Hjem / Samfund / Demo i Warszawa får endelig godkendelse

Demo i Warszawa får endelig godkendelse

Først kunne de og så kunne de ikke. Nu kan de igen. Det er ikke nemt at gennemføre en fredelig, festlig og folkerig demonstration i Polen, hvis deltagerne er nationalister og som udgangspunkt fejrer polsk uafhængighed.

Da der var EU-leflende globalister ved regeringsroret, blev den årlige sammenkomst mødt af et voldeligt politi. Da EU så åbent ytrede ønske om at fylde Polen med millioner af brune fremmede, skiftede polakkerne regeringen ud med Lov- og Retfærdighedspartiet, der havde en mere patriotisk linje. Sådan meget kort fortalt, i hvert fald.

Efter dette magtskifte oplevede deltagerne i uafhængighedsdemoen at politivolden var ophørt, og at der kun var glæde, stolthed og fædrelandskærlighed tilbage. Demoen var nu et tilløbsstykke for alle frihedselskende nationalister i Europa, og deltagerantallet til festen steg og steg.

Dette blev mødt af et rungende “oy vey”, og EU, via en resolution i Europaparlamentet, påpegede at det var Polens opgave at slå ned på enhver tendens til at ville sikre sit folks eksistens – ikke mindst den årlige demonstration i Warszawa. Som den lydige femtekolonne meldte så Warszawas barnløse kattedameborgmester Hanna Gronkiewicz-Waltz ud, at demoen ikke ville være tilladt i år.

Warsaw’s mayor has banned a nationalist march planned for Sunday to mark the centenary of Polish independence, citing the risk of violence and expressions of hatred. The march was being organized partly by far-right nationalist groups, one of which said it would defy the ban, Reuters said. A rally is held annually in the capital on November 11 to commemorate the anniversary of Poland’s independence at the end of World War I. Last year’s event was marked by racist chanting and confrontations with counter-protestors. “Warsaw has already suffered enough due to aggressive nationalism,” Mayor Hanna Gronkiewicz-Waltz said. “Poland’s 100th anniversary of independence shouldn’t look like this.”

H-hvorfor kan Merkel få millioner af skægbørnsnegere, og mig ingen?”

Men Gronkiewicz-Waltzs, fra det pro-europæiske parti Platforma Obywatelska, måtte se sit forsøg på undertrykkelse overtrumfet. Dels blev demonstrationen godkendt af en dommer og dels blev der givet en godkendelse fra regeringen, som trods tidligere reservationer, også selv har besluttet at deltage. I øvrigt er det forsvarsministeriet der skal stå for sikkerheden til demonstrationen, eftersom politiet i Warzsawa har gang i en strejke.

Der er et par punkter at kommentere kort. Først og fremmest at vi bør overveje seriøst at genindføre hekseafbrændinger. Disse golde væsener, som ikke formår at få børn eller finde en fornuftig plads i samfundet i overensstemmelse med deres gudsgivne, naturlige evner, synes altid at søge deres eget lands destruktion. Merkel er en anden af denne type heks. Gud skal vide at vi har dem i overflod i Danmark. Et tribunal der kunne afsige domme over anmeldte hekse, som lader deres indre ondskab gå ud over deres landsmænd, ville være en god løsning. De er farlige, landsskadelige og forfærdelige skabninger. Et heksebål synes at være en løsning til alles gavn. Dagens Blæser vil lave en dybtdykkende hekseafbrændingsanalyse på et senere tidspunkt.

En anden ting er den bizarre journalistiske linje som RT har. Den adskiller sig ikke stort fra Vestens, hvilket er bekymrende samt overraskende. Den er jo ejet af den russiske stat, men dens linje er svævende, sensationspræget, og har nogle rodløse tendenser som vi kun kender alt for godt fra vores egen andedam. Ikke mindst deres op-ed sektion er tåkrummende. Hele artiklen omkring godkendelsen af dagens demo er også en lang omgang “tænk på de seks millioner trilliarder”. Udvalgte citater:

Government officials have agreed to conduct a joint march with far-right organizations to commemorate Poland’s Independence Day, raising concerns that the ruling Law and Justice party is legitimizing fascist viewpoints.

Oy gevalt. Vi kan ikke have andre synspunkter end GloboHomo.

Since 2009, the celebration of Polish Independence Day has become a rallying point for far-right organizations from all over Europe, some of which openly describe themselves as fascists or Nazis.

Polen for polakker. Danmark for danskerne. Horrible tanker. Horrible. Gør disse tanker ulovlige og luk dem ned med brug af alle nationale og internationale institutioner.

