Hjem / Indsigt / Pittsburgh-jøders usmagelige angreb på Donald Trump

Pittsburgh-jøders usmagelige angreb på Donald Trump

Hvide dræbes i hadangreb dagligt. Der er så mange historier, der aldrig når et bredt kendskab, da den jødisk dominerede presse helt og aldeles ignorerer disse skæbnehistorier, som ellers kunne piske en retfærdig vrede mod ikke-hvide op. Hvide dræbes: tavshed. Jøder dræbes: it’s anudda shoah, stop the planet. Ikke alene er det alt hvad denne bizarre presse fokuserer på; skylden pålægges hvide generelt og i særdeleshed nationalister, aktivister og selveste præsidenten for de forenede amerikanske stater.

Trump fandt plads i sin travle kalender til at besøge Pittsburgh efter oldingemassakren i Tree of Life synagogen, hvor et homofilt jødepar skulle have foretaget et uhyggelige blodsritual på en babypenis. Reaktionen fra jøderne, i stedet for at bruge denne mulighed for at få reel og oprigtig sympati, var at komme med groteske angreb på Trump og det hvide Amerika. De har valgt at trykke på speederen. Jøderne kræver fuld underkastelse for deres dagsorden eller åben krig.

A group of progressive Jewish leaders told President Trump that he is no longer welcome in Pittsburgh until he denounces white nationalism following the shooting at a synagogue there over the weekend.

Nationalister har alle som én fordømt Bowers’ handling som stupid, selvisk og kontraproduktiv. Jøderne ved dog at nationalister kaster et kritisk lys på jødernes skyld i de fleste samfundsulykker, og derfor udnytter de dette blodbad til at kæmpe mod værtsfolkets fremmeste fortalere. Usmageligt.

Eleven members of the Pittsburgh affiliate of Bend the Arc: A Jewish Partnership for Justice penned a letter to Trump following the Saturday shooting at the Tree of Life Synagogue.

“For the past three years, your words and your policies have emboldened a growing white nationalist movement. You yourself called the murderer evil, but yesterday’s violence is the direct culmination of your influence.”

Morderen var anti-Trump, men hvis nogen da absolut skal skyldsbelægges udover morderen selv, så må det være jøderne selv, som med deres samfundsødelæggende aktivisme og altdominerende censur og det generelle frontalangreb mod fredelig, verbal og skriftlig modstand mod deres ugerninger, gør livet surt og svært for deres tålmodige kritikere.

“Our Jewish community is not the only group you have targeted,” the group wrote. “You have also deliberately undermined the safety of people of color, Muslims, LGBTQ people, and people with disabilities. Yesterday’s massacre is not the first act of terror you incited against a minority group in our country.”

At arbejde politisk for det folk Amerika blev skabt for, at arbejde for kulturelle normer og tage afstand til perversioner samt beskytte sig mod fjender af alt det som definerer traditionel europæisk kultur, er det pureste had i jødens øjne. Sørgeligt.

Trump was fiercely criticized after he failed to condemn white supremacy and asserted that there is “blame on both sides” after last year’s deadly white supremacist rally in Charlottesville, Va.

Trump sagde at begge sider bar skyld, og at der var gode folk på begge sider. En helt forkert udlægning, da de uprovokerede angreb mod det lovligt anmeldte arrangement jo kom fra én side, og blev sanktioneret af et korrupt politistyre i samarbejde med borgmester og guvernør. Men en delvis fordrejning af sandheden er ikke nok for disse jøder. De vil have Den Store Løgn og accepterer intet andet. Det lader til at gå igen med dem. Store, gigantiske løgne som skal tilsværte deres modstandere.

The group said Trump is not welcome in the city until he also stops targeting minorities, immigrants and refugees.

The president has “spread lies and sowed fear about migrant families in Central America,” the group wrote.

“The Torah teaches that every human being is made b’tzelem Elohim, in the image of God. This means all of us,” the leaders wrote. “In our neighbors, Americans, and people worldwide who have reached out to give our community strength, there we find the image of God.”

They noted how Squirrel Hill, the Pittsburgh neighborhood where the attack took place, was once the neighborhood where children’s television host Fred Rogers lived.

“Here in Mr. Rogers’ neighborhood, we express gratitude for the first responders and for the outpouring of support from our neighbors near and far,” they wrote.

Når disse jødiske lærde snakker om at importere brune horder, så gælder det kun hvide lande. KUN hvide lande.

Fortæller du dem at det er hyklerisk, i forhold til hvordan jøderne beskytter Israel mod selvsamme dagsorden, så preller det af dem som vand på en regnfrakke.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
10 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
Hasso C.Knud Bjeld EriksenClausLord of the FrogsJarlEgbert Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Normies må snart begynde at lægge mærke til disse ting..

