Hjem / Indsigt / Perspektiv gennem erfaringens briller

Perspektiv gennem erfaringens briller

Vi har fået en del gode indspark fra en æreværdig veteran på fløjen, hr. Knud Eriksen. Jeg synes således det vil være på sin plads, at fremhæve hvad han finder relevant at fokusere på. Hvad angår landsforrædere, så er jeg enig. Bevares, det er ikke realistisk i 2018 at håbe på et snarligt opgør, der kunne dømme dem der har kastet vort fædreland ud i kaos, usikkerhed og død. Dog er det muligt at holde samtalen i live, og være den stadigt tydeligere stemme der siger, at landsforræderi ikke er gratis. Ligesom et etnisk dansk Grønland ikke bliver en realitet inden 2020, så ruller Retfærdighedens Kran heller ikke ind på de danske bytorve om kort tid. Men indtil da kan de udstilles, så det tydeliggøres hvad lov og ret senere kan fælde dem på.

“Vil blande mig lidt i dettte principielle spørgsmål, da det længe har ligget mig på sinde.

Dagens Blæser henvender sig jo pt. ikke til “normier”. Det gør derimod Rasmus Paludan flot og heltemodigt. Og efterhånden flere andre, i større eller mindre grad. Meget er forbedret mht. folks bevidsthed, trods alt.

De danske og “danske” landsforrædere skal afgjort ikke glemmes. De skal udstilles hele bundtet. Konstant. Lad os tage dem fra en ende af. De værste først eller de ældste, så de ikke bliver taget af Fanden inden. Et retsopgør som efter Anden Verdenskrig skal fremprovokeres med f.eks. et borgerforslag om modernisering af straffelovens paragraf om landsforræderi. Mange danskere er rede til den forståelse nu, tror jeg.

Men de, der har fattet jødetrickene har forbandet travlt med at få aktiveret dem, der har evner til at hjælpe til med at vække resten. Uden håndtering af dette spørgsmål bliver der kun tale om symptombehandling, som jøderne er eksperter i at sabotere. Hvor var vi i dag uden folk som Kevin Macdonald og David Duke? Det er min analyse, som efterhånden er 20-25 år gammel. Den gælder stadig, mener jeg, og mere end nogensinde, for tiden er blevet knap med den stærke censur, der sænker sig og jeg kan mærke, at tiden er ved at være moden for emnet. Det syder lige under overfladen hos rigtig mange. De bedste af dem skal nødvendigvis motiveres til at blive effektive aktivister. Magtjøderne er i panik. Lad os støtte dem i det.

En anden del af denne, min gamle analyse er, at der skal noget til at omvende hjernevaskede danskere. Selv de kvikke. Til det formål har jeg for en del år siden oversat to bøger, som skulle kunne hjælpe godt til med det. De ligger på nettet og kan hentes gratis ned. Det er “Jødisk racisme” af David Duke og “Kontroversen om Zion” af Douglas Reed. Hvis de rigtige folk dukker op, taler vi ikke om millioner, der skal vækkes, men måske blot nogle få hundreder – eller blot hundrede.

Et af de billeder, jeg bruger på situationen er: skakspillet… Hvis du kun interesserer dig for bønderne, og det er her horderne af fremmede, men negligerer kongen, dronningen og officererne, som her er magtjøderne og deres medløbere, vil du tabe. Normierne er for manges vedkommende de såkladte NPCer, ikke spilbare brikker, forhindringer, eller endog nedbrudte brikker.

Eller for at blive i det maritime, som kommentatoren Hasso C anvender i argumentet for ikke at tale om Jødeproblemet: “Når der er hul i skibet, skal man i første omgang proppe det til inden man finder ud af, hvem eller hvad har lavet det…”, der siger jeg: Det havde ikke været til stor nytte at udlevere teskeer til alle passagerer på Titanic for at øse vand, mens vandet væltede ind fra en hundrede meter lang flænge”.”

