Hjem / Samfund / Heksejagt begyndt på abortmodstand

Heksejagt begyndt på abortmodstand

Censur, meningsundertrykkelse og så videre. Folk der ønsker at sikre eksistensen af deres folk og en fremtid for hvide børn, har længe mærket modstanden fra en magtfuld, rodløs elite. Nu har denne krig mod (fortrinsvis) hvide spredt sig som ringe i vandet, så selv penispillehandelsmænd som Alex Jones og Infowars samt ytringsfrihedsforkæmpere som Torba og hans Gab, bliver lukket ned. Internetudbydere sparker dem af deres tjenester, og dehumaniserer dermed enhver der er imod den (((politisk korrekte))) dagsorden.

Nu er turen kommet til abortmodstand. Troede du at et moralsk korrekt standpunkt, såsom at være imod at myrde forsvarløse, ufødte børn, var et bolværk mod den samfundsomstyrtende kulturmarxisme? Niksen.

LifeSite, a Christian pro-life news outlet, was allegedly blacklisted by its web host and given just 12 hours to find another host the website, or risk being offline.

“LifeSite just received an email at 8:30 p.m. EST from our web-hosting company alerting us that they will be taking our website down within 12 hours, if not sooner,” claimed LifeSite in a statement, Saturday. “We received absolutely no forewarning whatsoever about this decision.”

“Our web developer is scrambling right now to set up a possibly-needed temporary solution to keep the website live. However, we’re going to have to go through the ordeal and expense of moving server companies,” the news outlet continued. “We also intend to fight these attacks, which will carry significant legal costs.”

In an update made following the original statement, LifeSite added, “Our web developer was up all night implementing temporary measures to keep our site online even if our current web-hosting company followed through on its threat to shut down our services. We are extremely grateful for his hard work on a Saturday night. However, this is only a temporary solution. We are currently looking for a web-hosting company that will not cave to threats of this kind.”

On its website, LifeSite describes itself as a “non-profit Internet service dedicated to issues of culture, life, and family,” launched by the pro-life Campaign Life Coalition in 1997, which “emphasizes the social worth of traditional Judeo-Christian principles but is also respectful of all authentic religions and cultures that esteem life, family and universal norms of morality.”

LifeSite was not the only website blacklisted by its web host this week, with free speech social network Gab losing its web host Joyent late on Saturday and being given until just Monday morning to migrate to another host.

On Saturday, Gab claimed the blacklisting could leave the social network offline for weeks, and as of writing, Gab is currently offline.

“As we transition to a new hosting provider Gab will be inaccessible for a period of time. We are working around the clock to get Gab.com back online,” declared the social network in a statement. “Thank you and remember to speak freely.”

Der er ikke så meget at sige. Selvfølgelig er dette platformsholocaust i sig selv et indgreb, der påvirker det amerikanske valg, men det bør ikke være hovedpointen. I Danmark er vi forsvarsløse i forhold til ytringsfrihed, men i USA har de udstrakte rettigheder, som hele verden kan have gavn af. Så snart internettet reguleres og basale rettigheder for ytringsfrihed sikres, så vil vi finde at kampen for at nå vores mål, vil blive en del lettere. Det er det frie ord som frihedselskende europæeres dødsfjende ser som den største trussel.

Det virker at censurere sin modstander. Det ved den globalistiske klike af rodløse individer, som sidder tungt på infrastrukturen, bankvæsenet og medieverdenen. Kunne de slå os ihjel, gjorde de det. Håbet ligger fortsat på et indgreb via FCC, yderligere lovgivning eller en “executive order” fra Donald Trump. Lalandia blev ikke bygget på én dag, så vi må væbne os med tålmodighed. Tingene går trods alt stærkt i disse år, så man kan knapt spå om næste uges drejning.

Der er en stamme som ikke kan se noget forkert i at arbejde for deres egne etniske interesser, og de er blinde for den dobbeltmoral og det hykleri de repræsenterer.

Danmark har i øvrigt sin egen organisation som kæmper for retten til liv. Den hedder Retten til liv. Bliv medlem i dag.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenKristianzyklon brusenbadensteinEric KreutzmannKomponisten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Retten til liv er meget professionelle. Meld jer ind idag.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Vil nu ikke have noget imod hvis de indførte fri abort i Afrika og negerghettoerne i Amerika… #OyVey

Kristian
Gæst
Kristian

Det ville jeg. Der er ingen ære i at nedkæmpe en forsvarsløs fjende, og det er hvad en abort er. Når en mor beslutter sig for at dræbe hendes barn, gør hun sig til sit eget barns eksistentielle fjende, når negere formerer sig i vores land gør de sig til vores fjender.

Der er ingen formål med at være effektiv eller vinde hvis det gøres på umenneskelig maner. Jeg vil ikke acceptere aborter på min jord, end ikke af fjender.
Der burde være dødsstraf for at fremme abort.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

På sin vis er dette en ganske positiv udvikling. Hvis venstrefløjen og tech-verdenen udelukkende gik efter nEoNnAzIsTeR, ville det være relativt let at isolere os og lukke munden på os.

At de også vælger at gå efter mere (i amerikansk kontekst) mainstream-konservative platforme vil på længere sigt tvinge højrefløjen til at kræve en vis mængde kontrol over internettets selvudnævnte censorer.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Så selvom LifeSite bruger fuskerudtryk som “judeo-christian” principle så skal de alligevel knaldes.Det burde være en øjenåbner for alle der tror at hvis de bare slikker semitiske numsehuller,så vil Satans udvalgte or deres diciple blandt gojerne nok lade dem i fred.
Fuldstændig enig mht.Retten til Liv,de fortjener alt den støtte de kan få.

Kristian
Gæst
Kristian

Den rette respons er heksejagt på børnemordere
Så meget man altså kan inden for jødelovens rammer

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det Engelske Sundheds-system har via domstole fået en kvinde dømt til at foretage en tvunget abort. Der var en reddit-tråd om det igår.

View post on imgur.com

I USA kalder man privateaktører der afgør sundheds-sager i forsikrings-sektoren for “Death Panels”, det vidst sådan et vi har i NHS i UK, blot i det offentlige.