Spilanmeldese: Angry Goy 2

Spred kærligheden

Det er simpelthen lettere at sætte sig ned og skyde små gule skævøjer i et Vietnam-skydespil eller erobre universet i et strategi-spil end det er at gøre de ting i virkeligheden, men næsten lige så underholdende vil jeg tro. Så det bør ikke komme som nogen overraskelse at jeg som så mange andre unge mænd i vesten bruger (for) meget tid på computerspil.

Trods af deres underholdningsværdi for den enkelte, er computerspil ikke er noget at prale af og sjældent noget at snakke om. Men jeg håber at (B)læseren vil lade denne anmeldelse være en undtagelse da det handler om årets måske bedste computerspil: Angry Goy 2.

Spillets officielle cover-art

Angry Goy 2 tager udgangspunkt i at præsident Trump, youtuberen Pewdiepie og en række andre vigtige personligheder er blevet fanget af diverse venstrefløjs-kanaljer og det er op til spilleren(e) at redde dagen ved at samle en RWDS [højreorienteret dødspatrulje] og befri disse gidsler, og naturligvis udrydde det degenererede afskum der står i vejen for dette mål.

Spillet er delt op i “akter” der forgår i forskellige bygninger, hver akt er delt op i etager man avancerer til med en elevator, og på hver etage er der en mængde fjender der skal skydes, slås eller på anden vis pacificeres. I første akt skal man kæmpe sig igennem horder af kommunister. Nogen kaster med flasker, andre slår med kæder eller røde faner, og som en sjov lille bonus er der kvindelige feminister der bare råber af dig med en megafon om dine “hvide privilegier” uden at anrette skade… Men på trods af deres ufarlige eksistens bliver man nødt til at dræbe dem, hvis man vil videre i spillet.

Spillet lige efter start. Jeg betvivler både effektiviteten og realismen ved at Natt Danelaw har en pude med billede af en nøgen japansk tegnefilms-dame som sit nærkampsvåben.

Når man klarer en akt får man at vide hvor hurtigt man gjorde det og der spiller et lille stykke film eller tale fra Onkel Overskægs eller hans samtid. Hvorimod når man dør toner teksten “Du fejlede i at redde vesten” frem og man ser/hører et stykke ubehageligt video- eller lydklip af for eksempel en nyhedsreportage om de pakistanske voldtægts-bander i Rotherham, England. Så hvis man vil beholde sit gode humør skal man sørge for at lade være med at dø. Alt dette kan man dog springe over.

I modsætningen til det første Angry Goy spil, er der mulighed for at vælge hvilken karakter man vil spille som, med hver deres egne våben og mængde af liv. Når man har spillet en omgang, om man så har vundet eller ej, åbnes der for flere karakterer som man så kan vælge til næste omgang. Man starter med at have mulighed for at vælge blandt andre Richard Spencer der, bevæbnet med en tiki-fakkel og en derringer pistol, er spillets måske svageste figur. Man arbejder sig igennem både radiovært Christopher Cantwell og danske Natt Danelaw der er rimelig stærke figurer. Til slut når man til religiøse personligheder som Odin (der af uransagelige årsager har et fuld-automatisk haglgevær), Jesus med bla. pisk, og Hitler der med mein-kampf miner, minigun og gas-apparat transportabel afluser, har spillets måske kraftigste arsenal.

Alle karakterer oplåst. Kan du navnene på dem alle?

Der er også mulighed for lokal multiplayer for 2 personer, dette kræver dog 1-2 xbox joystick eller tilsvarende. Jeg har hverken passende joystick eller nogen jeg tænker der vil spille det med mig, så jeg må desværre lade multiplayeren stå uden yderligere beskrivelse.

Der står på menuen at spillet stadig er i beta, altså ufærdig, og jeg vil derfor undlade at kommentere på tekniske aspekter eller give en endelig vurdering. Design og variationen af våben, baner og karakterer er absolut superb, men når man har lært hvordan man skyder og undgår at blive ramt af fjendernes projektiler, er det bare et spørgsmål om at kværne igennem alle fjenderne. Man kan gøre det sværere for sig selv ved at vælge en svag figur, men ellers er spillet ret ligetil. Så det er værd at prøve men man får nok ikke mere end højst et par timer til at gå med at lege dødspatrulje.

Spillet er kun til windows og kan downloades gratis på radicalagenda.com/ag/Hele herligheden fylder under 500mb, så hvis man havde en masse gamle CD-R’er liggende, der jo som bekendt kan holde op til 700mb, så kunne man brænde kopier af spillet og donere dem til den lokale skole eller fritidsklub… Bare en tanke.