The event included explicitly white supremacist symbols and banners with slogans such as “White Europe” and “Refugees get out!”

Et Europa… for europæere? Uden snyltere fra fjerne kontinenter? *dåner*

Prime Minister Mateusz Morawiecki was recently involved in a scandal after secret recordings from 2013 were released, featuring him making anti-Semitic remarks.

Jeg kan på forhånd med sikkerhed sige at Morawiecki, som selv har møntklippere i hans familietræ, højst har sagt sandheder omkring dem. Men definitionen af antisemitisme inkluderer også fakta og observationer omkring semitisk opførsel som er ubelejlige for jøder.

If this was not enough to worry the citizens of Warsaw, the Polish police are currently on strike, and have stated that they will not be able to provide security for the event. This will leave many residents vulnerable to potential violence, particularly those who fail to comply with the demonstrators’ racial criteria.

Antallet af “udsatte borgere” som ikke opfylder “racekriterier”, der er blevet udsat for vold af nationalistiske demonstranter er nul. Det er Slampressen der igen og igen bygger en ildelugtende stråmand. Men som sagt ret overraskende at det er RT som smører så tykt på med løgne.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Hasso C.DanielOversætterenClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Daniel
Gæst
Daniel

Det gode med RT er at de har været god til at dække hvad der sker i Syrien. På det område er de langt bedre end den vestlige løgnepresse. En anden god ting er at deres kommentarfelt er meget mere frit end (((vestlige))) mediers kommentarfelt (i mange tilfælde er der slet ikke noget kommentar felt da mange medier slet ikke ønsker at man kommenterer deres løgne) Jeg har set flere tilfælde hvor kommentarfeltet kan samlignes med en Daily stormer artikel. Men jeg føler at de er mere og mere ramt af politisk korrekthed hvilket er synd. Derfor skal man altid være skeptisk når man læser en RT artikel som denne. Jeg har den holdning at så længe kommentarfeltet på RT er så frit som det er, så har jeg ikke noget rigtigt imod RT.

www.rt.com/news/443662-german-army-secret-extermist-network/

Den mest opstemte kommentar er dette ”With leaders like Merkel, who can blame them?”

Den kommentar ville være slettet med det samme i vestlige medier.

Der er ingen forskel mellem kommentarfeltet i denne artikel og så en typisk Dailystormer artikel
www.rt.com/news/443656-far-right-march-given-greenlight/

Oversætteren
Skribent

Tror desværre ikke, at Polen er så based, som det virker som om, at mange Danske nationalister går og tror. Jonas Nilsson blev stoppet ved grænsen til Polen idag fx.

Daniel
Gæst
Daniel

Mener også at Richard Spencer er blevet afvist ved grænsen til Polen.

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

En fin artikel, tak Claus.
Og så der problemet med RTs svingende redaktionelle linje. Ja, de er ofte mindre end objektive og de svinger mellem støtte for de “Højre” partier i EU og modstand imod dem. Deres pligt er at propagandere for Rusland, ikke oplyse os om “sandheden”. Det føles næsten som om der er konstant kamp om den redaktionelle linjeføring.
Først er det den pædagogiske indflydelse som er stærk i Rusland (husk at det er Generalstaben der tvang Putin til at udstyre Syrien med S300 efter IL20 blev skudt ned, over hoveder på Pædagogisk Lobby). Og så er det den russiske patriotiske etos (med WW2 osv.) hvor Pædagoger opfattes som en bestanddel af den russiske nation (ikke det russiske folk dog). På russisk er der to forskellige ord for det, hhv. “Rossijanin” og “Russkij”. Så den russiske stat vil altid slå ned på nogen, der ikke er vild med Pædagogerne og enhver kritik af 6 Trilliarder fablen som også er en del af den officielle mythos om WW2 i Rusland. I russernes opfattelse, har staten pligt til at beskytte deres pædagogiske medborgere mod overlast. Men på den anden side, er en nedgroet russisk skepticisme (for at sige det mildt mod møntklippere) som er ret udbredt, og må også gøre sig gældende i RTs redaktion.

Dertil kommer Ruslands problem med Ukraine, hvor regeringsmagten støtter sig på nationalister som er uadskillelige fra nationalsocialister (i retorik og symboler) og det kritiserer de russiske statsmedier hver dag og konsekvent. Demoen i Polen ligner meget det, der sker i Ukraine og det kan russerne ikke lide. Plus, Polen er svært anti-russisk og derfor alt, der foregår der vil blive angrebet af russisk propaganda. Russere ved, at intet godt venter dem fra Polen, desværre.