Hjem / Indsigt / Jøder til goyim: Analyse af vores gerninger er had

Jøder til goyim: Analyse af vores gerninger er had

Den jødiske avis The New Yorker har efter synagogecaust i Pittsburgh, som alle andre dele af det kyllingesvingende sammenrend af interesserorganisationer, banker, sociale medier og traditionelle medieplatforme, udnyttet og misbrugt oldingepløkkerens ugerning til at arbejde samlet for mere censur. Mere undertrykkelse af værtsfolket, som vover at tale imod deres udskiftning.

Det er som om de gennem deres handlinger beviser præcis hvad det er deres kritikere anklager dem for. Og trods de mange sandfærdige betragtninger, observationer og analyser af deres aktivisme til skade for deres værter, så er det “had”, det er “antisemitisme”. Det er uvelkommen indblanding i deres dagsorden. Sjovt nok giver den kollektive skyld som de vil tilsværte hvide med, jo egentlig kun mening, hvis det er rettet mod dem selv. Deres evne til at samarbejde som en sammentømret etnisk gruppe er rigeligt historisk dokumenteret, og har også gjort dem upopulære mange, mange, mange gange.

Luk det ned.

Den klassiske, hysteriske overreaktion giver pote for disse typer.

Ja, den jødiske terrororganisation SPLC var endda tidligt ude – tre dage før skyderiet i Pittsburgh – med lanceringen af kampagnen Change the Terms, som yderligere skulle indsnævre brugerbetingelserne for at ytre sig på netbaserede platforme, så kun billeder af sjove katte og indlæg om NFL eller Netflix-narkotika skulle være tilladte.

Trump havde kort forinden bemærket og påtalt at der pludselig ikke længere kom nye følgere til Twitter. De havde besværliggjort støtter at benytte platformen, i endnu et pinligt indgreb i det amerikanske midtvejsvalg. FBI burde jo fokusere på hele den jødiske mediedækning og netcensur som en grotesk indblanding i det amerikanske valg og en undergravning af det amerikanse demokrati. Det ser vi dog ikke.

Men se denne passage som The New Yorker journalisten Andrew Marantz skriver i sin artikel. Det er i forhold til at Kevin MacDonalds tørre analyse bliver omtalt af andre hvide, og dermed kaster lys på de i Amerika bosiddende jøder:

“According to this line of thinking, the Jewish agenda is, at its core, a pro-immigration agenda, with the ultimate goal of decoupling the U.S. from its history as a majority-white nation; Jewish advocacy for multiculturalism is yet another attempt, whether conscious or unconscious, at Jewish self-preservation.

A cohesive white majority might expel the Jewish nuisance from their midst, as so many nations have done in the past; therefore, it’s in Jews’ collective interest to keep white Americans divided, allowing a coalition of ethnic minorities, Jews among them, to take power. And, on the most racist parts of the Internet, the end of white hegemony is routinely equated with the downfall of America.”

 

Vi spørger:

HVOR ER LØGNEN?

Shlomo svarer:

LUK DET NED!

Lad dig ikke tie. Kontrasemitismens sandhedskastende lyskegle er påkrævet som aldrig før

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

15
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
11 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Hasso C.OversætterenLord of the FrogsIngolf GaboldsenIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord of the Frogs
Administrator

Gad vide hvad Mikkel Andersson nu tænker hvor selv nogle få af hans greatest ally har indset den ikke går længere….

Oversætteren
Skribent

Jeg tror slet ikke, at han er så dybt nede i stoffet, så han forstår, at der findes forskellige slags jøder.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg ved det nu ikke det der med der er to jødiske diasporas der kæmper om magten gjorde Churchill klart for længe siden, i 1920. Artiklen hed “A Struggle for the Soul of the Jewish People”.

“The Jew is ‘different’. He looks different. He thinks differently”

www.fpp.co.uk/bookchapters/WSC/WSCwrote1920.html
www.patriot.dk/churchill.html

Og det også tydeligt i Israel hvor folk demonstrere, mod den nuværende regering som libtards.

