Hjem / Danmark / Nordens Grænse er tilbage

Nordens Grænse er tilbage

Den forbryderiske monopolplatform JewTube fortsætter og intensiverer sin censurindsats mod hvide dissidenter, i tæt samarbejde med andre jødiske terrororganisationer, men de vil finde at deres indsats ikke bærer frugt.

Bevares, de straffer kollektivt folk der donerer til såkaldt superchat, og tager penge fra kræftsyge børn, hvis en eller flere slemme personer har sagt ting som ikke er på linje med YouTubes rodløse, antihvide globalistiske dagsorden. Så hvis du først er i søgelyset som En Der Ved Besked, så er du en ikke-person. Du skal lukkes ned. Men folk ophører ikke med at tale, når de terroriseres af monopol-Moishe. Folk bliver tværtom trodsige, kamplystne og vågne, når de angribes for deres freds- og oplysningsarbejde.

Du kan ikke engang snakke om at være imod abort.

Eller diskutere metalmusik.

Alt hvad der kommer fra din kontrasemitiske mund er per definition hadtale.

Syg, pervers, infam, nederdrægtig jødelogik. En logik der vil føre dem lige lukt i helvede med striks overholdelse af gældende love og regler i, men ikke afgrænset til, spiluniverset Oswald (det med isflagerne).

Et af ovenstående billede viser YouTube-jødinden Susan Wojcicki, et andet den i Danmark bosatte internationale superskurk Bent Melchior. Der ER tale om to forskellige billeder. Se om du kan finde ud af hvem der er hvem. Svaret gives sidst i artiklen.

Men Nordens Grænse er tilbage. Ikke på YouTube, men med egen hjemmeside. Besøg www.nordensgraense.com og se resultatet. Vi forventer bramfrie artikler om rugemornationalisme og MGTOW-dødspatruljer, og glæder os over at ingen vil kunne lægge låg på Anders Kjær eller hans gæster igen.

Held og lykke.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
OversætterenTom VensterANTIFAClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Redaktionen
Administrator

Øy væy…. øhhhhmm, vi mener BASK FLASK… FASHEN!

Tom Venster
Gæst

Når jeg ser på disse ansiktene som smiler sleskt til meg på bildene begynner jeg å lure på om noen forsøker å fortelle oss noe. Det er nesten som en advarsel fra naturens side: “Ikke stol på meg, det kommer til å koste deg dyrt!”
Nei, se så fordomsfull jeg er. Det er nok bare innbilning.

Oversætteren
Skribent

Tror primært, at Nordens Grænse vil producere lydfiler og ikke artikler. Men intet er udelukket.. (Har jeg hørt)..