Hjem / Andet / Jair Bolsonaro, Brasiliens kommende præsident

Jair Bolsonaro, Brasiliens kommende præsident

Egentlig er dette jo ikke den store nyhed. Jeg forudså det efter første valgrunde for tre uger siden—men nu er det efterhånden ved at være officielt.

Jair Bolsonaro bliver Brasiliens næste præsident. Over 90% af stemmerne er talt op, og Bolsonaro har fået næsten 56% af dem. Tænk sig, 56% af stemmerne (okay, måske bliver det kun 55%, når alle stemmerne er talt op) i 56%-land.

Jeg ved godt, at Brasilien næppe er et land med det store potentiale. Jovist, den sydlige del er sikkert udmærket, minder om Argentina og Uruguay, osv.; men der er altså også et enormt antal brune skabninger på slæb. I landets nordøstregion, hvor der bor ca. 57 mio. “mennesker”, er den gennemsnitlige indbygger f.eks. 20-30% neger, mens gennemsnitsindbyggeren i landets nordligste region har en lignende mængde indianergener. (I begge regioner gælder det selvfølgelig, at befolkningen har både neger- og indianergener.)

En lille hue-hueografilektion

 

Når det er sagt, er Bolsonaro er altså sej. Han kan lide våben og militærdiktatur og hader bøsser. Globohomoeliten og deres tåslikkende journalister hader ham. De hader, at han bliver præsident i “verdens fjerdestørste demokrati”.

BASED and REDPILLED

 

Desværre elsker han også Israel…

CRINGE and BLUEPILLED

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Nomineret til ‘Bedste Film,’ så har du vel husket bøsserne og negerene?

Husker du Hollywood? Du ved den der jødiske enklave, hvor adskillige højtprofilerede magtjøder sidder og …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Goseph JoebbelsOversætterenClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Det her skal nok blive godt. Med vilje til magtanvendelse kan mirakler ske.

Oversætteren
Skribent

Det er stort..

Goseph
Blæser læser
Goseph

Bolsonaro er 100% alfa, han er pisse ligeglad med pressen og marxist slynglernes ramaskrig. Trump var et morsomt fænomen at følge, men det her valg giver et større håb, da de beviser at situationen i et land kan blive dårlige nok til at tage drastiske midler i brug.