Hjem / Danmark / Idé til nyt frikadelleaftenunderholdningsprogram

Idé til nyt frikadelleaftenunderholdningsprogram

Weekend efter weekend samles Sofadanmark foran fjerneren for at se indholdsrige programmer såsom X-Factor, Vild med Dans og Den Store Bagedyst. Selvom disse programmer utvivlsomt alle er veludtænkte og sindsoprivende spændende, synes jeg godt, at jeg kan tillade mig at komme med at par foreslag til forbedring.

Jeg kan bl.a. ikke se, hvorfor sang, dans og bagning hver især skal have sit eget program. Det ville langt bedre og mere praktisk med et program, der indeholdt alle tre ting. Et tænkt eksempel: deltageren bager et brød, vedkommende synger derefter for det, mens det er i ovnen. Til sidst, når det er bagt, skal deltageren danse for programmets dommere, der spiser brødet, og desuden har til opgave at bedømme både brød og dans.

Der skal yderligere være et dommerpanel, hvis formål er at bedømme førstnævnte dommerpanels evne til at koncentrere sig om at bedømme dans og brød på samme tid. Således er det både deltagere og dommere der kan sendes hjem. Dette sidstnævnte dommerpanel skal selvfølgelig også kunne sendes hjem. For at undgå en uendelig regres af dommerpaneler, tænker jeg, at dette klares vha. SMS-stemmer.

Fordi programmet er tænkt som noget, der skal samle hele Danmark på tværs af det politiske spektrum, har jeg i øvrigt haft følgende idé: samtlige deltagere skal være grønlændere. Fordi der dermed ingen hvide deltagere er, vil programmet tilfredsstille venstrefløjen ved at være 100% mangfoldigt; og folk på højrefløjen vil også være glade, eftersom 100% arktisaboriginere betyder nul muhammedanere.

Jeg tænker, at programmet skal hedde Vild med Snaps.

Dette er ikke udelukkende—omend det til dels er det—et forsøg på at gøre nar af grønlændernes drikfældighed. Nej, jeg tænker faktisk, at hver deltager inden programmet skal have besked på at drikke en hel flaske brændevin. Det samme skal i hvert fald første dommerpanel, hvis ikke begge dommerpaneler. Grunden til, at jeg tøver, når det kommer til andet dommerpanel (altså dem, der skal bedømme de andre dommere), er, at jeg her overvejer at gøre en undtagelse, hvad angår programmets etniske sammensætning.

Deltagerne og første dommerpanel skal alle være grønlændere, det er jeg slet ikke i tvivl om; men man kunne jo overveje, om ikke andet dommerpanel skulle være en forsamling af danske kendisser. Så skal folk både have mulighed for at stemme de kendte, de ikke bryder sig om, ud af programmet og for at vælge hvilke nye kendte, der skal erstatte dem den følgende uge. Således kunne man i løbet af en sæson f.eks. gå fra et panel bestående af Niarn, Hella Joof og Peter Lundin til ét bestående af Birthe Rønn Hornbech, Thomas Blachmann og Peter Lundin.

Skriv endelig i kommentarfeltet, hvad I synes. Skal alle deltagere være grønlændere, eller skal der også være et særligt kendispanel? Hvem vil I i så fald gerne se på dette panel? Er der andre elementer, programmet mangler?

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Mette Perkerflænser omdøbes til Mette Forhudsflænser

Efter lang tids stilhed fra både Socialdemokratiet og Venstre, meddelte statsministeren i går (10. sep.) …

13
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
10 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
NPC854746OversætterenIngolf GaboldsenClausDanskeren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

VILD MED SNAPS! XD

Lord Lolland
Administrator

Jeg syntes det lyder fint som det er. Nu gælder det bare om at tage magten og gøre Kreutzmann til underholdningschef på DR

Morningstar
Gæst
Morningstar

Jag skulle gärna se ett underhållningsprogram där man kan rösta ut muggier. Blir dom utröstade blir dom inte bara tvungna att lämna programmet men även att lämna landet för alltid.

Goseph
Blæser læser
Goseph

Man kunne også tilføje et hungergames element. Efter bagningen og dansen er overstået, skal danskerne stemme på 15 dommere og deltagere, som bliver sendt til en kæmpe indhegning på Lolland, her er det vigtigt at hegnet er over 10 meter, så lollikkerne ikke tør nærme sig det. Inde i indhegningen er de værste kriminelle negere og perkere fra danske fængsler og alternativets medlemmer. De skal være der indtil der kun er 4 overlevende tilbage og hele molevitten bliver streamet fra flere hundrede kamerarer. De overlevende får nu den ære at deltage i wipeout på kanal 5 hvor vinderen af denne wipeout får et somalisk pas, og en gratis flyvetur derned. Driftsbudgettet for hele molevitten kommer fra DRs lommer, så danskerne endelig kan se deres licens blive brugt fornuftigt.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Jeg kan se to problemer med programmet… stive isasiater kan værken danse eller bage og deres sang vil hurtigt jage samtlige seere bort.

Danskeren
Gæst
Danskeren

Vel kan de bage selvom de er spritstive. Bare se ude på christianshavn, hvordan de kan komme vaklende i en ordentlig koger, trække bukserne ned , sætte sig på hug og bage en ordentlig kage i fuld offentlighed.

Claus Boatsinker
Administrator

Grønlænderne vil hele tiden bruge is som ingrediens, men den smelter i ovnen. Deres frustrationer og manglende forståelse vil være guf for Fladskærmsdanmark.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

jeg tror overhovedet ikke der er så mange der ser fjernsyn som i går og tror. Eller så er det i hvert fald gamle mennesker.

Claus Boatsinker
Administrator

Mine forældre, men også yngre kolleger, er foran skærmen konstant. Yngre mere (((Netflix))) end DR dog.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Har du mødt en færing, de vilde med snaps. Hjemmebrændt direkte op af den danske muld på Færøerne.

Oversætteren
Skribent

Et produktionsselskab er ved at lave en film om Danske patrioter. I kan nå at være med endnu..

NPC854746
Gæst
NPC854746

Wow. Første gode ide jeg har set fra Dagensblæser. Ved ikke helt om det kan få opbakning blandt Danmarks nazi socialdemokrater, men jeg synes det lyder vildt based.
Hvis man også kunne få nogle forskellige kønsidentiteter ind ville det være skakmat for venstrefascisterne