Hjem / Verden / Pressen: Midtvejsvalget er cyberhakket på forhånd

Pressen: Midtvejsvalget er cyberhakket på forhånd

Hele narrativet omkring russisk indblanding i det amerikanske præsidentvalg i 2016 bragte aldrig noget til torvs. Evighedsefterforskningen baseret på ingenting, men hele tiden brugt til at delegitimere Drumpff, kastede til sidst nogen ikke-anklager mod russere om vist at have postet memes på facebook. Eller noget. Trump har undladt at gøre en ende på denne efterforskning, hvilket han ellers har mandat til, og Jeff Sessions har ej heller stoppet (((Rosenstein))) og co.’s heksejagt.

Man behøver ikke just at være ekspert i sagerne, for at forudsige at denne klovnefantasi med Putin i skurkerollen, ville blive ført videre til det kommende midtvejsvalg. Bevares, er man fast lytter af Fash The Nation, så har man et ret dybt indblik i sagerne, men selv lægmænd kan se at pressen har en uophørlig hetz mod Donald Trump, uden objektivitet eller balanceret nyhedsdækning for øje.

Dette er den seneste udgave af Newsweek. Jeg har valgt at bruge Newsweek som eksempel på den vulgære propaganda, men det kunne ligeså vel have været Time, New York Time, Washington Post eller andre smudsblade. De har samme dagsorden.

Og lad mig bare komme til sagen angående indblanding i valg: Den findes. Valgsvindel hos demokraterne med illegale og sorte er enorm, og selvom disse vælgersegmenter ikke har for vane at stemme i store antal, så er der ved hvert valg eksempler på valgdeltagelse over 100%. Svindel er effektiv. Dertil er medierne ejet og kontrolleret i overvældende grad af jøder og pengemændene, som står for de store donationer til begge partier, er næsten udelukkende jøder med dobbelt statsborgerskab. Deres politiske dagsorden, som fremført gennem medierne og den politik som deres kandidater arbejder for, taler sit tydelige sprog (en blanding af yiddish og hebraisk).

JA, der er fremmed indblanding på alle niveauer i amerikansk politik, til skade for det (hvide) amerikanske folk. NEJ, det er ikke russere.

Men tilbage til Newsweek.

Kaster man et blik på deres forsider, så kan man hurtigt afkode hvad deres intentioner er. Det er usminket information om hvad deres NPC-læsere skal mene. Putin slem. Trump ond. I modsat tilfælde, Obama ukrænkelig gudeskikkelse.

Newsweek er en såkaldt seriøs publikation med politisk analyse, men man kunne ligeså godt læse sensationssladder hos National Enquirer. Det er mere sandsynligt at Elvis Presley blev bortført af rumvæsener i august 1977, end at Newsweeks russofobiske eventyr har gang på Jorden.

Han er jødernes fjende nummer et. Ikke Vestens. De ser en alliance mellem et Rusland der har vristet sig fri af bolsjevismens lænker, og et vågnende hvidt USA, som en stor trussel mod deres tilværelse som den rodløse elite på toppen af kransekagen. Europa, USA og Rusland som BFFs, er ikke i tråd med den internationale, (((globalistiske))) dagsorden, som pressen som helhed finder gunstig.

“The plot against America”. Det man siger er man selv. Der er i sandhed en gruppe der konspirerer mod deres værtsfolk. Kan bekræfte. Russere, knapt så meget.

Det man siger er man selv, del 2. Jep. Nogen begraver andre med propaganda og paranoia. Den infame løgnepresse i USA kører i døgndrift, tilsyneladende med dette ene formål: At tilsværte dem de finder det opportunt at modarbejde, ikke mindst Vladimir og Donald. Jeg kan svært forestille mig at propaganda- og paranoiasituationen i Rusland skulle have så groteske proportioner som pressen fremdyrker i USA og Europa.

Husk at hvide babyer er fødte  racister, så vi har en opgave med tidligst muligt at indoktrinere dem og overbevise dem om multikulturens velsignelser. At have medfødt naturlig sympati for sine nære og kære er ikke tilladt for goyim.

1993, 38 år efter (((Hart Celler Act))), som åbnede op for massiv ikke-hvid invandring, var USA ikke længere 90% europæisk. Demografien ændredes hastigt og middelklassen var blevet udhulet. Industrien udflyttet. Weimerika var etableret og hvides trivsel var i gang med at blive undergravet på alle fronter. Selv den mindste bekymring omkring dette, blev hånligt beskrevet som paranoia. Måske skulle man finde netop denne artikel og gå den igennem, her 25 år efter?

Men kald mig ikke Nostradamus hvis jeg påstår, at jeg kan forudsige Newsweeks dækning af Trumps embedsperioder…

Det er pinligt. Det er forudsigeligt. Og usmageligt. Jeg er ikke Nostradamus. Jeg er Claus, og det bliver jeg ved med at være.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
OversætterenIngolfGaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Og alle libtards går helt amok, når man siger medierne er biased og uden integritet. Nutidens “præstestyre” må ikke udfordres.

Oversætteren
Skribent

Alle tegn peger mod et internt opgør her i Vesten..