Hjem / Andet / Udlejer til Migrationsverket: Alt smadres af skægbørn

Udlejer til Migrationsverket: Alt smadres af skægbørn

Jeg kunne ikke klemme en tåre ud. Jeg prøvede, men mine tårekanaler var som ørkensand under en bagende sol. Der har alle dage været folk, der har spundet guld på muggiimporten. Disse udyr skal jo serviceres i det uendelige, og med en åben statslig pengetank har mange landsforrædere gjort karriere på at tjene tykt på deres folks ulykke.

Da invasionen til Sverige tog voldsom fart i 2015, kunne en masse hotelejere og andre bygningsadministratorer lige pludselig få store beløb af Migrationsverket for at huse perkere. Hver kroget mellemøstnæse var en klækkelig sum værd – hvert døgn, måned efter måned. Men disse djævle fra syd kommer samtidig først i boligkøen, og således ophører deres hotelbesøg og indkvartering i boliger stillet til rådighed af Migrationsverket på et givet tidspunkt.

Så kommer landsforræderens tømmermænd. For alt er ødelagt. De har ikke vasket gulve, redt senge, pudset spejle, gnubbet dørhåndtag, skrubbet håndvaske eller pudset vinduer. Ikke just. De mange, mange steder hvor de bor har de spredt lutter ødelæggelse. Hæmningsløs vandalisme og hærværk.

Man skulle næsten tro de så sig selv som en invaderende styrke, der viser deres foragt og dominans over den fjende de er kommet for at gøre til deres ydmyge tjener?

Når man læser om folkeforræderes ulykke. Womp womp.

En af disse udlejere klynker nu over at konsekvenserne af muggisvinenes destruktive natur ikke erstattes hurtigt nok. De har jo fået at vide, at alle udgifter dækkes, bare de deltager i indkvarteringsprocessen, men Anders Nordin fra Blekinge har ikke fået sine 4,3 millioner kroner.

Der lader til at være enkelte ridser på badeværelset. Vel ikke noget en klud og lidt knofedt kan klare?

Anders Nordin, det svenske folks fjende, siger at den ene af hans bygninger var tømt allerede i 2016, og han har stadig ikke fået startet en dialog omkring erstatningen. Sut på en citron, makker. Din erstatning bør være et reb om halsen.

En anden af disse gullaschbaroner, Bent Karlsson, synger samme sang: Alle bygninger er efterladt i en sørgelig tilstand. Gulve (!) skal skiftes, ruder skal skiftes, vægge skal repareres, alle faciliteter er smadret og erstatningsbeløbene er alt for lave. Han har selv 50 bygninger han har udlejet til skægbørn, og han siger at samlet set drejer det sig om flere milliarder, som de svenskfjendske udlejere står til i erstatning.

Når vi skandinavere bor et sted i længere tid, så sørger vi for at gøre det pænt og hyggeligt for derefter at vedligeholde denne tilstand, så vores trivsel er maksimal indenfor de rammer vi er givet. Selv udsendte soldater har denne mentalitet. Primitive, savlende mellemøstudyr har ikke denne indstilling, og hvor er det rart at det bider disse landsforrædere i røven, der har tjent milliarder på at udbytte deres folk. Jeg håber Migrationsverket røvrender dem, præcis som de knivhugger det svenske folk i ryggen.

Løn som fortjent. Må helvedes flammer omspænde dem alle til tid og evighed. I Sverige som i Danmark.

Snart drager vi i hellig kamp mod vores fædrelands fjender og stiller dem til ansvar for deres forbrydelser.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Strava, en cykelapp, og Capitol-protesterne

2021 bliver efter alt at dømme vildt underholdende. 2020 var klovneri på et niveau der …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Tom VensterHasso C.KristianLord LollandOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Jeg ville gerne hjælpe dem men er desværre blevet smidt af paypal.. Øv bøv..

Lord Lolland
Administrator

Lejer man hus(e) ud til indkvartering af skægbørn frivilligt bør man ikke have nogen erstatning, faktisk bør man dømmes for profitmageri på landsskadelig virksomhed. Hvis det altså er muligt med gældende lovgivning, ellers må der komme et retsopgør med tilbagevirkende kraft.

Hasso C.
Gæst
Hasso C.

Loven vil forhåbentligt kigge årtier tilbage og få alle med som ikke allerede simrer i egne ekskrementer.
Btw. Der sker en måske større tragedie i Tyskland i disse dage: en patriotisk gruppe i tyske væbnede styrker er blevet afsløret under forberedelser til noget kinetisk.

Kristian
Gæst
Kristian

Helvedets flammer er for godt til dem der giver fjenden tag over hovedet.
At staten ikke belønner ham med millioner af skattekroner burde være det mindste af hans bekymringer.

Tom Venster
Gæst

Deilig å se at disse svikerne får en smule av den gjengjeldelsen de fortjener. Men med loven i hånd skal et fremtidig oppgjør ta mer enn noen usle små kroner.