Hjem / Indsigt / Perspektiv gennem erfaringens briller

Perspektiv gennem erfaringens briller

Vi har fået en del gode indspark fra en æreværdig veteran på fløjen, hr. Knud Eriksen. Jeg synes således det vil være på sin plads, at fremhæve hvad han finder relevant at fokusere på. Hvad angår landsforrædere, så er jeg enig. Bevares, det er ikke realistisk i 2018 at håbe på et snarligt opgør, der kunne dømme dem der har kastet vort fædreland ud i kaos, usikkerhed og død. Dog er det muligt at holde samtalen i live, og være den stadigt tydeligere stemme der siger, at landsforræderi ikke er gratis. Ligesom et etnisk dansk Grønland ikke bliver en realitet inden 2020, så ruller Retfærdighedens Kran heller ikke ind på de danske bytorve om kort tid. Men indtil da kan de udstilles, så det tydeliggøres hvad lov og ret senere kan fælde dem på.

“Vil blande mig lidt i dettte principielle spørgsmål, da det længe har ligget mig på sinde.

Dagens Blæser henvender sig jo pt. ikke til “normier”. Det gør derimod Rasmus Paludan flot og heltemodigt. Og efterhånden flere andre, i større eller mindre grad. Meget er forbedret mht. folks bevidsthed, trods alt.

De danske og “danske” landsforrædere skal afgjort ikke glemmes. De skal udstilles hele bundtet. Konstant. Lad os tage dem fra en ende af. De værste først eller de ældste, så de ikke bliver taget af Fanden inden. Et retsopgør som efter Anden Verdenskrig skal fremprovokeres med f.eks. et borgerforslag om modernisering af straffelovens paragraf om landsforræderi. Mange danskere er rede til den forståelse nu, tror jeg.

Men de, der har fattet jødetrickene har forbandet travlt med at få aktiveret dem, der har evner til at hjælpe til med at vække resten. Uden håndtering af dette spørgsmål bliver der kun tale om symptombehandling, som jøderne er eksperter i at sabotere. Hvor var vi i dag uden folk som Kevin Macdonald og David Duke? Det er min analyse, som efterhånden er 20-25 år gammel. Den gælder stadig, mener jeg, og mere end nogensinde, for tiden er blevet knap med den stærke censur, der sænker sig og jeg kan mærke, at tiden er ved at være moden for emnet. Det syder lige under overfladen hos rigtig mange. De bedste af dem skal nødvendigvis motiveres til at blive effektive aktivister. Magtjøderne er i panik. Lad os støtte dem i det.

En anden del af denne, min gamle analyse er, at der skal noget til at omvende hjernevaskede danskere. Selv de kvikke. Til det formål har jeg for en del år siden oversat to bøger, som skulle kunne hjælpe godt til med det. De ligger på nettet og kan hentes gratis ned. Det er “Jødisk racisme” af David Duke og “Kontroversen om Zion” af Douglas Reed. Hvis de rigtige folk dukker op, taler vi ikke om millioner, der skal vækkes, men måske blot nogle få hundreder – eller blot hundrede.

Et af de billeder, jeg bruger på situationen er: skakspillet… Hvis du kun interesserer dig for bønderne, og det er her horderne af fremmede, men negligerer kongen, dronningen og officererne, som her er magtjøderne og deres medløbere, vil du tabe. Normierne er for manges vedkommende de såkladte NPCer, ikke spilbare brikker, forhindringer, eller endog nedbrudte brikker.

Eller for at blive i det maritime, som kommentatoren Hasso C anvender i argumentet for ikke at tale om Jødeproblemet: “Når der er hul i skibet, skal man i første omgang proppe det til inden man finder ud af, hvem eller hvad har lavet det…”, der siger jeg: Det havde ikke været til stor nytte at udlevere teskeer til alle passagerer på Titanic for at øse vand, mens vandet væltede ind fra en hundrede meter lang flænge”.”

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Memetisk m̶a̶n̶d̶a̶g̶ FREDAG

Jeg savner Lord Roetuds lille valgkampsprojekt med migmig’er, og hvad gør man så for et …

Efterlad et svar

14 Kommentarer på "Perspektiv gennem erfaringens briller"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen
Samfunds-debatteten er ikke moden nok, til at vi kan debattere det her offentligt. Man kan knap nok bringe etnicitet på banen. Vi gør dig ikke nok, vi kan sagtens undnytte det viral-potentiale på SoMe-platforme, der kræver dog bedre koordinering af folk med lign holdninger. Dagens Blæser, radio266b og Nordens Grænse, har flere hundrede fastelyttere, de kunne sagtens bidrage med viden og erfaring på dette område. Jeg har uden held forsøgt at samle folk i mere lukkede forum, med målrettet initiativer og arbejdsgrupper. Men folk er hunderæd for doxxing med henblik på karriere-muligheder fremadrettet. Udover dette så kræves det der tilsidesættes… Læs mere »
Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Tror heller ikke, at vi er der endnu.. Men vi er på vej..

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Smuk tegning Bådsynker! Og den er ikke blot smuk den er også sand!

