Hjem / Verden / FN-ambassadør: Fra krigsliderlig gadepøller til top MILF

FN-ambassadør: Fra krigsliderlig gadepøller til top MILF

FN er ikke en seriøs konstruktion. Det er, præcis som EU, i åben magtkrig med suveræne nationer omkring selvbestemmelse, etnisk homogenitet og ultraindvandring. FN har nyligt sagt at USA, stik modsat Trumps udmelding, skal modtage migrantkaravaner fra Honduras, Nicaragua, Mexico og andre fæle lortehuller. En utrolig frækhed må man sige. Lige nu er FN ret tandløst, og deres skadelige resolutioner er ikke bindende. Men der er mange, som gerne så FN have langt større magt og i en vis forstand være stedet for en verdensregering, der kan helbrede verden gennem (((tikkun olam))) og omfordelingen af milliarder af voldelige, drænende, fatale, retarderede menneskeaber.

USA har siden Drumpfff blev indsat døjet med den indiske terroristinde Nimrata Randhawa som FN-ambassadør, der vedholdende har trodset præsidentens udenrigspolitiske intentioner og erklæringer, og i dette forum konstant har arbejdet for at få stablet en øget amerikansk krigsindsats mod det heltemodige syriske styre på benene. I hendes tid som ambassadør har man kunnet have den tommelfingerregel, at det hun siger er det modsatte af det fornuftige standpunkt.

Nu er det slut. Fortovet foran FN-bygningen skal ikke længere flyde med hendes knoldede afføring. Der skal udpeges en ny FN-ambassadør. Helst ikke en Israel-slikkende, krigsforbryderisk én af slagsen. Trump kan jo se at FN modarbejder ham og mit håb er, at han vil tage en hånlig linje overfor FN og i det store hele betragte foretagendet, som det fæle klovnecirkus det er.

Hans foretrukne kandidat kunne tyde på det.

Vi snakker kransekagefigur. Fox-thot. Trump kigger på sit ur. Den er 5 minutter i MILF. Tid til at udpege Heather Nauert.

Heather Nauert, a former Fox News anchor and the current State Department spokeswoman, is a leading contender to be the next U.N. ambassador, President Donald Trump said Thursday.

“She’s under very serious consideration. She’s excellent,” Trump said when asked by reporters about Nauert following a speech on immigration.

“We’ll probably make a decision next week,” the president said. “We have a lot of people who want the job, and there are a lot of really great people.”

“She’s excellent”, sagde Trump.

At vælge en erklæret Trump-støtte som Nauert, vil være præcis det som kan overføre kampagnelinjen til FN, som ellers har fortsat kursen fra den neokonservative (((dødskult))) gennem Nimrata Randhawa (der kalder sig “Niki Haley”).

Dagens Blæser følger sagen.

Trump har allerede kommet med en vurdering af hendes kandidatur.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Tom VensterHasso C.OversætterenKristianIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Som den største bidragsyder til FN, har Det Hvide Huse selvfølgelig mere at sige end embedsfolk fra nær og fjern, der bidrager med pseudoteoretisk nonsens fra deres akademiske elitære univers. Det bare som om man har glemt det under Obama.

Kristian
Gæst
Kristian

(((embedsfolk)))

Kristian
Gæst
Kristian

Lidt mere vrede og et Y kromosom, så ville hans valg være perfekt.

Oversætteren
Skribent

Ja hvad med en mand? Måske endda en irer?

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Hendes tiddies fejler formentlig ikke noget men hun vil næppe blive den næste ambassadør til FN. Hvem har set nogle af hendes pressere i Dept. of State ved, at hun er en letvægter. Jeg tror, at Trump vil mere med FN end bare at vise verden bare én middelfinger. Jeg tror, valget bliver mellem Jamie McCourt, en jødisk vinmagerinde, og svansen Ric Grenell, som er karriere diplomat med mange år i FN som ved alt om institutionen. Sikkerhedsrådet er stedet, hvor meget af magtkampen mellem USA og Rusland, og Kina, foregår. Derfor måtte idioten Nikki ud, tror jeg.
Vil Trump vise verden begge middelfingre i FN, bliver det Jøden. Hvis han vil bedrive et magtspil, bliver det bøsserøven.

Tom Venster
Gæst

En klar oppgradering fra gatedriteren. Ikke at kvinner hører hjemme i politikk, men nå kan vi i hvert fall følge med mens hun står der og later som hun sier noe viktig.