det er en gåde viklet ind i et mysterie. Ingen forstår det. Ingen.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
OversætterenDanskerenDanielIngolfGaboldsen.Johan Waldheim Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Danskeren
Gæst
Danskeren

Læs Det Gamle Testamente som er det jødiske folks historie, det siger de også selv. Det er en lang beskrivelse af jødernes had til ikke jøder.

Danskeren
Gæst
Danskeren

Nu er det faktisk sådan at jeg har læst biblen fra første til sidste side mere end en gang, og er personligt kristen. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at det eneste der kan redde den vestlige hvide kristne civilisation er at vi vender tilbage til god gammeldags karsk og uforfærdet Luthersk Evangelisk kristendom. Og hele mellem østens og nordafrikas historie og er jeg ganske godt inde i. Det ændrer ikke på at Det Gamle Testamente er fyldt med beretninger om jødernes/israelitternes folkedrab på omkringboende folkeslag og at jøderne/israelitterne anser sig selv for at være udvalgt af gud til at eje og regere verden. Bla. er det dem stadig tilladt at tage slaver blandt fremmede folkeslag. OG hvis man graver lidt dybere og læser toraen og talmud bliver det rigtigt grimt. Grunden til at Luther ikke så positivt på jøder var jo at han lærte sig hebraisk og derved fik adgang til jødernes hellige bøger

Danskeren
Gæst
Danskeren

Det er jeg udmærket klar over.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Er der nogen der kan nævne noget positivt der er opfundet af jøder? Det eneste jeg kender til er atombomben og p-pillen.Og det er sandeligt også positivt for menneskeheden.(ironisk ment).Jøden,som den parasit han er overtager som altid områder der er opfundet af hvide: aviser,bogforlag,filmkunst,TV og radio,skoler og universiter og nu internettet.Alt og mere opfundet af hvid-og så kommer Jøden takket været det jødestyrede finans-system,jødernes diciplin og internationale organisation er i
stand til at overtage samfundets kirtler.
Jøden må konfronteres og fjernes fra samfundets kirtler,eller vi som hvide er færdige.

Daniel
Gæst
Daniel

Det kendte aflusningsmiddel Zyklon B er opfundet af en jøde
www.bbc.com/news/world-13015210

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Urelateret til artiklen så ligger der over på nordfront.dk nogle glimrende artikler omhandlene holohoax.Husk på om det så er Gl.Testamente,Talmud,Kabbalah eller hvad deres (sind)syge skrifter ellers hedder,så er det holohoax der idag bruges til at føre krig mod os hvide.Afslør holohoax for den løgn det er,og vi hvide vil tage et kvantespring mod befrielsen.

GibMelson
Blæser læser
GibMelson

Tinder var opstartet af persiske jøder (mizrahi?). Den ene af dem er vist nok involveret i en sexchikane-sag. Om der var en potteplante involveret husker jeg ikke.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det var bare en kælling der prøvede at promovere sig selv under gamergate, ved at sige at (((Sean Rad))) og (((Justin Mateen))) var sexister og skrev klamme beskeder. Her er stævningen:

www.rezlaw.com/News-Events/06-30-14_Complaint_with_Exhibits-1.pdf

Endnu en skøge, lad nu være med at hoppe på deres historie. Til smus jøderne med noget rigtigt. De lavede dog alle forlig, fordi de lever i cuckworld. Wolfe der datede Sean var også jøde, hun stævnede ham kun pga af shekels.

Sitet er godt nok (((shlomo))) men det er fin forklaring.
forward.com/schmooze/397441/bumble-vs-tinder-whats-jewish-about-the-epic-dating-site-war/

Sager som denne skabte substans for #Metoo og pludselig blev relevant overalt og mænd i hele tech-branchen blev mistænkeliggjort. Og Wolfe brugte tårepersser historien til at promovere sin egen dating app, som nu kunne bruge labelled “women friendly tinder” i deres markedføring.

Oversætteren
Skribent

Online dating er også utroligt svært for mænd ift kvinder. Forstået på den måde, at mænd tænder på en kvinde udseende. Det er meget nemt at vise online. Kvinder tænder på en mand med høj social status. Det er straks en del sværere at vise online.