Hjem / Samfund / YouTube, Wall Street Journal stjæler penge fra kræftsyge børn

YouTube, Wall Street Journal stjæler penge fra kræftsyge børn

Jeg ved det. Jeg ved det. Dagens Blæser skriver hele tiden om fæle jøder der bruger deres monopolagtige magt til at lukke munden på enhver, der ikke følger deres dagsorden. En dagsorden der ikke tillader hvid identitet, ikke tillader folk at tale om retten til deres eget land og ej heller tillader en fri debat uden tabuer. De tillader ikke at en gut ved navn Ralph Retort hyggesnakker med gæster som – gulp – taler om andet end katte der spiller på keyboard og Fortnite-danse. De tillader heller ikke at Ralph har gæster som udtaler sig kritisk om jøders gerninger. Ralph og co. må heller ikke indsamle penge til kræftramte børn. Vi har i nogen sammenhænge at gøre med nyttige idioter. I andre har vi at gøre med den rene ondskab, med aktører der opfører sig som rene tegneserieskurke; en endimensionel fjende der personificerer alt hvad der er skidt, sygt og dødbringende.

Hvorfor skriver vi om det? Hvorfor, med få ressourcer og blot én brav heltidsskribent, fokuserer Blæseren på dette forsøg på total censur og afplatformering, som uden om den forfatningssikrede ytringsfrihed i Weimerika, vil indføre drakoniske, bizarre standarder for hvad man må tale om i 2018?

Fordi det sker hele tiden, og den frie tale, meningsudveksling og mulighed for at henvende sig til sine landsmænd og hvide frænder, er altafgørende i kampen for at sikre vort folks eksistens.

Har du et frit forum, et direkte sendt program, hvor du har alle slags gæster, der kan komme med deres uforbeholdne mening, så er dette ikke længere tilladt. Fordi 11 jødeoldinge blev skudt af en galning. Det er i hvert fald påskudet. Synagogeplafferen Bowers havde en konto hos både Twitter og Gab. Gab blev smidt af betalingstjenester, netudbydere og fik mere eller mindre fjernet alle muligheder for at drive forretning på én gang, øjeblikkeligt og koordineret. Twitter knap så meget. Hvorfor? Fordi Twitter har grove indskrænkninger af ytringsfriheden, i tæt samarbejde med den stenrige, jødiske terrororganisation ADL, som åbent arbejder for censur og bekriger deres hvide værter. Gab har ytringsfrihed. Ulovlige ting som troværdige trusler og terrorerklæringer er politisager, og ikke noget et tankepoliti hos et socialt medie skal regulere. Det mente Andrew Torba, manden bag Gab, og dette ville således også betyde at man kunne tale om jøder og deres gerninger såvel som albanere, strygejerne eller modeltoge.

Selvfølgelig kunne dette ikke tillades.

Nu er det så Ralph Retort, hans Killstream og hans kræftindsamling, der er lukket helt og aldeles ned. Fordi han tillader fri debat. Fri debat fører til insektgift i bruserhoveder, pedaldrevne kranieknusermaskiner og seks trillioner CNN-medabejdere i en askedynge.

Selvfølgelig kan dette heller ikke tillades.

Beskeden til dem der ville støtte kræftsyge børn via Killstream. Modigt, Shlomo.

Sagen er dækket på glimrende vis på Daily Stormer. Læs de to artikler her og her. Er du på Twatter, har du nok fulgt #WSJKillsKids. Det er endnu et kapitel i Luk Det Ned(TM). Det stopper ikke af sig selv. Disse djævle på Jorden, som vil knuse vores frie ord og lægge os i lænker, skal stoppes af andre. Vi kan kun håbe at denne grove, helt åbne undertrykkelse, hetz og terror mod alle fra konservative til nationalister, og alle øvrige som kommer til at træde jøderne over tæerne, bliver mødt af et svar fra Trump, FCC eller lovgivere. Det er den langsommelige, skrøbelige kurv, hvori vi skal lægge vores æg.

Indtil da må vi hovedrystende se (((YouTube))) og deres lige tage penge fra kræftramte børn, fordi indsamlerne kunne siges at være politisk ukorrekte. Ligeså vigtig som kærlighed til familie, folk og fædreland er som drivkraft, ligeså essentielt og ansporende til handling er det had man bærer for dem som vil ødelægge hele vores livsgrundlag og omstyrte selve vores civilisation.

Nogen grupper opfører sig så horribelt og bærer i sig en sådan ondskab, at de ligefrem bliver smidt ud af det ene land efter det andet, igen og igen.

Her gengives et par at de memes og hvad ved jeg som denne uvirkelige forbrydelse har affødt:

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Oversætterenzyklon brusenbadensteinKristian Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Kristian
Gæst
Kristian

goyim med cancer = New Israel Shekels = happy merchant
goyim med cancer = goyim lidelse og død = happy merchant

goyim barn med cancer = meget happy merchant

At give penge til goyim børn med cancer er rabiat antisemitisme.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Lyder som en ny og avanceret form for ritualmord.

Oversætteren
Skribent

Vi må da håbe, at der kommer en shitstorm ud af det her.. Og så et Tucker Carlson segment.. Og så et Trump tweet… Og så en revolution!