Hjem / Akbaring / Klovnekendis i uføre: Sinead O’Connor tilslutter sig arabisk dødskult

Klovnekendis i uføre: Sinead O’Connor tilslutter sig arabisk dødskult

Når man har opbrugt al sin kendiskapital, optjent efter at have fremført en Prince-sang i 1990 og overrevet et billede af paven i (((Saturday Night Live))) (“do go right ahead, shiksa”), så går man i hundene. I hvert fald hvis man er Sinead O’Connor.

Tre af hendes fire børn – med fire forskellige mænd – er hver især blevet fjernet af de sociale myndigheder i Irland. Sidenhen efterlod hun børnene og flyttede til USA, hvor hun kunne maksimere sit potentiale som irrationel kvinde, grænsende til det skingrende sindssyge.

Så kom historierne om at hun forsvandt og var selvmordstruet, efterfulgt af et ultimative råb om hjælp: et besøg hos den slimede ål Dr. Phil. Finder du dig selv siddende i en stol overfor Dr. Phil, så ved du at dit liv har taget en ret så træls drejning, og at i det tilfælde at det er et vendepunkt, så er det mod noget meget værre.

“Look, you’re obviously more of a crazy sonnovabitch than a Mississippi chicken coup in  a December rain storm, so we gotta uncover whatever scrambled that whacked out brain of yours, kay?”

Hvad dette skud opmærksomhed gjorde ved Sinead vides ikke, men det var nok et snif af den heroin hun ikke har kunnet få hænderne i siden 1990-erne, og da Dr. Phils stjernedrys falmede kort efter, er filmen nok knækket helt. Desværre hoppede hun ikke ud fra et højt sted og kom fra Klovnejorden med en flig af værdighed i behold.

Selvfølgelig ikke. Næste logiske skridt var for O’Connor at konvertere til muhamedanismen. Nu poster hun billeder af sig selv med hijab, prøver at synge på arabisk og kalder sig selv Shuhada. I mine øjne et navn der ligger alt for tæt på ShuBiDua og således blasfemisk mod en samling musikere som hun heldigvis ikke har bragt i miskredit med et af hendes træk-en-syg-kat-i-halen-fortolkninger. Forestil dig Ronald & Leonid fra ShuBiDua 8 sunget af Sinead. Uff!

Nu er hun bekræftet mentalt forstyrret, så man skal måske ikke lægge det store i hendes “teologiske rejse”, men der er som regel en skæbnehistorie bag disse ynkelige skabninger, som rodløse, magtesløse og identitetsløse ser mening i et perverst muggifællesskab. Disse har meldt sig ud af deres folkefællesskab og tilsluttet sig en af Europas historiske fjender. Præcis som mange homofile træder deres sti, fordi andre bøsser har misbrugt dem som børn, så har konvertitter også ofte haft et rendestensliv. Det fritager dem i sagens natur ikke for deres forbrydelser.

Kære Sinead: Scientology står klar med åbne arme. Hvis bare du bliver testet med et e-meter, så vil det afdækkes at dine thetans er ude af kontrol og at du hurtigst muligt skal blive operating thetan. Kontakt Scientology, læs Dianetics og bliv din mentale ustabilitet kvit! Din rejse er kun lige begyndt.

For første gang har jeg dyb sympati for Buddy Nnnguy, som skal finde sig i at Fatima O’Batshit improviserer teksten til Sweet Home Chicago (januar 2016).

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Simon TemplarDanielOversætterenClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Daniel
Gæst
Daniel

Jeg er overrasket over at det er dette der var dagens artikel på Blæseren. Hvad er jeres take på ”MAGAbomberen” og jødeskyderen? Jeg har læst at på Dailystormer så er MAGAbomberen et hoax og det lyder også lidt hoax agtigt. Det andet tror jeg er et falsk flag men jeg er ikke sikker. Hvad er jeres teori om de to hændelser

Oversætteren
Skribent

Hun er jo nærmest et symbol på Vestens rodløshed..

Simon Templar
Gæst
Simon Templar

Tidligere spillede hun Jeanne Darch a la Dreyer , rent tuderi og selvbagning og mere tud. Ligesådan her. Formodet anorektisk veganer