Hjem / Samfund / Sveriges Radio kalder interesseforening for svenskere “ekstremistisk”

Sveriges Radio kalder interesseforening for svenskere “ekstremistisk”

Interesseforeningen Det frie Sverige købte for nyligt det første Svenskernes Hus i Töreboda. Pengene indsamlet til huset, en million SEK, blev altså meget hurtigt omsat til et køb, og inden længe er den annoncerede milepæl en realitet. Foreningen nåede dog ikke selv at meddele det glade budskab, fordi den kommunistiske, velfinansierede doxcentral Expo (surströmmings-Redox), som samarbejder og støttes af mange politikere foruden regimemedierne SVT/SR, kunne “afsløre” det som de første, via offentligt tilgængelige tinglysningsbøger, eller hvad de nu har derovre af bureaukrati-gang-gang.

Expo og alle deres Simon Bünger-kloner, måske også med manglende kromosomer(?), gik derefter i gang med at skræmme de lokale og få skabt kommunal modstand. Forventeligt. Der er ingen rød løber for de brave folk, der uselvisk kæmper for deres folks eksistens. Expo har tidligere skrevet om etableringen af Svenskernes Hus, og deres folk har i den forbindelse skrevet hensigtserklæringer om at brænde det ned.

Efter antifas store “oy vey, luk det ned”, kommer så næste hold ind for at holde skræmmekampagnen i gang: Sveriges Radio. De laver adskillige reportager. De interviewer en kommunefuldmægtig som selvfølgelig vil spænde ben for at de kan søge offentlige midler (DfS er helt uafhængig af skattepenge og vil ikke søge om en krone), og de vil tage alle forholdsregler og sikkerhedsforanstaltninger, når nu disse dødsensfarlige svenskere kommer til byen. En anden der fik taletid var en meget bekymret borger, som viste sig at være lokalt valgt flygtningeaktivist; noget lytterne ikke blev informeret om. Blot “tænk på de brune børn, TÆNK PÅ DE BRUNE BØRN!”.

Men det de forsøger at tilsværte, er en etnisk interesseforening. Dem har de i hobetal i forvejen i Sverige. Tyrkiske kulturforeninger, somaliske forbund, den jødiske forsamling og afrosvensk rigsforbund. Der er nok at tage af.

Forestil jer at Sveriges Radio tog til Töreboda og spurgte: “Den ekstremistiske jødiske forsamling har tænkt sig at åbne et hus i byen. Den er kun for jøder. Hvad synes du om dette ekstreme had, som de kommer med? Har ekstreme, ekskluderende, racistiske jøder plads i den her by?”

Nej. Negere, jøder, arabere, samer og alverdens pak, kan frit pleje deres etnocentriske interesser og blive mødt af roser og guldsække fyldt med skattemidler. Men tal om at starte en forening der skal pleje svenskernes interesser, og du vil se en pinlig, opstyltet dånen, sukken og klynken, der kun har det ene formål at sprede gift. Sørgeligt. Men det er medierne som vi kender dem. De lokale vil nok efter mødet med foreningens repræsentanter have et positivt syn på dens tilstedeværelse.

Foreningen stortrives og huset er præcis det som efterspurgtes.

Fra DfS: “På billedet ses dele af bestyrelsen som inspicerer huset, der tidligere har fungeret som butikslokale og billedet viser cirka en tredjedel af stueplanet. På første sal findes yderligere 200 kvadratmeter og huset har desuden en 300 kvadratmeter stor kælder. De næsten 2000 kvadratmeter grund kommer til at fungere udmærket til sommeraktiviteter. Stedet for huset er valgt med de kriterier som vi lagde fra starten: det skal være let at komme til fra store dele af Sverige, og en placering langs E20 midt mellem Gøteborg og Stockholm passer aldeles perfekt”.

Jeg glæder mig meget til at besøge det første Svenskernes Hus, og er yderst tilfreds med det arbejde mit månedlige bidrag går til. Det er vigtigt at åbne sine lommer til nationale formål, og skabe den altafgørende grobund for handlekraftigt, meningsfyldt arbejde. Den indsigt opnår de fleste nok på sigt, men hvorfor ikke allerede i dag vælge at give en skærv til Det frie Sverige, eller andre nationalisters arbejde? Se bare hvad man kan udrette på under et år. Det bør være opløftende og inspirerende for enhver.

Hell seger.

www.youtube.com/watch?v=JjB4T4P7xL4

Fra omkring 26:00 tales der om Svenskernes Hus og mediernes dækning.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
LarsLarsenGoseph JoebbelsDanielOversætterenJarlEgbert Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

Svenskernes hus: Dødløft, taler med høj energi, og svenske qt’s.

Based.

Oversætteren
Skribent

Flot af svenskerne.. Men det er vildt, at man ikke engang kan få lov til at passe sig selv.

Daniel
Gæst
Daniel

Det værste er at licensen går over skatten i Sverige, så man som nationalist er tvunget til at støtte SvT. Hvis det ikke gør en radikal så ved jeg ikke hvad der gør det.

Goseph
Blæser læser
Goseph

Det er også den ændring der sker med DR nu, det kommer snart til at gå over skatten.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Plz nej