Hjem / Samfund / ”eR dU AntISemITi, MaNdEN eR DeN StØrStE fIlAnTrOp i mOdErNe TiD!!!”

”eR dU AntISemITi, MaNdEN eR DeN StØrStE fIlAnTrOp i mOdErNe TiD!!!”

I denne sommer havde (((journalisterne))) travlt med at doxxe alle ansatte i den amerikanske grænse- og toldmyndighed ICE. Flere gange gik det for vidt og journalister blev fyret, fordi enkelte nyhedsmedier lader som om de har integriteten intakt. Det ugentlige nyhedsmagasin ”The New Yorker” var også med på vognen (((Talia Lavin))) var ansat som ”faktatjekker” i denne periode. Og hun ”faktatjekkede” sig frem til, at en ICE-Agent havde en ”Neo-nazi” tattovering. Som åbenbart var sådan et stort scoop og hun smed det op på twitter, uden at dobbelt-tjekke inden. Det viste sig at tatoveringen blot var et minde om hans deling ”Titan 2”, der deltog i krigen i Afghanistan.

Afghanistan veteranen Justin Gaertner, der blev udsat for hetz medier ufortrødent bragte usandheder om hans tatovering

Dette skabte en del furore og (((Talia Lavin))) trak en masse offerkort efter hun blev hængt ud for sin uærlige opførsel: Hun sagde bl.a at ”hun handlede i god tro”, ”og at det ikke var meningen at hun skulle forfølge personen med tatoveringen, men blot ICE”, ”desuden er det ærgerligt at hendes sag, bliver brugt som et generelt eksempel på hvor uærlige medierne er” og ”at hendes liv ny var ødelagt”.

Men ikke så ødelagt, at man ikke kan komme på George Soros lønningsliste. Hun gjorde det jo klart og tydeligt, at hun ikke havde noget problem med at sælge sin sjæl til djævlen. Så i dag kan hun uden videre få ”sine” perspektiver en klummer ved (((aviserne))).

Memet om George Soros er efterhånden så stort, at det blev normalt blandt boomers og normies. Og det jo et problem ikke også? Hvad skal man gøre? – jo nu skal i høre!

Boomers og normies er bange for at sætte sig selv i forbindelse med kritik af Israel eller jøder, så kan man da bare indoktrinere dem, til at tro at snak om Soros er det samme, bl.a ved at spamme de medier, de stoler på med den ene artikel efter den anden, om at denne snak er konspiration på højde med andre ”NeoNazi”-konspirationer.  I Op-Pieced der bliver bragt i (((Washington Post))), følger (((Talie Lavin))) den kendte drejebog for disse artikler. Sætninger som ”Det velkendt at folk snakker om om jødiske outsiders i forbindelse med social uro”, ”Trump nævnte Soros i forbindelse med migrant-karavanen”, ”Turner Diaries er en bog mange læser” og ”Vi har kæmpet kampen før, Henry Ford skrev engang ”Den Internationale Jøde”” er tilstede. 

Derfor skal i ikke undrer jer over samtaler med NPCs, som denne fremover!

”Finansmanden George Soros, financierer nogle politiske initiativer, der påvirker den politiske debat i flere forskellige lande…”

”eR dU AntISemITi, MaNdEN eR DeN StØrStE fIlAnTrOp i mOdErNe TiD!!!”

”Jeg snakkede blot om de politiske initiativer han støtter, har ikke snakket om jøder”

”lAd nU vÆrE mEd At DoG-WhIstLe jØdEHaD!!!”

”Han er heller ikke særlig populær i Israel”

”vI ReDdEdE eNgAnG jØDeRnE, dA vI sEjLeDe dEm TiL SvErIgE , dEt En DeL aF vOrEs VæRdIsEt Og KuLtUraRv. TæNk pÅ kRyStAlNaTteN oG hOlOCaUsT”

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenDanielPeterOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Daniel
Gæst
Daniel

Deres meget direkte taktik fra jøderne tror jeg kommer til at give bagslag i den sidste ende hos dem. Jeg ville helt klart være noget mindre direkte hvis jeg havde samme planer som (((dem)) Især dem som kalder alle der er modstander af Soros for antisemitter, han er da en gateway for normies for JQ. Hvis de nu var smarte så ville de kalde Soros for en enlig svale og sige at mange jøder er modstander af ham, det er en langt bedre taktik end denne hvor de kalder alle der kommer med kritik af Soros for antisemitter. Hvis (((de))) selv tror at (((de))) selv at det giver FÆRRE countersemitter og ikke flere efter de gør det så må de godt nok være meget naive.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg var for hurtig med den sidste sætning i går da jeg var halvtræt da jeg skrev den i går. Her er hvad den sætning skulle være ”Hvis (((de))) selv tror på at det giver FÆRRE countersemitter og ikke flere efter de kalder alt kritik af jøder som Soros for antisemitisme. så må (((de))) godt nok være meget naive.”

Oversætteren
Skribent

Det virker kontraproduktivt på den lange bane at sammenkoble al kritik af jødiske individer med anti-semistisme. Men ja..

Peter
Gæst
Peter

Selvindsigt er ikke noget de har blot skyggen af i deres fælleskarakter. Havde de det ville de sandsynligvis ikke ha’ været smidt ud 359 gange.