Hjem / Radio / Som om vi aldrig var væk

Som om vi aldrig var væk

Som fans af vores podcast og læsere af blæseren ved, blev vi smidt af vores daværende host Soundcloud for et par uger siden. Vi var hurtige med at få en ny host til nye afsnit, men folk der gerne ville lytte til afsnit fra før dommedagen, måtte desværre gå forgæves. Hvis de da ikke ville downloade alle afsnittene i en enorm pakke.

Adskillige timer af arbejde fra undertegnede senere, og der er nu endeligt rettet op på sagen. Vores gamle afsnit, samt alle fremtidige, er nu igen tilgængelige via vores RSS feed radio266b.libsyn.com/rss og på den automatisk genererede side radio266b.libsyn.com
Jeg gider ikke at rode mere med dette lige nu, så de gamle afsnit vil ikke være tilgængelige fra radio-kategorien her på Dagens Blæser foreløbigt, men det skal de nok blive en dag når jeg får taget mig sammen igen.

Så nu er alt ved det gamle, nyt afsnit hver uge, alle afsnit er tilgængelige og det er som om vi aldrig var væk.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

Radio 266b Afsnit 116 – Halløj i Homostrædet

Konfirmationssæson 2020 er kommet tidligt, så Kreutzmann er fraværende. Konfirmant eller ej, så lægger vi op til hvad der allerede nu af eksperter beskrives som "det seneste afsnit af radio 266b".

Efterlad et svar

5 Kommentarer på "Som om vi aldrig var væk"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Claus Boatsinker
Redaktør

DAB på de hadere ved soundcloud som ikke tillod at vi brød samtlige punkter i deres brugerbetingelser. Dab, dab.

Goseph Joebbels
Gæst
Goseph Joebbels

En vigtig milepæl. Jo mere uafhængig man bliver af J-Webbet, jo bedre! Det koster lidt mere at betale for DDoS eller hacking, end det gør at trykke på “slet konto”. Nu må vi se om 266b er i et dårligt nok lys, til at Shlomo punger ud for at “lukke det ned”.

Kristian
Gæst
Kristian

nice try kikes

*Daps assertively*

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Gud ske tak og lov… Min snooker nyhedskilde nummer 1 er reddet !