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Kendisblogger kidnapper Jonni Hansen!!! (nyhedsnovelle)

I hvad der kun kan beskrives som et ufatteligt scoop, bringer vi her den vanvittigt …

14
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
9 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
knud eriksenHasso C.Knud Bjeld EriksenIngolf Gaboldsenvivian edsberg Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Samfunds-debatteten er ikke moden nok, til at vi kan debattere det her offentligt. Man kan knap nok bringe etnicitet på banen.

Vi gør dig ikke nok, vi kan sagtens undnytte det viral-potentiale på SoMe-platforme, der kræver dog bedre koordinering af folk med lign holdninger. Dagens Blæser, radio266b og Nordens Grænse, har flere hundrede fastelyttere, de kunne sagtens bidrage med viden og erfaring på dette område.

Jeg har uden held forsøgt at samle folk i mere lukkede forum, med målrettet initiativer og arbejdsgrupper. Men folk er hunderæd for doxxing med henblik på karriere-muligheder fremadrettet. Udover dette så kræves det der tilsidesættes en del tid ugentlig til diverse projekter.

Oversætteren
Skribent

Tror heller ikke, at vi er der endnu.. Men vi er på vej..

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Smuk tegning Bådsynker! Og den er ikke blot smuk den er også sand!

Knud Bjeld Eriksen
Gæst

Ser, at de to superbrugere “Oversætteren” og “Ingolf Gaboldsen” vender tommelfingeren nedad som kommentarer til denne artikel – og mit forslag – som de eneste kommentarer, i øvrigt (skriver, lige som jeg ser LarsLarsen, tak Lars). Jeg ved dog ikke helt hvilket forslag, de hentyder til, blot “stop trykken”: Er det jøder, vi ikke må tale om eller landsforrædere? Ikke helt klart, mener jeg. Jamen, kære venner (for det tror jeg da, jeg kan regne jer som), hvad må vi så tale om? Hører gerne lidt mere fyldestgørende, hvad jeres uendelige visdom går ud på. Hvad er OK at sige?

Det skulle vel gerne være, noget, der har en mærkbar virkning. Hvad synes I to kære, anonyme M/K/L/G/B/T/Q personligheder, vil rykke? Landsforræderforslaget er tyve år gammelt, gennemarbejdet af en arbejdsgruppe under Den Danske Forening. Det kan vel ikke være chokerende nyt for mange, men måske er tiden rigtig nu. Det tror jeg. Hvorfor tror I evt. ikke?

Jødesnakken er da lige så højaktuel, selv om den også er tussegammel. Det synes jøderne i USA. Se f.eks. seneste udsendelse med Flæskehoved Trumpkiller aka “Jersild om Trump” www.dr.dk/tv/se/jersild-om-trump/jersild-om-trump-tv/jersild-om-trump-72, der syder af dystre antisemitisme-anklager mod selveste Drumpff.

Og der er jo intet lettere end at vende massemedierne mod dem selv, som boomerang. Nu i aften, for eksempel, hvor Dværg Trumpkiller Clement sender på DR2 fra selveste Jew York, plejer der at være mulighed for at ringe eller smse ind og hvad er bedre end at kommentere eller bekymre sig om den vildt voksende antisemitisme, som Jersild omtaler. Bare som eksempel.

Men igen: hvis I mener at disse to emner er uinteressante eller alt for farlige at berøre, hvad skal vi så tale om på Blæseren eller andre steder, indtil I giver grønt lys??? Dyb stilhed? Vente, til alle siger det samme? Små konspiratoriske privatsnakke? Lange vævende artikler om dagens vanvid? Voldelige skriverier eller opfordringer til vold? Jeg tror: “næppe”.

Jeg siger, som David Duke (50 års dagligt arbejde for sagen) at “Hvordan skal man bekæmpe en fjende, man ikke engang tør nævne” ????

