Hjem / Danmark / Både DF og Konservative er tilsyneladende imod FN’s INFINITY NIGGER-aftale

Både DF og Konservative er tilsyneladende imod FN’s INFINITY NIGGER-aftale

Jeg har tidligere skrevet om en række landes modvilje mod FN’s ‘Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration’. Dengang var det vist kun USA, Ungarn og Østrig, der faktisk var sprunget fra. Siden er situationen imidlertid eskaleret: Polen, Tjekkiet, Kroatien, Australien og senest Bulgarien har også ændret holdning, og Slovakiet og Estland overvejer tilsyneladende at gå samme vej.

Her i Danmark forløber det meget dansk. Hvilket er en pæn måde at sige, at der ikke sker noget. Nye Borgerlige har i et stykke tid talt imod aftalen, men de kan af åbenlyse årsager ikke gøre meget andet end at tale. Dansk Folkeparti, der nok opfattede, at deres konkurrentparti var ved at høste billige point ved at italesætte noget så trivielt som det danske folks undergang, så sig nødsagede til at rejse sig fra frikadelletruget og øffe misfornøjet.

Men nu er det altså gået så vidt, at selv de Konservative begynder at kritisere aftalen. De har sendt deres superperker, Naser Khader, i flæsket på FN’s naziislamistimportører.

En stor aftale om migranter splitter i øjeblikket regeringspartierne. Hidtil har Dansk Folkeparti tordnet imod FN-erklæringen, som blandt andet Danmark ventes at underskrive i december, og nu melder også regeringspartiet de Konservative sig i koret af kritikere.

FN-aftalen, der har det omfattende navn »Clobal Compact for safe, orderly and regular migration«, vil udvande regeringens stramme udlændingepolitik og betyde, at Danmark er nødt til at modtage flere migranter fra Nordafrika, frygter de Konservatives udlændingeordfører, Naser Khader:

»Jeg synes, det er en dårlig aftale, og vi skal have nogle klare forbehold, hvis vi skal underskrive den. Der er behov for en debat om denne erklæring.«

Nu spørger jeg måske lidt dumt: hvorfor har vi stadigvæk en regering? Hvorfor har DF og K, hvis de godt se problemet med FN’s ongobongoimportplan, ikke sagt “farvel og tak, nu må danskerne vist hellere komme en tur til stemmeurnerne igen” til BASED Inger Støjberg og hendes landsforræderiske kumpaner?

Nåh nej, det ville jo kræve handling, noget vi helst ikke kan have.

Inger, der fejrer, hvor mange geder, den seneste afghaner, hun har givet statsborgerskab, har haft sex med.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Det frie Sverige hjælper med at stoppe moskebyggeri

Svenskere bosat i Karlstad Kommune kunne i forrige uge blot tælle ned til opførslen af …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Kristian NissClaus BoatsinkerOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Der sker ikke en skid i et demokratisk system: Dvs at det kun fungerer, når der netop er behov for, at der INTET sker.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Men det er jo vores nuværende situation goy. Alt er godt, og politikernes opgave er bare at det foresætter med at gå godt. Du bekymrer dig alt for meget og slås med spøgelser.
Nyd livet! Olsen Banden i Jylland bliver sendt her i aften kl. 8. Spis nogle frikadeller og slå benene op. Politikerne har roret, i kan sove trygt.

Claus Boatsinker
Administrator

Vi må sætte vores forventninger til egne politikere meget, meget, meget, meget, meget, meget, meget, meget, meget, meget, meget lavt og lade os opmuntre og inspirere af de mere handlekraftige eksempler der findes andensteds.