Hjem / Andet / Onklens land siger ‘ellers mange tak’ til FN’s INFINITY NIGGER-pagt

Onklens land siger ‘ellers mange tak’ til FN’s INFINITY NIGGER-pagt

‘The Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration’—det er navnet på den aftale, samtlige FN-medlemslande, pånær USA, skrev under på tidligere i år.

Aftalen, der ikke er bindende, lader til at være første skridt på vejen til at udskifte en betydelig andel af de vestlige befolkninger med INFINITY NIGGERS. Du ved nok, det er de dér, vi har brug for, hvis vores land skal overleve. Danmark og resten Europa har ingen fremtid, hvis vi ikke masseimporterer savlende savannekrigere med en gennemsnitlig IQ på 70. Målet er selvfølgelig at blande os med dem og med pakistanerne og araberne og frikadellernes thaikoner og hvad vi nu ellers har fået hentet her til landet, for til sidst at skabe en race af mennesker så vederstyggelig, at selv ikke H.P. Lovecraft kunne have forestillet sig den.

Alt dette skal selvfølgelig ske under ordnede forhold (ingen muggier langs motorvejen, som kan skræmme befolkningen) og lovligt (det er—har jeg ladet mig fortælle—dét, ordet “regular” i denne sammenhæng dækker over; ‘regelmæssig’ og ‘uregelmæssig’ er åbenbart de nye formynderudtryk for hhv. legal og illegal indvandring).

Men det går ikke helt efter planen. Ungarn har allerede for længst ændret holdning til aftalen, og nu gør Østrig sågar det samme. Vicekansler H.C. Strache udtrykker—ganske forståeligt, vil jeg mene—bekymring for, at dette på længere sigt skulle føre til anerkendelse af migration som en menneskeret.

Her i Danmark har vi på trods af BASED Inger Støjberg, der er vildt BASED og hader indvandrere så meget, at hun fejrer sine 50(!) BASED stramninger på udlændingeområdet med at spise kage (lol), ikke formået at få snoet os ud af denne ikkebindende aftale, som vi i princippet kunne forlade, hvornår det skulle være. Mærkeligt. Endnu mærkeligere er det selvfølgelig, at BASED Dansk Folkeparti heller ikke siger noget.

det o..k. med negre bar de ik er, muSLIMer .. de kan kun bliv rigtig dansker hvis , de spiser SVINE KØD og er, i mod nasisme,og nazi iSLAMisme….,.

I det mindste er Nye Borgerlige da imod aftalen. Dette skyldes måske dengang, jøderne narrede dem til at spise skiveskåret negerpik.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

(((Senator))) i færd med at afkriminalisere pædofili

Statssenator i San Francisco, Scott Wiener, har fået grønt lys til at sende et lovforslag …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
MorningstarEric KreutzmannOversætterenzyklon brusenbadensteinClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Fornuften spreder sig. Det går langsomt, men det gør det når politik føres uden krudt og kugler.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Men på den dårlige side så er (((George Soros))) Central European university i gang med at flytte til Wien,efter at de omsider er bliver sparket ud af Budapest.Lyder lidt ligesom et fodboldhold der først scorer et mål på modstanderen,og dernæst laver selvmål.
Achtung Herr Strache!

Oversætteren
Skribent

Fun fact: H.P. var (også) glødende antisemit. Mange af hans historier handler om mystiske og dæmoniske fremmede, der flytter ind i hvide områder og laver sort magi og producerer monstre og forurener. Læg selv 2 og 2 sammen.

Morningstar
Gæst
Morningstar

För omkring 3 veckor sedan när jag var ute på stan var en vit kvinna med barnvagn. Det jag såg i barnvagnen var det mest ohyggliga jag någonsin sett. Det liknade mest en apa med glasögon. Något fulare har jag sällan skådat. Jag hoppas innerligt att det var en mycket smärtsam upplevelse att trycka ut denna apa i världen. Säkerligen tycker mamman att hennes barn är vackert. Men frågan är vad resten av familjen tycker. För vem vill väl ha en apa till barnbarn?