Andre Wanglin
Gæst
Andre Wanglin

Hvor mange normies taler du med på en normal dag? Jeg har ikke hørt en eneste nævne det og jeg forestiller mig ikke at dette er noget der fylder meget i normale menneskers hverdag. Især når det er udenlandske nyheder vil det være kraftig filtreret og selekteret hvad man overhovedet kan få at vide. Det er sandsynligvis bare noget i retning af “hvid nazist skyder jøder”.

De eneste i Danmark som interesserer sig for denne historie er os, der alligevel følger med i hvad der sker i udlandet. Tja, jøder der befinder sig inden for kongerigets grænser finder det nok også interessant. Jeg kan ikke bebrejde den normale dansker for dette. Udenlandske begivenheder påvirker nu engang hverdagen meget mindre end danske nyheder eller livets daglige strabadser.

Normies bemærker kun ting når de konfronteres af dem konstant eller udsættes for massiv propaganda. Tænk f. eks. på hvor de fleste nationalister er startet. Det er enten ved race, multikultur, religion eller en blanding deraf. Du finder ekstremt få nationalister, der er startet med jødespørgsmålet og de virker ofte en smule psykisk ustabile. Her tænker jeg overhovedet ikke på typer som Norup eller O-D-I-N.

Så hvis man vil have normies til at lægge mærke til ting, skal man propagandere til dem ELLER sørge for at de ikke kan ignorere problemet. Nøglen til det første er at lave et produkt, som folk vil have. Det er sådan (((Hollywood))) opererer. Lav en god film eller serie og indsæt så gradvist poz i de efterfølgende film og sæsoner. På vores side er Dailystormer et positivt eksempel. Folk kommer for teh lulz og begynder at se nogle sandheder.

JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

Murdoch Murdoch er et endnu bedre eksempel.

Lord of the Frogs
Administrator

Der er helt klart ved at ske en opvågning. Støder dagligt på danskere i forskellige stadier af rød kalkning og det er alt fra nationalister til “venstreorientereret”.

Kristian
Gæst
Kristian

Orange man bad

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Største normie redpill i 2018

Daniel
Gæst
Daniel

Måske noget for Blæseren så vi har noget mere kritik af forræderne i (((Dansk)))folkeparti?

www.bt.dk/politik/df-aabner-for-opholdstilladelse-til-udviste-boern

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Det er vigtigt, at vi forstår den oprindelige kilde til, og mekanismene bag, multikulti ideologien. Men jeg tror, at vores budskab til normies må være klart og koncentreret om selve invasionen.

Ja, der er mange jøder på den anden side, men i dag er det hovedsageligt vore egne, hjernevaskede karrieremagere og blåøjede idioter, der begår fædrelandsforræderiet. Problemet er også, at normies er blevet totalt immuniserede mod enhver jødekritisk information, ikke kun mod fakta om holocaust og anden verdenskrig. Et blandet budskab: jødekritik+migrationskritik får dem til at forkaste hele pakken. Man kan ikke omvende jøder og må koncentrere sig om vore egne.

For ikke at tale om de jøder, der faktisk er uenige i multikulti og vil bevare nationalstater, og dem, der er ubeslutsomme. Jeg ved, at det virker, som om de er få. Jeg tror, der er flere af dem, end det lader til, men det kan være fordi de tier stille.

Det kan være, jeg siger noget som I har diskuteret mange gange før, men jeg er begyndt at læse DB for ganske nyligt. Når der er et hul i skibet, skal man i første omgang proppe det til inden man finder ud af, hvem eller hvad har lavet det, tror jeg.

Knud Bjeld Eriksen
Gæst

Hej Hasso. Jeg ser (med glæde) at du også har oplyst om et par vigtige begivenheder, der omhandler magtjøderne (bliv endelig ved). Så er det vel efter din mening af værdi at gøre det, skulle jeg tro. Er vi derved begge en slags “stabsofficerer” i en national bevægelse eller blot ansvarsbevidste voksne, der ønsker at vække medborgere til handling, INDEN de er truet på livet, er det vel ikke så ringe endda. Om det lykkes kan hverken du eller jeg forudsige. Regner med dig 🙂

JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

1. Det er en tragedie at vores med jøder er blevet dræbt
2. Udnyt tragedien for propaganda grunde

Hvor er det nu jeg har hørt den før? Hmmm…

Knud Bjeld Eriksen
Gæst

Vil blande mig lidt i dettte principielle spørgsmål, da det længe har ligget mig på sinde.

Dagens Blæser henvender sig jo pt. ikke til “normier”. Det gør derimod Rasmus Paludan flot og heltemodigt. Og efterhånden flere andre, i større eller mindre grad. Meget er forbedret mht. folks bevidsthed, trods alt.