‘We can bring this Apartheid system to an end’: Anti-Zionist Israelis join the Great March of Return

Bibis søn shiller hårdt i den anden retning!

Netanyahu’s Son Posts Awesome Meme Blaming the Jews for Bringing Down His Jew Father

Oversætteren
Skribent

Jeg kender ikke Anderson indgående, men baseret på det, jeg har læst, han har skrevet om alt-right og dagens blæser, så har formålet ikke været at forstå og nuancere men at udskamme.

Lord of the Frogs
Administrator

Journalist er Mikkel Andersson i hvert fald ikke.

Oversætteren
Skribent

Nej han er historiker.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Hvorfor besøgte DOHS (Department of Homeland Security) synagogen i marts?????

youtu.be/Ridy9UdWOyU

Oversætteren
Skribent

Fra New York times artiklen:

“Then I had to grapple with the ethical question of whether to rebut each of MacDonald’s shoddy arguments, or whether paying any attention to him, even negative attention, would only continue to fuel his viral success—another very 2018 dilemma.”

På intet tidspunkt i resten af artiklen behandler han et argument eller bevis fra bogen. Ikke så vidt jeg kan se i hvert fald?

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Jeg kan kun skrive under ovenstående med begge arme og ben.

Trump, en de facto samlingsfigur for alle bevidste hvide amerikanere, har stillet sig selv og dem i en umulig situation. På den ene side deres, og tilsyneladende hans, ønske om at beskytte Amerika mod dødelig migration og på den anden – hans familie- og forretningsforbindelser til det jødiske miljø (plus meget andet).

Elleve rabbinere fra organisationen “Bend the Arc: A Jewish Partnership for Justice” i Pittsburgh (hvis formand, mærkeligt nok, er Alexander Soros – Georges søn) har offentliggjort et brev til Trump hvor de giver ham skylden for massakren og skriver, at medmindre han fordømmer hvid nationalisme og stopper sine “angreb” mod migranter og flygtninger, er han ikke velkommen til begravelsesceremonien i Pittsburgh.
There you have it, folks … Kampen heder op men er uundgåelig.

Oversætteren
Skribent

Jeg tror, det ender med, at jøderne bliver smidt ud af USA i mine levetid.

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Man kan kun håbe du er en slags profet eller noget lignende, Oversætter. Og så må man håbe, at de ikke vælger Danmark som sin tilflugtssted. Næsten for meget at kræve af Karma på en og samme gang. Eller er det mig, der er lidt nede med næbbet i dag?

Oversætteren
Skribent

Historien gentager altid sig selv. Så længe de ikke stopper deres adfærd, så vil vi heller ikke stoppe vores. Men ja det ville da være forfærdeligt, hvis de kom (tilbage) til Europa. Man kan jo håbe, at internettet gør, at nok mennesker blive klar over, at det er en utroligt dårlig idé, at lukke dem ind i deres land. Ellers er vi jo nok forbandet til at udspille de samme scener igen og igen. Jeg tror, at de næste 5-10 år bliver lidt turbulente, men så bliver tingene også bedre.

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

I denne sammenhæng er der tre skoler, såvidt jeg kan overskue: en, der siger, at historien gentager sig. En – at historien rimer, og en – at det hele er bare kaos og tilfældigheder. Lad os håbe, det er kaos, i hvert fald i denne sag 🙂

Oversætteren
Skribent

Det er i hvert fald ikke tilfældigheder. Et eksempel: Bolsonaro har siddet i det Brasilianske parlament i over 30 år som en marginaliseret person, der ikke har kunnet få noget igennem. Idag er han valgt til at være landets præsident. Han har ikke ændret sig. Omstændighederne i Brasilien har. Det ideologiske pendul vil altid svinge frem og tilbage baseret på teknologi, demografi, velstand, kriminalitet osv.

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Selvfølgeligt, har du ret: der er ingen tilfældigheder men ofte er processer der driver historien mere komplicerede end vi er i stand til at forstå og deres resultater virker tilfældige.