Hjem / Indsigt / Twitter: Data om homofiles spredning af kønssygdomme er “hadtale”

Twitter: Data om homofiles spredning af kønssygdomme er “hadtale”

 Er  vi ved at nå toppen af bjerget?

Er det sidste luft trukket ind i båthornet, for at udstøde det endelige “båt-båt”?

Er taktikken Luk Det Ned(TM) ved at have så absurde konsekvenser, at et tvangsindgreb mod censur endeligt er på vej?

Ingen af disse spørgsmål kan besvares ud fra de fakta vi sidder inde med her, men det virker som om at de samfundsomstyrtende, mørke kræfter, der dominerer monopolgiganterne i den sociale medieverden, for længst er gået over stregen.

Nu er turen kommet til at mørklægge konsekvenserne af sygdomspredende homokarle, som ubeskyttet onanerer i hinandens anuser, med døden til følge i værste/bedste tilfælde.

Citing facts is now considered hate speech, according to Twitter.

LifeSiteNews, a pro-life conservative news outlet, was locked out of its Twitter account on October 18 after Twitter found an article posted four years ago violated its “rules against hateful conduct.”

In the article in question, Dr. Gerard M. Nadal, president of the Coalition on Abortion, stated that HIV, syphilis, and gonorrhea were on the rise among the LGBTQ community because 60 percent of homosexual men “failed to disclose their symptoms or status to sex partners.” He cited data from the Centers for Disease Control, The New York Times, and a medical journal.

Data. Fakta. Viden. Fy-fy, skamme-skamme, niks-niks, fy-fy, ah-ah, slemme-slemme, fy-fy, næ-næ, nix-nix, slut forbudt. Virkeligheden står i vejen for fremmelsen af glansbilledet omkring homofile som normale individer der problemfrit kan hærge løs. Vidensspredning – nej tak. Sygdomsspredning – just do it!

Twitter later unlocked the account after a petition of 7,400 people was sent protesting LifeSiteNews’ suspension. The platform said, “After reviewing your account, it appears we made an error.”

Fejlen var at mange blev sure. De børster støvet af og prøver igen. Censur er lidt som EU-afstemninger. Går den ikke første gang, så prøver man bare igen. Eller ignorerer resultatet.

The argument in the piece was that sexually transmitted diseases had nothing to do with homophobia, but rather because of other reasons. Non-conservative news outlets, such as the Atlantic and LGBTQ Nation, have written on similar subjects and have cited the same sources. The Atlantic reported almost the exact same thing, with the one difference being the date — it was published in 2018, not 2014. LGBTQ Nation was not censored by Twitter for its 2011 piece on the rise of AIDS among black bisexual men. Only LifeSiteNews was censored for this.

In the notification, Twitter told LifeSiteNews that the post “promoted violence against, threatened, or harassed other people on the basis of race, ethnicity, national origin, sexual orientation, gender, gender identity, religious affiliation, age, disability, or serious disease.”

According to LifeSiteNews, the only options to restore the account given were to either delete the post from 2014, or start an appeal process. This comes as no surprise given that other pro-life sites, organizations, and personalities have been heavily censored on social media. Congresswoman Marsha Blackburn (R-TN) had her pro-life political ad taken down, while Live Action was told it couldn’t promote any of its tweets until it had deleted the “anti-abortion” content from its website.

The thinking behind marking the post as hate is sketchy at best. Homosexual is not a hate word, and linking the word homosexual to STDs is not necessarily hateful depending on context. Given the context here, no hate was intended.

Normalitet er under angreb. Hvide samfund er ræmt af en række kræftsygdomme, alle hver især dødelige. Vi almindelige borgere kan ikke selv udradere disse samfundsplager, men vi kan råbe vagt i gevær, gøre opmærksom på hvem der gør hvad mod vores samfund, og holdningbearbejde den kreds af folk vi kan nå. Grundlæggende kan og skal vi selvfølgelig gå forrest med sund livsførelse, høje idealer og klar retorik, som kan vise vejen for dem der bøjer som siv i vinden og flyder på en luftmadras nedad Weimars kloakslam. Gå forrest, tag ansvar og vær dine egne omgivelsers leder.

Almindelige folk, såvel som dem der allerede ved hvad der er los, er ingenlunde begejstrede for ting som disse. Se et par reaktioner fra en tråd om denne artikel.

Tid til at werfe nogen Flammen.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Johan WaldheimOversætterenLars Agerbæk med æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Oversætteren
Skribent

Eller hadfakta nærmere..

GibMelson
Blæser læser
GibMelson

Hvad søren? Er denne her side imod homoseksualitet?
Vestlig-chauvinisme og bøssesex går hånd i hånd ellers vinder muslimerne.
Hvad bliver det næste, antisemitisme?..1!!