Knud Bjeld Eriksen
Gæst
Ser, at de to superbrugere “Oversætteren” og “Ingolf Gaboldsen” vender tommelfingeren nedad som kommentarer til denne artikel – og mit forslag – som de eneste kommentarer, i øvrigt (skriver, lige som jeg ser LarsLarsen, tak Lars). Jeg ved dog ikke helt hvilket forslag, de hentyder til, blot “stop trykken”: Er det jøder, vi ikke må tale om eller landsforrædere? Ikke helt klart, mener jeg. Jamen, kære venner (for det tror jeg da, jeg kan regne jer som), hvad må vi så tale om? Hører gerne lidt mere fyldestgørende, hvad jeres uendelige visdom går ud på. Hvad er OK at sige?… Læs mere »
Else And
Gæst
Else And

Dagens blæser og Radio 266b har masser af omtale af jødeproblemets mange manifestationer. Det er vel det eneste medie i DK, hvori der er ægte ytringsfrihed. Jeg forstår ikke hvorfor Ingolf G pludselig slår bak over Knud Bs kommentar?
Men det er måske landsforræder-delen af Knud Bs kommentar, der generer? Det er en opsigtsvækkende idé, men i forhold til JQ er den ret uskyldig…

Ingolf Gaboldsen
Skribent
Bagland i DF har tidligere snakket om landsforrædere med lister osv, men det bliver slået hårdt ned hvergang. Den kode skal knækkes før vi kan snakke om jøderne vil jeg tro. Jeg vil gerne udskamme folk og minde dem om hvad fremtiden bringer med deres livssyn. Pia K kaldt offentligt Elleman-Jensen og flere andre for landsforrædere i forbindelse med muhammedkrisen, men der kom ingen sager ud af det. Det reelt set kun ISIS-krigere der kan dømmes for landsforræderi som det ser ud pt. Personligt tror jeg vi skal presse på så meget vi kan i debatten, især på SoMe også… Læs mere »
Hasso C.
Gæst
Hasso C.
Selveste Mogens G., den store patriot, ville ikke “gå efter jøderne” og fortalte hvorfor: “De er for stærke” sagde han. Jeg ved, du husker det, Knud. Havde han ret? En ting er at snakke om tingene, jonglere med ideer og memer. Her skulle alt være tilladt. Lige nøjagtigt som DB og Radio266b gør. En anden er at lægge en strategi og føre den ud i livet. Men inden man gør det, skal man være enige om målsætning. Hvad er Jeres, hver enkeltes mål her: er det at rense Danmark for ikke-europæere? Er det at bremse eller helt stoppe immigration? Eller… Læs mere »
Claus
Gæst
Claus

Mit mål er at sikre mit folks eksistens og en fremtid for hvide, danske børn. Et Danmark der er 99% dansk, inklusive Grønland, og ingen jøder.

Knud Bjeld Eriksen
Gæst
Jeg forstår fuldt ud Hasso Cs godt formulerede pessimisme og indvendinger. Måske er der ikke andet at gøre end at vente på, at der bliver arbejdsløse og desperate nok. Af samme grund har jeg ikke haft noget at tilføje i ca. otte år. Der er bare det ved det, at vi er dømt til at gennemleve hele den grusomme nedtur selv og se vore kære lide under det samme helvede. Det kan jeg ikke godtage og der er på den måde også en psykoterapeutisk værdi i at gøre noget mere aktivt så længe man kan. Jeg håber selvfølgelig, at der… Læs mere »
vivian edsberg
Gæst
vivian edsberg

Hvis man vil vide, hvem man bliver regeret af, skal man spørge, hvem det er, man ikke må kritisere.

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Jeg tror, det er mere i overensstemmelse med dansk mentalitet samt med almindelig anstændighed faktisk, at udstille konkrete mennesker og konkrete organisationer som landsforrædere osv., uden nødvendigvis at brændemærke dem som jødiske eller andre. Så kan en læser eller allieret aktivist selv synge videre, om der er overrepræsentation eller det modsatte.

Mit medium “program” ville være at stoppe al immigration fra udenfor Europa, begrænse immigration fra EU til tidsbegrænsede opholdstilladelser på baggrund af konkret arbejde. Deportation af maksimalt muligt antal ekstraeuropæiske immigranter.

Knud Bjeld Eriksen
Gæst
Man kan beskrive de væsentligste helte og skurke med henvisning til deres udtalelser, handlinger, position og forbindelser osv., hvad enten de er etnisk danske eller ej…men selvfølgelig også med omtale af, om de er jøder, muslimer, kristne, ateister eller andet. Og i et sprog, der undgår ulovligheder. Så kan folk ganske rigtigt selv vurdere deres kvaliteter. Magtjødernes dominerende rolle i nedbrydningen af Vesten, herunder Danmark, er veldokumenteret. Det er et andet spørgsmål og ikke KUN et spørgsmål om overrepræsentation i medier, eller tydelig landsforræderisk optræden. Til bedre forståelse af de mekanismer, de benytter sig af, bør man læse de to… Læs mere »
Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Jeg har spurgt mine bekendte, et ægtepar som er meget aktivt i det Mosaiske Trossamfund, om ikke de syntes, at den muslimske immigration var et problem også for dem. Svaret: “Haha, nej, i værste fald konverterer vi til islam”. Du har ret Knud, men det skal gøres, så danske sensitiviteter tages i betragtning.

knud eriksen
Gæst

Det siger sig selv, at tingene skal skrives. så de bliver bedst muligt modtaget af danskerne.
Vi kunne kalde det noget i retning af “Velkommen på forsiden” eller Dansk Familiealbum – her finder du de gode, de onde og de virkelig sjove” eller Dansk Invasionshistorie – persongalleri” el. lign. Gode forslag til navne modtages ligesom det vil være fint med forslag til personer, der bør medtages i galleriet.
En model findes allerede på Danmarks Frihedsråds hjemmeside ang. Marianne Jelved. Jeg ville blot udelade ordet “landsforræderen” og henvisningen til hvilken straf, der passer til hende. Se
https://danmarksfrihedsraad.com/2017/08/31/landsforraederen-marianne-jelved/