Else And
Gæst
Else And

Dagens blæser og Radio 266b har masser af omtale af jødeproblemets mange manifestationer. Det er vel det eneste medie i DK, hvori der er ægte ytringsfrihed. Jeg forstår ikke hvorfor Ingolf G pludselig slår bak over Knud Bs kommentar?
Men det er måske landsforræder-delen af Knud Bs kommentar, der generer? Det er en opsigtsvækkende idé, men i forhold til JQ er den ret uskyldig…

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Bagland i DF har tidligere snakket om landsforrædere med lister osv, men det bliver slået hårdt ned hvergang. Den kode skal knækkes før vi kan snakke om jøderne vil jeg tro. Jeg vil gerne udskamme folk og minde dem om hvad fremtiden bringer med deres livssyn.

Pia K kaldt offentligt Elleman-Jensen og flere andre for landsforrædere i forbindelse med muhammedkrisen, men der kom ingen sager ud af det. Det reelt set kun ISIS-krigere der kan dømmes for landsforræderi som det ser ud pt.

Personligt tror jeg vi skal presse på så meget vi kan i debatten, især på SoMe også må vi håbe at folk er vågne nok, nå situationen bliver desperat. Sidder bare og venter på det sker, 15-20 år er min forudsigelser. Imens vil jeg gerne “leve”.

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Selveste Mogens G., den store patriot, ville ikke “gå efter jøderne” og fortalte hvorfor: “De er for stærke” sagde han. Jeg ved, du husker det, Knud. Havde han ret?

En ting er at snakke om tingene, jonglere med ideer og memer. Her skulle alt være tilladt. Lige nøjagtigt som DB og Radio266b gør.

En anden er at lægge en strategi og føre den ud i livet. Men inden man gør det, skal man være enige om målsætning. Hvad er Jeres, hver enkeltes mål her: er det at rense Danmark for ikke-europæere? Er det at bremse eller helt stoppe immigration? Eller måske at gøre Danmark great again: raceren, jødefri og fri for bioaffald sydfra, forbundet i en nordisk union? Hvad er realistisk? Hvad er ønskeligt? Program max og minimum.

Man ser og hører, det, man gerne vil. Knud snuser forår. Ingolf snuser dyb vinter. At debatten skulle være umoden endnu. Jeg kan ikke andet, end at være enig med Ingolf. Det brede publikum er ikke modent til noget som helst. Og, uanset, om man går efter program max eller minimum, må man tilpasse sig situationen og have simplest muligt budskab. Jeg ved, at onkel Adolf har skrevet sit program maximum allerede i starten og behøvede aldrig at ændre et komma i det, men situationen er andet her og nu. Vi har ikke skarer af unge, energiske, organiserbare arbejdsløse og desperate. Vi har masser af alt for komfortable, småfede, HJERNEVASKEDE parcelhusejere som har en masse at tabe og meget lidt at vinde (tror de). Og det er en stor forskel. Man kan måske skræmme dem med en velpresenteret sandhed til at stemme lidt anderledes men ikke til at engagere sig i en risikabel patriotisk aktivitet. Jeg tror at publikummet kan kun tåle det simpleste budskab, dette om faren sydfra. At forbinde det med die Judenfrage er at skyde sig selv i foden. For slet ikke at tale om andre argumenter imod at konfrontere jøder som helhed. Judenfrage må, efter min mening, forbeholdes feinschmeckere. Indtil videre.

Knud Bjeld Eriksen
Gæst

Jeg forstår fuldt ud Hasso Cs godt formulerede pessimisme og indvendinger. Måske er der ikke andet at gøre end at vente på, at der bliver arbejdsløse og desperate nok. Af samme grund har jeg ikke haft noget at tilføje i ca. otte år.

Der er bare det ved det, at vi er dømt til at gennemleve hele den grusomme nedtur selv og se vore kære lide under det samme helvede. Det kan jeg ikke godtage og der er på den måde også en psykoterapeutisk værdi i at gøre noget mere aktivt så længe man kan.