Efterlad et svar

25 Kommentarer på "Spilanmeldese: Angry Goy 2"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Daniel
Gæst
Daniel

Det ser ud til at Angry Goy 2 bryder en trend af dårlige nationalist spil. Angry Goy 1 var middelmådigt men spil som Ethnic Cleansing og ZOG’s nightmare er spil som har fine budskaber, men som er røvdårlige spil som spil. Det ser ud til at hvis man ser bort fra DOOM nationalist mods (som ikke er et orginalt spil) så er Angry Goy 2 det første spil som man kan kalde GODT. Det er meget svært at få sit budskab ud til unge via videospil hvis videospillet er dårligt.

Daniel
Gæst
Daniel

Det er dog ikke overraskende at Lord Lolland spiller meget computer. At kikke på roer i 15 meters højde bliver kedligt i længden………….

Kristian
Gæst
Kristian

Endeligt. Et spil hvor fjenden er Ond.

Cuntwell
Gæst
Cuntwell
Er spillet kun at finde på Cantwells Radical Agenda side? Hvis han på en måde er involveret i dette ville jeg være ekstremt forsigtig. Han gav sine video- og lydoptagelser til myndighederne efter Charlottesville. Agenten han talte med var helt tilfældigvis den samme som nu har rejst tiltale mod RAM folkene. Men ja, jeg er sikker på at denne agent, der sågar citerede Antifa i sin sag mod RAM, vil ”forfølge Antifa”, hvilket angiveligt er grunden til at Cantwell gav timevis af materiale FBI. Anglin og Weev formoder begge at Cantwell er blevet en informant, hvis han ikke var det… Læs mere »
Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Har du nogle links til denne historie?

Cuntwell
Gæst
Cuntwell
Problemet er at mange af disse ting er blevet diskuteret i private fora og at der som sådan ikke er artikler om dem. Jeg vil dog vove at påstå at flere på denne side kender til sagerne og det er deres opgave at beskytte dem, som ikke kender til dramaet ved at fordømme forrædere. Dailystormer har en klar politik om at den ikke vil give en platform til doxere/forrædere eller folk der understøtter doxere/forrædere. En af grundene til at Dailystormer ikke længere publicerer TRS programmer er at to TRS værter ikke har fulgt den regel. Jeg har ikke lyst til… Læs mere »
Den Funklende Vibe
Gæst
Den Funklende Vibe

Nu vi alligevel er ude på et sidespor – Hvilke TRS-værter er det der har doxxet nogen?

Claus Boatsinker
Redaktør

Ingen. Ham gutten ovenfor antyder måske at de har haft en gæst som skulle have været indblandet indirekte i det. Jeg ved det ikke. Det her er ikke Se & Hør.

Cuntwell
Gæst
Cuntwell
Jeg har aldrig påstået at TRS værter har doxet folk. Hvad jeg skrev var at nogle har talt og deltaget i programmer med doxere og folk som understøtter doxere. Hvis du absolut vil have et navn kan jeg da give dig Striker. Ja, det kommer sikkert som et chok at han ikke kan styre sig. I den tråd jeg linker til gives han en ordentlig skideballe af Weev og Anglin. Anglin nægter at samarbejde med doxere og folk der understøtter doxing af meget klare grunde. Hvis doxing kan tilgives eller tolereres, skader det tilliden og fællesskabet. Jeg vil heller ikke… Læs mere »
Den Funklende Vibe
Gæst
Den Funklende Vibe

Mange tak.

Claus
Gæst
Claus

Jeg vil downloade uden bekymring men Cantwell som person giver jeg ikke en kvart potte pis for. Han har brændt alle broer.

Cuntwell
Gæst
Cuntwell

For mig virker det som en dårlig idé at downloade software fra en FBI informant og forræders webside.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Tjo… Det kunne da godt være man skulle udvide sin horisont lidt, har over 6000000 timer i MeinKraft så måske er det tid til at prøve noget nyt!

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

UPDATE: Jeg har nu spillet i cirka 2 timer og kan sige med sikkerhed at Angry Goy II er kandidat for GOTY, et absolut mesterværk, hotte memes, svedigt gameplay, en følelsmæssig rutsjebane af episke proportioner der med garanti vil tryllebinde dig til at tage bare én runde og én runde til og én runde til. Altsammen i en god sags tjeneste, for at rede vesten og den hvide race.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Er Natt Danelaw virkeligt så internationalt kendt?

Den Funklende Vibe
Gæst
Den Funklende Vibe

Han var jo i sin tid på Radio Free Skyrim

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Var det så stort? Kender ikke så meget til det..

Den Funklende Vibe
Gæst
Den Funklende Vibe

Det var jo engelsksproget og så på TRS, så i princippet kunne de jo nå en hel del lyttere.

Simon Templar
Gæst
Simon Templar

Sætte sig.. efter staveøvelserne.

Simon Templar
Gæst
Simon Templar

Nødt til..

Simon Templar
Gæst
Simon Templar

Derringer revolver..

Simon Templar
Gæst
Simon Templar

Pistol. Godt så..

Johnny
Gæst
Johnny

Moon Man is my spirit animal ♥