Hjem / Danmark / Youtubes Grænse

Youtubes Grænse

Kort efter vi begyndte på Radio 266b i Maj 2017, startede Anders Kjær sin youtubekanal Nordens Grænse. Kjær har på denne kanal uploadet mange spændene samtaler om alt fra Kristendom og abort til nationalsocialisme og generelle person-interviews, med et væld af forskellige gæster, blandt andet undertegnede. Og vi har naturligvis delt en hel del af disse her på Blæseren. Men det var tilsyneladende blevet for meget for youtube. For nyligt blev langt hovedparten af videoerne fjernet fra siden, i følge Kjær selv fordi Youtube havde besluttet sig for at de timelange saglige samtaler indeholdt “upassende indhold”.

Uden at have en spion hos Youtube til at give os klar information, kan vi ikke vide præcis hvad der pluslig fik dem til at fjerne så mange af Nordens Grænses videoer. Men jeg har en mistanke om, at det er de adskillige samtaler med Rasmus Paludan fra Stram Kurs, der har fremprovokeret nok rapporter for “upassende indhold” til at youtube øksede hele baduljen og lidt til. Jeg har disse mistanker fordi det er et rimelig kendt mønster fra venstrefløjen i USA, hvor det ikke er ualmindeligt med organiseret rapportering på sociale medier for at få modstanderes poste ned.

Det kan selvfølgelig også bare være folk der arbejder hos Youtube, der uden direkte påvirkning selv har besluttet at saglig samtale er anstødelig. Vi får nok aldrig at vide præcis hvem eller hvad der fik youtube til at fjerne videoerne, men resultatet er det samme.

Jeg har snakket med Kjær om alternativer til Youtube, og han finder nok snart en løsning, men hvad den bliver er endnu ikke afgjort. Vi oplevede selv et fald i Radio 266bs lyttertal da vores soundcloud blev økset, så vi håber at Nordens Grænse kommer ud af det med sin lytterskare i behold og ønsker held og lykke med fremtiden.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Danmarks Radio glorificerer pædofili (igen)

Det trætter mig, at en betydelig del af vore landsmænd helt ukritisk fortærer landsskadelige propaganda …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
14 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
13 Kommentarorer
ScandinavianheritageLord of the FrogsHasso C.Ole C G OlesenKristian Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Goseph
Blæser læser
Goseph

Så fik de sgu også taget vores strategibord for bekæmpelsen af thot plagen ned! Heldigvis er der alternative platforme, men det er sgu stadig træls at man nærmest er tvunget til at bruge fjendens platforme for at nå ud til folk.

Oversætteren
Skribent

“vores strategibord for bekæmpelsen af thot plagen ned”? Tænker du på afsnittene om kvinders psykologi?

Goseph
Blæser læser
Goseph

Ja, det er meget oplysende.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Youtube=Jewtube.

Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

F

Lord of the Frogs
Administrator

F

Den gamle
Gæst
Den gamle

Det giver god mening at den har øgenavnet Jewtube. Den her glimrende kanal er også fjernet. gab.com/LoveLifeAnarchy/posts/39888785

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen
Oversætteren
Skribent

Ja sikkert..

Mads
Gæst
Mads

Øv…desværre er det standard nu. Nok osse bare et tilfælde det kom lige efter paludan videoerne, begyndte og ramme de 5k views.

Imens viser de tarantino film som historie i gymnasiet.
Håber generation zyklon ikke bare er et meme.

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

F

Oversætteren
Skribent

Nu er kanalen fuldstændigt suspenderet.

Kristian
Gæst
Kristian

Hvis ikke Jøderne kan tolerere eftertænksomme krigere må de mindre verbose træde til.

Olavleivar
Blæser læser
Olavleivar
Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Jeg kan anbefale Yandex som evt. fremtidig platform. Yandex er en slags russisk google. Jeg ved ikke, men kan ikke udelukke, om yandex censurerer russiske materialer. Man kan forestille sig, at det ville kræve betydeligt pres fra danske myndigheder til at få dem til at fjerne dansk content.

Lord of the Frogs
Administrator

Ikke et ord fra Kim Møller og Uriasposten. Patetisk, men overhovedet ikke overraskende.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Tænker at bit.tube/dashboard må være løsningen for Nordens grænse upload jeres podcasts der. De har ikke så meget censur som youtube efterhånden har fået.