Jair Bolsonaro, Brasiliens kommende præsident

Spred kærligheden

Egentlig er dette jo ikke den store nyhed. Jeg forudså det efter første valgrunde for tre uger siden—men nu er det efterhånden ved at være officielt.

Jair Bolsonaro bliver Brasiliens næste præsident. Over 90% af stemmerne er talt op, og Bolsonaro har fået næsten 56% af dem. Tænk sig, 56% af stemmerne (okay, måske bliver det kun 55%, når alle stemmerne er talt op) i 56%-land.

Jeg ved godt, at Brasilien næppe er et land med det store potentiale. Jovist, den sydlige del er sikkert udmærket, minder om Argentina og Uruguay, osv.; men der er altså også et enormt antal brune skabninger på slæb. I landets nordøstregion, hvor der bor ca. 57 mio. “mennesker”, er den gennemsnitlige indbygger f.eks. 20-30% neger, mens gennemsnitsindbyggeren i landets nordligste region har en lignende mængde indianergener. (I begge regioner gælder det selvfølgelig, at befolkningen har både neger- og indianergener.)

En lille hue-hueografilektion

 

Når det er sagt, er Bolsonaro er altså sej. Han kan lide våben og militærdiktatur og hader bøsser. Globohomoeliten og deres tåslikkende journalister hader ham. De hader, at han bliver præsident i “verdens fjerdestørste demokrati”.

BASED and REDPILLED

 

Desværre elsker han også Israel…

CRINGE and BLUEPILLED

Efterlad et svar

3 Kommentarer på "Jair Bolsonaro, Brasiliens kommende præsident"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Claus Boatsinker
Redaktør

Det her skal nok blive godt. Med vilje til magtanvendelse kan mirakler ske.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Det er stort..

Goseph Joebbels
Gæst
Goseph Joebbels

Bolsonaro er 100% alfa, han er pisse ligeglad med pressen og marxist slynglernes ramaskrig. Trump var et morsomt fænomen at følge, men det her valg giver et større håb, da de beviser at situationen i et land kan blive dårlige nok til at tage drastiske midler i brug.