Pittsburgh-jøders usmagelige angreb på Donald Trump

Spred kærligheden

Hvide dræbes i hadangreb dagligt. Der er så mange historier, der aldrig når et bredt kendskab, da den jødisk dominerede presse helt og aldeles ignorerer disse skæbnehistorier, som ellers kunne piske en retfærdig vrede mod ikke-hvide op. Hvide dræbes: tavshed. Jøder dræbes: it’s anudda shoah, stop the planet. Ikke alene er det alt hvad denne bizarre presse fokuserer på; skylden pålægges hvide generelt og i særdeleshed nationalister, aktivister og selveste præsidenten for de forenede amerikanske stater.

Trump fandt plads i sin travle kalender til at besøge Pittsburgh efter oldingemassakren i Tree of Life synagogen, hvor et homofilt jødepar skulle have foretaget et uhyggelige blodsritual på en babypenis. Reaktionen fra jøderne, i stedet for at bruge denne mulighed for at få reel og oprigtig sympati, var at komme med groteske angreb på Trump og det hvide Amerika. De har valgt at trykke på speederen. Jøderne kræver fuld underkastelse for deres dagsorden eller åben krig.

A group of progressive Jewish leaders told President Trump that he is no longer welcome in Pittsburgh until he denounces white nationalism following the shooting at a synagogue there over the weekend.

Nationalister har alle som én fordømt Bowers’ handling som stupid, selvisk og kontraproduktiv. Jøderne ved dog at nationalister kaster et kritisk lys på jødernes skyld i de fleste samfundsulykker, og derfor udnytter de dette blodbad til at kæmpe mod værtsfolkets fremmeste fortalere. Usmageligt.

Eleven members of the Pittsburgh affiliate of Bend the Arc: A Jewish Partnership for Justice penned a letter to Trump following the Saturday shooting at the Tree of Life Synagogue.

“For the past three years, your words and your policies have emboldened a growing white nationalist movement. You yourself called the murderer evil, but yesterday’s violence is the direct culmination of your influence.”

Morderen var anti-Trump, men hvis nogen da absolut skal skyldsbelægges udover morderen selv, så må det være jøderne selv, som med deres samfundsødelæggende aktivisme og altdominerende censur og det generelle frontalangreb mod fredelig, verbal og skriftlig modstand mod deres ugerninger, gør livet surt og svært for deres tålmodige kritikere.

“Our Jewish community is not the only group you have targeted,” the group wrote. “You have also deliberately undermined the safety of people of color, Muslims, LGBTQ people, and people with disabilities. Yesterday’s massacre is not the first act of terror you incited against a minority group in our country.”

At arbejde politisk for det folk Amerika blev skabt for, at arbejde for kulturelle normer og tage afstand til perversioner samt beskytte sig mod fjender af alt det som definerer traditionel europæisk kultur, er det pureste had i jødens øjne. Sørgeligt.

Trump was fiercely criticized after he failed to condemn white supremacy and asserted that there is “blame on both sides” after last year’s deadly white supremacist rally in Charlottesville, Va.

Trump sagde at begge sider bar skyld, og at der var gode folk på begge sider. En helt forkert udlægning, da de uprovokerede angreb mod det lovligt anmeldte arrangement jo kom fra én side, og blev sanktioneret af et korrupt politistyre i samarbejde med borgmester og guvernør. Men en delvis fordrejning af sandheden er ikke nok for disse jøder. De vil have Den Store Løgn og accepterer intet andet. Det lader til at gå igen med dem. Store, gigantiske løgne som skal tilsværte deres modstandere.

The group said Trump is not welcome in the city until he also stops targeting minorities, immigrants and refugees.

The president has “spread lies and sowed fear about migrant families in Central America,” the group wrote.

“The Torah teaches that every human being is made b’tzelem Elohim, in the image of God. This means all of us,” the leaders wrote. “In our neighbors, Americans, and people worldwide who have reached out to give our community strength, there we find the image of God.”

They noted how Squirrel Hill, the Pittsburgh neighborhood where the attack took place, was once the neighborhood where children’s television host Fred Rogers lived.

“Here in Mr. Rogers’ neighborhood, we express gratitude for the first responders and for the outpouring of support from our neighbors near and far,” they wrote.

Når disse jødiske lærde snakker om at importere brune horder, så gælder det kun hvide lande. KUN hvide lande.

Fortæller du dem at det er hyklerisk, i forhold til hvordan jøderne beskytter Israel mod selvsamme dagsorden, så preller det af dem som vand på en regnfrakke.

 

Efterlad et svar

17 Kommentarer på "Pittsburgh-jøders usmagelige angreb på Donald Trump"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Normies må snart begynde at lægge mærke til disse ting..

Andre Wanglin
Gæst
Andre Wanglin
Hvor mange normies taler du med på en normal dag? Jeg har ikke hørt en eneste nævne det og jeg forestiller mig ikke at dette er noget der fylder meget i normale menneskers hverdag. Især når det er udenlandske nyheder vil det være kraftig filtreret og selekteret hvad man overhovedet kan få at vide. Det er sandsynligvis bare noget i retning af “hvid nazist skyder jøder”. De eneste i Danmark som interesserer sig for denne historie er os, der alligevel følger med i hvad der sker i udlandet. Tja, jøder der befinder sig inden for kongerigets grænser finder det nok… Læs mere »
JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

Murdoch Murdoch er et endnu bedre eksempel.