De danske og “danske” landsforrædere skal afgjort ikke glemmes. De skal udstilles hele bundtet. Konstant. Lad os tage dem fra en ende af. De værste først eller de ældste, så de ikke bliver taget af Fanden inden. Et retsopgør som efter Anden Verdenskrig skal fremprovokeres med f.eks. et borgerforslag om modernisering af straffelovens paragraf om landsforræderi. Mange danskere er rede til den forståelse nu, tror jeg.

Men de, der har fattet jødetrickene har forbandet travlt med at få aktiveret dem, der har evner til at hjælpe til med at vække resten. Uden håndtering af dette spørgsmål bliver der kun tale om symptombehandling, som jøderne er eksperter i at sabotere. Hvor var vi i dag uden folk som Kevin Macdonald og David Duke? Det er min analyse, som efterhånden er 20-25 år gammel. Den gælder stadig, mener jeg, og mere end nogensinde, for tiden er blevet knap med den stærke censur, der sænker sig og jeg kan mærke, at tiden er ved at være moden for emnet. Det syder lige under overfladen hos rigtig mange. De bedste af dem skal nødvendigvis motiveres til at blive effektive aktivister. Magtjøderne er i panik. Lad os støtte dem i det.

En anden del af denne, min gamle analyse er, at der skal noget til at omvende hjernevaskede danskere. Selv de kvikke. Til det formål har jeg for en del år siden oversat to bøger, som skulle kunne hjælpe godt til med det. De ligger på nettet og kan hentes gratis ned. Det er “Jødisk racisme” af David Duke og “Kontroversen om Zion” af Douglas Reed. Hvis de rigtige folk dukker op, taler vi ikke om millioner, der skal vækkes, men måske blot nogle få hundreder – eller blot hundrede.

Et af de billeder, jeg bruger på situationen er: skakspillet… Hvis du kun interesserer dig for bønderne, og det er her horderne af fremmede, men negligerer kongen, dronningen og officererne, som her er magtjøderne og deres medløbere, vil du tabe. Normierne er for manges vedkommende de såkladte NPCer, ikke spilbare brikker, forhindringer, eller endog nedbrudte brikker.

Eller for at blive i det maritime, som kommentatoren Hasso C anvender i argumentet for ikke at tale om Jødeproblemet: “Når der er hul i skibet, skal man i første omgang proppe det til inden man finder ud af, hvem eller hvad har lavet det…”, der siger jeg: Det havde ikke været til stor nytte at udlevere teskeer til alle passagerer på Titanic for at øse vand, mens vandet væltede ind fra en hundrede meter lang flænge”.

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Dit indlæg er meget overbevisende, Knud, og ingen ved sine fulde fem (eller var det seks?) kan betvivle din viden om die Judenfrage, historisk og geografisk. Men ofte, for at bruge endnu en halvdårlig metafor (alle metaforer er halv- eller heldårlige, ikke?), bliver man blændet af det, man kigger på.

Hvad jeg ser, er en multikulti ideologi, en moderne religion som, selv om utvivlsomt født af Jøder ligesom Kristendom, blev næsten selvstændig og som breder sig og bringer ødelæggelse til verden på egen hånd.

Og så kan man sige, at det er lige præcis det, magtjøder ønsker: at vi beskæftiger os med det problem, de har skabt for os – invasionen – og glemme dem, så de får fred og kan blive endnu rigere og mere magtfulde imens. Og på den måde kan man snakke og skændes i lange baner, med eller uden metaforer.

Jeg tror, livet vil skrive drejebogen men min forudsigelse vil være, at folk, normies, vil først begynde at reagere når deres liv og lemmer kommer på spil, og de vil reagere stærkest på invasionstropper, ikke generalerne. Kan man tage generalerne fange uden at slå de stormende masser først? Hvis man har et supervåben, ja, men det har vi for tiden ikke, i modsætning til Vlad Putin.

Men, uanset, er det selvfølgelig vigtigt, at vores side har stabsofficerer som du, der ved, hvor fjendens hovedkvarteret ligger, hvis og såfremt.

Knud Bjeld Eriksen
Gæst

Hej Hasso. Jeg ser (med glæde) at du også har oplyst om et par vigtige begivenheder, der omhandler magtjøderne (bliv endelig ved). Så er det vel efter din mening af værdi at gøre det, skulle jeg tro. Er vi derved begge en slags “stabsofficerer” i en national bevægelse eller blot ansvarsbevidste voksne, der ønsker at vække medborgere til handling, INDEN de er truet på livet, er det vel ikke så ringe endda. Om det lykkes kan hverken du eller jeg forudsige. Regner med dig 🙂

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Det kan du roligt, Knud. Der er ikke andet at gøre, end at gøre noget, så længe man kan, så at man kan se sig selv i spejlet.

Der er ikke nogen forskelle mellem os mht. målsætninger, tror jeg. Og hvis vi har forskellige ideer om taktik, så er det kun sundt og normalt.