Hjem / Samfund / Kvalmende video om abort viser hvor syg Vesten virkelig er

Kvalmende video om abort viser hvor syg Vesten virkelig er

Folk der går ind for fri abort på deres folks egne børn er psykopater. Kort og godt. Positivt er det trods alt, at alle de ting som det hvide Vesten er blevet udsat for i det sidste århundrede, i disse år møder uventet modstand. Der tales kraftigt imod porno, klikhøstende tøjteopførsel, raceblanding og andre (((ting))), der under dække af moderne værdier har forpestet og undergravet det der kunne være varig idyl og trivsel.

Dem der klipper levende, livskraftige fostre i stykker, har alle dage propaganderet for det rigtige i at slå raske børn ihjel, fordi det for eksempel “ikke ligesom lige passede ind i mit liv lige nu altså, det’ bare mega ubelejligt ligesom”. Nu har kampen for det uansvarlige og uforsvarlige nået et grotesk lavpunkt.

Med denne video fra Planned Parenthood.

www.youtube.com/watch?v=VR1qHqfMwVA

Dræb den hvide baby.

Dræb den hvide baby.

Dræb den hvide baby.

Beskeden er klar: hvis det ikke er den optimale tid, den optimale situation for de raske forældre at have ubeskyttet samleje og bringe et liv til verden, så bør man slå sit barn ihjel. Levende billeder af en glad baby, med det eksplicitte budskab at det er ok at dræbe det. Det er kun fordi vi står midt i manegen under en evig klovneforestilling, at vi oplever dette som normalt i nogen forstand, men det er så sygt og ondskabsfuldt, at vi skal tillade normale reaktioner som vrede, sorg og hævngerrighed at få frit spil.

Lad mig citere Magnus Söderman, efter at han havde set videoen:

“Det her er den frie aborts morbide logik. Er man for fri abort, tager man fejl. Det er ikke en diskussion. Sådan er det bare. Det her hylder det og opmuntrer til det. Det er naturligvis et hvidt barn med blå øjne, og det er jo det værste der findes. Det er helt uforståeligt. De (Planned Parenthood) må være så sikre på det de gør, og det har foregået i så lang tid, at det her ikke skræmmer folk bort. (…) Den frie abort skal ikke eksistere. Det er den som fordærver hele grundtanken om forplantning. Den gør at der ikke findes nogen konsekvenser længere. (…)

Lægger du aborstatistikken over indvandringsstatistikken så ser man også et andet aspekt. Det store spørgsmål man skal stille sig: Hvad gør det ved samfundet? Et samfund der opfordrer til fri abort? Det er en målestok for hvor civiliseret man er. Hvordan man behandler sine svage. Hvordan man behandler dyr, børn, syge og ældre. Det er målestokken, og dommen over os bliver hård. Det vi har er en morderisk, satanisk plads, hvor vi ikke har nogen som helst respekt for dette. Det er kampen for det traditionelle som er kernen. Løser vi ikke dette, så er det hele uden nytte. Jeg har set disse kontrajihadister, som vil have det som vi har det nu. Bare uden muslimer. Det er deres drømmesamfund. Man kan have LBGT, man kan have pride, men bare ikke for mange indvandrere. Der kører det af sporet, og der skal vi stå for det traditionelle, det ægte konservative. Det er afmonteringen af disse værdier som har banet vejen for det multikulturelle samfund.

Den frie abort betyder at du har retten og muligheden som kvinde, at mod faderens vidende eller trods hans protester – du er rask, barnet er rask – ja, alting er som det skal være, men du har ikke lyst, så har du ret til at dræbe dit eget barn. Det er forkasteligt, det er dæmonisk og det er sindssygt. Forsvarer man det… Det er folk jeg ikke vil have i min nærhed. Nej, jeg holder det ikke ud. Det er ren galskab. Den type menneske bør være på et sindssygehospital.”

Ganske enig, Magnus.

www.youtube.com/watch?v=QUfZaDEBOlE

Der blev talt om en del sager om fædre, feminisme, tv-licens foruden abort, så det var et indholdsrigt morgenprogram. Du kan se det hver dag på YouTube eller downloade det som podcast på svegot.se.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Eric KreutzmannEn russisk flodOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Abort er det mest ekstreme udtryk for hypergamy.

En Russisk Flod
Blæser læser

Gennem menneskehedens moderne historie, siden de første bystater, centraliserede nationer og velorganiserede stammer menes der højst at være omkring en milliard omkomne i krige, uden tvivl hvor mænd, på en eller anden måde har stået i spidsen for at starte konflikten, både af gode og onde årsager.

Det har taget kvinder under 40 år, ikke bare at indhente det tal, men forøge det med ydere 500 millioner ved at slå deres egne børn ihjel.

Hvis der er et eneste lyspunkt så må det være at i blandt de 1,5 milliard er en stor mængde at de nedenstående racer.

www.numberofabortions.com/

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Interessant side. Irriterende at de kører med ‘muh nigger abortions’.