Lord of the Frogs
Admin

Der er helt klart ved at ske en opvågning. Støder dagligt på danskere i forskellige stadier af rød kalkning og det er alt fra nationalister til “venstreorientereret”.

Kristian
Gæst
Kristian

Orange man bad

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Største normie redpill i 2018

Daniel
Gæst
Daniel

Måske noget for Blæseren så vi har noget mere kritik af forræderne i (((Dansk)))folkeparti?

https://www.bt.dk/politik/df-aabner-for-opholdstilladelse-til-udviste-boern

Claus
Gæst
Claus

Absolut.

Hasso C.
Gæst
Hasso C.
Det er vigtigt, at vi forstår den oprindelige kilde til, og mekanismene bag, multikulti ideologien. Men jeg tror, at vores budskab til normies må være klart og koncentreret om selve invasionen. Ja, der er mange jøder på den anden side, men i dag er det hovedsageligt vore egne, hjernevaskede karrieremagere og blåøjede idioter, der begår fædrelandsforræderiet. Problemet er også, at normies er blevet totalt immuniserede mod enhver jødekritisk information, ikke kun mod fakta om holocaust og anden verdenskrig. Et blandet budskab: jødekritik+migrationskritik får dem til at forkaste hele pakken. Man kan ikke omvende jøder og må koncentrere sig om vore… Læs mere »
Knud Bjeld Eriksen
Gæst

Hej Hasso. Jeg ser (med glæde) at du også har oplyst om et par vigtige begivenheder, der omhandler magtjøderne (bliv endelig ved). Så er det vel efter din mening af værdi at gøre det, skulle jeg tro. Er vi derved begge en slags “stabsofficerer” i en national bevægelse eller blot ansvarsbevidste voksne, der ønsker at vække medborgere til handling, INDEN de er truet på livet, er det vel ikke så ringe endda. Om det lykkes kan hverken du eller jeg forudsige. Regner med dig 🙂

JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

1. Det er en tragedie at vores med jøder er blevet dræbt
2. Udnyt tragedien for propaganda grunde

Hvor er det nu jeg har hørt den før? Hmmm…

Knud Bjeld Eriksen
Gæst
Vil blande mig lidt i dettte principielle spørgsmål, da det længe har ligget mig på sinde. Dagens Blæser henvender sig jo pt. ikke til “normier”. Det gør derimod Rasmus Paludan flot og heltemodigt. Og efterhånden flere andre, i større eller mindre grad. Meget er forbedret mht. folks bevidsthed, trods alt. De danske og “danske” landsforrædere skal afgjort ikke glemmes. De skal udstilles hele bundtet. Konstant. Lad os tage dem fra en ende af. De værste først eller de ældste, så de ikke bliver taget af Fanden inden. Et retsopgør som efter Anden Verdenskrig skal fremprovokeres med f.eks. et borgerforslag om… Læs mere »
Claus
Gæst
Claus

Tak for dit indlæg. Det bliver måske brugt i en artikel, hvilket jeg håber du tillader i så fald.

Knud Bjeld Eriksen
Gæst

Sføli! Mig en ære og fornøjelse

Hasso C.
Gæst
Hasso C.
Dit indlæg er meget overbevisende, Knud, og ingen ved sine fulde fem (eller var det seks?) kan betvivle din viden om die Judenfrage, historisk og geografisk. Men ofte, for at bruge endnu en halvdårlig metafor (alle metaforer er halv- eller heldårlige, ikke?), bliver man blændet af det, man kigger på. Hvad jeg ser, er en multikulti ideologi, en moderne religion som, selv om utvivlsomt født af Jøder ligesom Kristendom, blev næsten selvstændig og som breder sig og bringer ødelæggelse til verden på egen hånd. Og så kan man sige, at det er lige præcis det, magtjøder ønsker: at vi beskæftiger… Læs mere »
Knud Bjeld Eriksen
Gæst

Hej Hasso. Jeg ser (med glæde) at du også har oplyst om et par vigtige begivenheder, der omhandler magtjøderne (bliv endelig ved). Så er det vel efter din mening af værdi at gøre det, skulle jeg tro. Er vi derved begge en slags “stabsofficerer” i en national bevægelse eller blot ansvarsbevidste voksne, der ønsker at vække medborgere til handling, INDEN de er truet på livet, er det vel ikke så ringe endda. Om det lykkes kan hverken du eller jeg forudsige. Regner med dig 🙂

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Det kan du roligt, Knud. Der er ikke andet at gøre, end at gøre noget, så længe man kan, så at man kan se sig selv i spejlet.

Der er ikke nogen forskelle mellem os mht. målsætninger, tror jeg. Og hvis vi har forskellige ideer om taktik, så er det kun sundt og normalt.