Hjem / Andet / Papfigur i brand: 6 anholdte

Papfigur i brand: 6 anholdte

Der sker mange ting i Storbritannien. Mest ting som gør at de hele tiden udfordrer konceptet Klovneverden, og bryder grænserne for hvor meget man kan underkaste sig og undertrykke sit folk, for at helliggøre multikulturen og gøre den brune, millionstærke invasionsstyrke ukrænkelig.

Folk anholdes midt om natten, huse ransages og folk stilles for dommere, hvis de har udtrykt direkte skepsis eller misbilligelse over de fremmede mordere, syrekastere, voldtægtsmænd og deres gerninger, som hurtigt eroderer den grund et sundt samfund har eksisteret på.

Den kendte nationalistleder John Tyndall døde i 2005 af hjertesvigt, kort før han skulle i retten for at have sagt fy-fy slemme ord, som ikke stemte overens med regimets multikulturelle diskurs. Siden da er sagerne blevet normen. Der er kommunikationslovgivning i Storbritannien, og det er muligt, som i Danmark, at kommunikere ulovligt og forkert både i ord og handling.

Seneste eksempel er fra London, hvor seks personer blev arresteret efter at have fejret Guy Fawkes Day med at afbrænde en papkonstruktion, der skulle ligne Greenfell Towers. Det var det negerinficerede højhus, som blev nedbrændt af barbariske ulandsmennesker, der havde for vane at starte bål i deres lejligheder og andre vanvittige, dødsbringende vaner og skikke, der alt andet lige betød at det måtte og skulle ende som det gjorde. Papbrændernes hus blev ransaget, sække af “bevismateriale” slæbt bort, og haven hvor bålet med pap brændte, blev filmet fra en overflyvende helikopter.

Ligesom Guy Fawkes Day er symbolet på ondskab, og gennem tiden er blevet brugt til at afbrænde figurer af dem folket elsker at hade, så var Greenfell Tower symbolet på den ækle, dødelige multikultur, som helt og aldeles har bredt sig som en dødelig svulst over London. På et historisk splitsekund er englænderne blevet en minoritet i deres egen hovedstad, og byen omdannet fra en fredens idyl til et helvede på jorden med pakistanske voldtægtsbander, syreangreb i tusindvis og mystiske knive som stikker folk ned. Det forlyder sig nu at knivene faktisk føres fortrinsvis af negere, og at disse kulsorte mordere opfordres til at “get a loife” og i den forbindelse “bin that knoife”.

Kursen er sat. Et multikulturelt paradis venter det britiske mindretal, som i modsætning til deres forfædre, som i utallige generationer levede i et gråt, kedeligt, monoetnisk, røvsygt land uden spænding og mangfoldighed, får lov at opleve at den utrolige styrke ved en raceplural superstat.

Er det dårlig stil det de har gjort? Usmageligt? Eller blot god humor? Det kan man mene om hvad man vil. Jeg synes det er alle tiders spøg, og at man fejrer, at dem der har invaderet dit land, overtaget din by og måske får udraderet selve dit folks eksistens og frarøvet dem deres eneste ene fædreland, i fåtal er brændt i Greenfell Tower, forekommer aldeles retfærdigt.

Hvis en blok i Vollsmose eller et andet af de lortehuller som Paludan turnerer på sin Tir En Ussel Muggi turné, skulle gå op i røg og nogen af disse fremmede brændte, så ville det jo også blive oplevet som velfortjent af en meget stor del af den danske befolkning. At ønske død og ulykke over sine fjender er helt naturligt, sundt og forventeligt. At brænde en papversion af Greenfell Tower, hvor de værste voldelige slumnegere holdt til, er udtryk for den livsnødvendige modstandsvilje og foragt for sin fjende, som skal til.

Blødsødenhed og omsorg for dem der vil stjæle alt hvad du har kært, er en sygelig indstilling. Passiv accept af multikultur er lig med døden. Der er masser som ikke vil afgive deres liv, ejendom og arv frivilligt, så præcis derfor er der lovgivning som klovneregimet i Storbritannien kan benytte til at knuse modstanden.

Du kan selv læse løgnepressens iscenesatte bestyrtelse over denne papbrand her, hvor alle involverede doxes hårdt og det forekommer, at de nærmest har sat ild til en rigtig bygning fyldt med ægte, stygge negere og pakidjævle.

Sajit Javid er home secretary i Storbritannien og fokuserer på at bekæmpe englændere og andre hvide som arbejder for deres børns fremtid. Han skulle fokusere på at lære og værdsætte opfindelsen “toilet”.

Som vi så med Robinson-sagaen, så er fokus i Storbritannien på at beskytte brune menneskers sarte følelser. Politiet bruger deres ressourcer på regnbuefarvede analpatruljevogne og mangfoldighedskonsulenter i stedet for reel kriminalitetsbekæmpelse.

Her ser vi betjent Pridebottom, kort inden opkaldet om den horrible papbrand blev modtaget.

Multikulturen har været udelukkende positiv og livsgivende for London, så at fornærme disse engle fra Mellemøsten og Afrika er helt uacceptabel opførsel. Det er klart.

Det var for mange klart hvor det bar hen allerede i 60’erne. Men med en “how absolutely dare you”-attidude, har man affejet enhver bekymring. 2018 kom ikke snigende. Det var tydeligt forudsagt af få stemmer, på baggrund af simpel matematik, statistik og observationer. Lidt som i Danmark.

Nu hvor eksperimentet har nogle uheldige konsekvenser, så bruger man det velkendte greb Luk Det Ned. Har denne taktik mon en udløbsdato?

Nye tider skal henrulle. Slægt skal følge slægters gang. Afskum skal dingle. Samt dem der brage dem hid.

Hvis de virkelig vil redde London, så er det ikke først og fremmest knive der skal fjernes.

Båt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Strava, en cykelapp, og Capitol-protesterne

2021 bliver efter alt at dømme vildt underholdende. 2020 var klovneri på et niveau der …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Hasso C.OversætterenClaus BoatsinkerGoseph JoebbelsIngolfGaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Personalet i Heathrow er som regel Pakier, der skal tjekke andre for terrorisme! (din sketch med at afbillede en etnisk-Englænder i denne stilling er afvigende fra normalen)

Mener at set sketches i Peep-show o.lign gøre grin absurditeten. Men det hørte 00erne til.

Goseph
Blæser læser
Goseph

Storbritannien beviser gang på gang at de er lederen i ræset til bunden. Intet slår den klovnagtige anarkokommunistisk-islamistiske globohomo stat, det er forfædeligt, og en smule morsomt at overvære hvor galt tingene kan gå. Mon der kommer modstand? Det er svært at sige, men jeg håber det da.

Oversætteren
Skribent

Der er jo allerede lidt modstand. Det skal nok blive større.

Oversætteren
Skribent

Imponerende output..

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Dårlige vibes på denne ø. Forbandelse. Dengang de var Empire, var de totalt hensynsløse overfor hinanden og for alle udenfor. Nu ligger de nede og er helt patetiske i deres moralske og intellektuelle forrådnelse. Ingen planer om at besøge London her.
Spændende kunst, Hr. Boatsinker, tak!