Jeg håber selvfølgelig, at der dukker mange duelige op til at hjælpe, fordi de indser nødvendigheden af, at de selv må gøre noget, og at de vil gøre Hassos, Ingolfs og Oversætterens (og tildels min egen) pessimisme tvivl til skamme.

Jødespørgsmålet er allerede, til dels uden for vores medvirken, ved at blive kædet sammen med fremmedinvasionen af massemedier, sociale medier, politikere og internationale organisationer med alt, hvad deraf følger af lovgivning, tilsvining og forfølgelse. Det vil ske. Det sker.

Tiden er muligvis knap før vi får vanskeligt ved at kommunikere på nettet og må ty til emails og papir (sørg for et stort kontaktarkiv). Det er ikke noget, vi kan forhindre ved at være artige drenge og piger, der ikke siger “jøde” eller “landsforræder”. Vi kan lige så godt gå til det med åben pande og udrette så meget på nettet, vi kan nå inden.

Så er der måske forår og ikke dyb vinter forude.

vivian edsberg
Gæst
vivian edsberg

Hvis man vil vide, hvem man bliver regeret af, skal man spørge, hvem det er, man ikke må kritisere.

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Jeg tror, det er mere i overensstemmelse med dansk mentalitet samt med almindelig anstændighed faktisk, at udstille konkrete mennesker og konkrete organisationer som landsforrædere osv., uden nødvendigvis at brændemærke dem som jødiske eller andre. Så kan en læser eller allieret aktivist selv synge videre, om der er overrepræsentation eller det modsatte.

Mit medium “program” ville være at stoppe al immigration fra udenfor Europa, begrænse immigration fra EU til tidsbegrænsede opholdstilladelser på baggrund af konkret arbejde. Deportation af maksimalt muligt antal ekstraeuropæiske immigranter.

Knud Bjeld Eriksen
Gæst

Man kan beskrive de væsentligste helte og skurke med henvisning til deres udtalelser, handlinger, position og forbindelser osv., hvad enten de er etnisk danske eller ej…men selvfølgelig også med omtale af, om de er jøder, muslimer, kristne, ateister eller andet. Og i et sprog, der undgår ulovligheder. Så kan folk ganske rigtigt selv vurdere deres kvaliteter.
Magtjødernes dominerende rolle i nedbrydningen af Vesten, herunder Danmark, er veldokumenteret. Det er et andet spørgsmål og ikke KUN et spørgsmål om overrepræsentation i medier, eller tydelig landsforræderisk optræden. Til bedre forståelse af de mekanismer, de benytter sig af, bør man læse de to bøger, jeg har oversat og gerne mange, mange flere, på udenlandsk, der når samme konklusion.

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Jeg har spurgt mine bekendte, et ægtepar som er meget aktivt i det Mosaiske Trossamfund, om ikke de syntes, at den muslimske immigration var et problem også for dem. Svaret: “Haha, nej, i værste fald konverterer vi til islam”. Du har ret Knud, men det skal gøres, så danske sensitiviteter tages i betragtning.

knud eriksen
Gæst

Det siger sig selv, at tingene skal skrives. så de bliver bedst muligt modtaget af danskerne.
Vi kunne kalde det noget i retning af “Velkommen på forsiden” eller Dansk Familiealbum – her finder du de gode, de onde og de virkelig sjove” eller Dansk Invasionshistorie – persongalleri” el. lign. Gode forslag til navne modtages ligesom det vil være fint med forslag til personer, der bør medtages i galleriet.
En model findes allerede på Danmarks Frihedsråds hjemmeside ang. Marianne Jelved. Jeg ville blot udelade ordet “landsforræderen” og henvisningen til hvilken straf, der passer til hende. Se
Landsforræderen Marianne Jelved