Hjem / Akbaring / Frankrig – gud hjælpe dem – vil importere ISIS-yngel

Frankrig – gud hjælpe dem – vil importere ISIS-yngel

Det går ikke så godt med Frankrig. Det er svært at sætte fingeren på noget specifikt. Det er som de træffer den ene dårlige beslutning efter den anden, årti efter årti, ja set over endda meget lang tid i historien. Er det at være en meget dårlig beslutningstager en del af den franske folkesjæl?

Eller er de under en nærmest satanisk indflydelse? Udøver nogen en kontrol over dem og træffer politiske valg til skade for det franske folk? Igen og igen?

Det er et stort mysterie.

Med de mange, mange millioner muggihamedanere som Frankrig nærer ved sin koldblodige frøbarm, så var det ikke et chok, at et stort antal af disse tog til Islamisk Stat for at udleve kalifatdrømmen. Præcis som kalifatdrømmeren Jamal Khashoggi, blev drømmen knust og døden fulgte for mange af dem. Mange af dem som tog afsted fulge kaldet om at blive jihadbrud og de der blev ISIS-koner, ploppede selvfølgelig ildelugtende araberaffald ud i stort antal.

Frankrig har nu opsnappet eksistensen af dette terrorbiprodukt og siger gibsmedat! “Terroristbørn? Hvor? Hvor hurtigt kan de komme til Frankrig? *savle*”, udtalte et regeringsmedlem nær præsident Macron.

Jeg kan hverken læse eller skrive fransk, men jeg er sikker på at den her satiretegning spidder situationen på bedste vis.

Fra TV2:

Flere hundrede børn er født af franske kvinder, der er taget til Syrien for at støtte Islamisk Stat.

Kald mig Tvivlende Claus, men æ tror med ret stor sikkerhed at jeg kan sige, at der ikke er tale om franske kvinder, men udelukkende kebabtøjter. Der kan være en enkelt konvertit blandt dem, bevares, men jeg tvivler. TV2 og (((Reuters))), definerer selvfølgelig franskmand på usmagelig vis.

Israel og jøder i Europa og USA samarbejdede med Islamisk Stat. De havde fælles interesser (som tidligere i verdenshistorien), og så havde ISIS et flag der lod til at afsløre deres ophav. *gruble*

Frankrig arbejder på at hente en stor gruppe børn hjem til Frankrig fra Syrien, hvor kurdiske styrker passer på dem.

Der er Nobelpriser for stort alle mulige mærkelige kategorier. Hvorfor ikke én for Verdens Værste Idé? Det her er en klokkeklar kandidat, vurderer jeg.

Børnene er enten født i Syrien af kvinder, der er taget til landet for at støtte Islamisk Stat, eller er taget med i en ung alder.

Ifølge nyhedsbureauet er 60 kvinder meldt som værende taget til Syrien af deres familier i Frankrig sammen med deres omkring 150 børn.

Hovedparten af disse er under seks år. En stor gruppe af dem er tilbageholdt af de kurdiske styrker i det nordøstlige Syrien.

Islamisk Stat spredte sig hastigt fra Syrien til et stort område, inklusive store dele af Irak.

Den religiøse, militante bevægelse tiltrak samtidigt flere tusinde troende sunnimuslimer fra Europa, der ville deltage i Islamisk Stats erobringskrig for at skabe en islamisk stat.

Herunder også mange kvinder, der tog afsted for at stifte familie med IS-krigere.

Frankrig arbejder på at hente børnene hjem én sag ad gangen. Ifølge Reuters hentede landet allerede i 2017 tre børn hjem, da deres mor fik en livstidsdom i Irak for at havde erklæret sin loyalitet til Islamisk Stat.

Det er en prioritering der er helt hen i vejret. Jeg er sikker på at (((interessegrupper))) og brune mennesker gør alt for at hente dette kalifatyngel til Frankrig. Fair nok. De meler deres egen kage, og undergraver deres vært. Men Frankrig burde jo vise noget mod og træffe åbenlyse valg til gavn for Frankrig. Ikke til gavn for djævlebørn af arabisk herkomst.

De første børn fra Syrien kan ifølge Reuters blive hentet til Frankrig i slutningen af året.

– Det er i børnenes bedste interesse, siger en fransk embedsmand til Reuters.

Uden tvivl. Uden tvivl. Lige så lidt tvivl er der omkring spørgsmålet: er dette til folkets bedste? Tjener vi det franske folks interesser ved at arbejde aktivt for at importere ISIS-skægbørn?

Mere og mere, som hænderne på uret går rundt og rundt, ser det ud som om, at den bedste situation for Frankrig og Europa generelt ville have været et andet udfald af 2. verdenskrig. Man kunne forestille sig at Klovnejorden ikke ville have manifesteret sig, hvis folk med en bedre dagsorden omkring beskyttelsen af folkets homogenitet havde fået velsignet magt i Frankrig og andetsteds.

Men nu skete det der skete, og i 2018 importerer Frankrig afkom fra muggier fra ISIS. Ikke optimalt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Kristianzyklon brusenbadensteinOversætterenLord of the FrogsIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Tror faktisk ikke at nogensomhelst, nogetsomhelst sted, overhovedet, kan argumentere for at udfaldet af anden verdenskrig har gjort godt.

Det har været den rene katastrofe både I vesten og I den tredje verden…

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Men til gengæld har udfaldet af anden verdenskrig været glimrende for dem der frembragte den største katastrofe for den hvide race siden pesten.(((( ))))

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Belgien gør det samme, mon ikke Danmarks også!

www.bt.dk/udland/laura-tog-sin-fire-aarige-soen-med-i-krig-i-syrien-is-narrede-hende-paa-det

I København, Århus og Odense løber der en masse ISIS-krigere rundt på, som kommunen bruger millioner på at skaffe arbejde.

jyllands-posten.dk/protected/premium/indblik/Indland/ECE10687449/boern-af-danske-fremmedkrigere-skaber-panderynker

ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/medie-boern-af-is-krigere-kan-frit-rejse-til-danmark/7210269

Enhedslisten syntes det fjong

Lord of the Frogs
Gæst
Lord of the Frogs

Der findes Darwin awards, tæt på at være Nobelprisen i den mest stupide ide.

Oversætteren
Skribent

Hmm..

Kristian
Gæst
Kristian

honhonhonhonhonhon