Hjem / Indsigt / Ansvarsløs opdragelse giver døde døtre

Ansvarsløs opdragelse giver døde døtre

En tendens tegner sig. Ikke en chokerende en af slagsen, men værd at notere sig, da den med statsgaranti kan overføres til danske klovnetilstande. Der har været to højt profilerede mord på unge, hvide piger i USA. Normalt får drab ikke den store opmærksomhed, men disse brød igennem medietavsheden. Begge kendte deres gerningsmænd i forvejen, for at sige det mildt.

Mollie Tibbetts: blev stoppet af den illegale indvandrer Chrithian (ja, sådan staves det) Bahena Rivera på en joggingtur, efter at have fulgt hende i en bil. Hun ville åbenbart ikke med i majsmarken, så hun blev (formodet) voldtaget, myrdet og smidt i bilen, og sidenhen dumpet et afsides sted. Hun var forsvundet i en måned inden sagen blev opklaret. Hendes svar til den eksotiske morder om at han skulle gå, ellers ville hun kontakte politiet, blev hendes egen dødsdom, da hans illegale status jo kunne betyde udvisning.

Kendskab: Mollie, en meget køn pige, kendte tacoforbryderen. Hendes veninde og tidligere klassekammerat havde et barn med denne savlende charmør, og Mollie arbejdede i en børnehave, hvor hans yngel blev passet.

Forældre: Forældrene var tilhængere af illegal indvandring og brugte deres døde datter til at signalere at indvandrere jo bringer gode madopskrifter til USA, og at hendes illegalt indvandrede morder ikke skulle bruges som modargument mod at have illegalt indvandrede lovbrydere rendende løs i millionvis.

Dette er, og jeg sværger det er sandt, et uddrag af et avisindlæg Mollie Tibbetts psykopat af en far forfattede efter hendes lig fundet og morder anholdt:

As I write this, I am watching Sen. John McCain lie in state in the Capitol Rotunda and know that evil will succeed only if good people do nothing. Both Mollie and Senator McCain were good people. I know that both would stand up now and do something.

The person who is accused of taking Mollie’s life is no more a reflection of the Hispanic community as white supremacists are of all white people. To suggest otherwise is a lie. Justice in my America is blind. This person will receive a fair trial, as it should be. If convicted, he will face the consequences society has set. Beyond that, he deserves no more attention.

To the Hispanic community, my family stands with you and offers its heartfelt apology. That you’ve been beset by the circumstances of Mollie’s death is wrong. We treasure the contribution you bring to the American tapestry in all its color and melody. And yes, we love your food.

Den illegalt tilstedeværende “hispanic community”, i en verden med grænser og håndhævelse af love og regler, ville være i Mexico, Guatamala, Honduras og så videre. Mollie Tibbetts ville være i live, til trods for hendes tragiske opvækst hos forældre, der ikke gav hende en chance for at skelne godt fra ondt. Men nu myrdede denne mangfoldighed fra syd hans datter, og gav ham således denne enestående mulighed for at gå på knæ, og sutte hans datters morders kulturfrænder af. Det er det mest ulækre jeg har bevidnet siden en EU-ansats datter blev voldtaget og myrdet af en nyankommet flygtning, som hun villigt omgik. Til begravelsen samlede de ind til flygtningemodtagelsen. En død datter fører ikke til anger, men blot usmagelig godhedssignalering.

Lauren McCluskey: Fik en neger som kæreste. Fandt ud af at han var prøveløsladt seksualforbryder, generelt kriminel (hun så ikke han var neger?), stoppede jungleforholdet, blev chikaneret og siden skudt i hovedet. Inden hendes mord havde hun og familien betalt fortovsaben Melvin Rowland 1.000 dollars for ikke at offentliggøre pornobilleder, som tøjten havde produceret sammen med sin neger.

Kendskab: Kulbrænderstatus. Betalte fuld told.

Forældre: Her bliver det speget. Ikke så meget med signalering efter skøgens død, men moderen havde en meget aktiv karrriere med at bekæmpe hvide nationalister. Hun havde været førende i at chikanere den velkendte aktivist James Allsup og holdt demonstrationer. Man kan kun gisne om det horrible kattedamehjem, som Lauren blev fejlopdraget i, inden hun smed liv, ære og værdighed i affaldscontaineren. Jeg ville gerne henvise til artikler omkring moderen Jill McCluskeys chikane mod James Allsup, men det er ikke let at finde.

Havde Jill McCluskey blot lyttet til James Allsups budskab, så havde hendes smukke datter fået en hvid, lovlydig, lastfri kæreste, og ville have færre skudhuller i kraniet. Mon denne indsigt, omend alt for sent ankommende, endeligt har indfundet sig hos Jill? At det ikke blot er statistisk sandsynligt at hvide tøjter får tæv, hvis ikke ligefrem de møder døden, når de fraterniserer med negerskabninger, men også en forbrydelse mod Moder Natur, som burde være strengt ulovlig?

Opdragelse og kontrol af og med sine børn er dødsensvigtig. Vi vil kunne se i langt de fleste tilfælde at døde, hvide piger som udbød deres krop til racefremmede, i de fleste tilfælde kommer fra skodhjem, hvor løgnen om at race kun er hudfarve, mangfoldighedens styrke og multikulturens fortræffelighed, er den giftige atmosfære der har ledt dem til at træffe fatale valg.

Billedet af den rebelske teenager, som gør det stik modsatte af sine forældres råd, og ser bort fra hans eller hendes opdragelse, er blot en løgn fra (((Hollywood))). I virkeligheden følger de fleste de råd og den vejledning, der har præget deres opvækst. Fodres du med et glansbillede af negere, så vil risikoen naturligvis være større for at du bliver offer for negerkriminalitet. Modtager du i stedet fakta omkring deres evner, opførsel, IQ, kriminalitet og handlingsmønstre, så er du bedre klædt på i mødet med dette farlige væsen.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
KomponistenLarsLarsenOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Hjemmeskoling må være vejen frem ellers kan ens egen opdragelse af sine børn blive svært..

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Hvis alle børn blev opdraget med hårdt arbejde I roe-marken istedet for at skulle I (((skole))) så ville det aldrig ske

Komponisten
Gæst
Komponisten

Den mand, der ville undskylde over for “the hispanic community” er syg langt ind i sjælen. Et udskud og en foræder til sin egen stamme, identitet og kultur.