Hjem / Verden / Storbritannien frivilligt afklædt og sodomiseret af EU

Storbritannien frivilligt afklædt og sodomiseret af EU

Brexit blev en mulighed da David Cameron, sikker på at det ville lukke munden på en højlydt minoritet, annoncerede at der ville komme en afstemning om EU-medlemsskab. Det gik som bekendt ikke så godt for de globalistiske konservative, og nu har de trukket pinen ud, og løbende afsløret en såkaldt blød Brexit.

Vi ved nu at dette mere eller mindre er endt med at Storbritannien har givet afkald på sin indflydelse, men OGSÅ sin suverænitet. Dette er en klassisk “ræven vogter gæs”-situation. Når nationsødelæggende globalister, som er dem der har magten i Storbritannien, skal implementere en folkevilje, de selv er stærkt imod, så ender det med en sådan skændsel og hån mod folket, som May har hevet i land. Forestil dig Østergaard fra de Radikale forhandle med EU om vilkår for Danmarks udtræden. Ja, du ved hvad der ville ske. Moder Danmarks blødende anus ville være resultatet.

Storbritanniens aftale om unilateral ydmygelse er således ilde modtaget.

Brexit Secretary Dominic Raab has resigned from the UK government causing turmoil for Prime Minister Theresa May and her Brexit plans, after a marathon cabinet session had seemingly created a finalised draft withdrawal agreement.

Raab has released a statement, Thursday, via social media. He tweeted: “I cannot in good conscience support the terms proposed for our deal with the EU.”

Den konservative Joe Porter havde også håbet på et værdigt resultat og vreden er til at få øje på.

Very disappointed in the Prime Minister for threatening that “if this deal doesn’t get through Parliament there may be no Brexit”. You clearly never believed that “No deal is better than a bad deal”. The British people will never forgive this dishonesty.

Kommentator Josephine Formby er også blevet rødkalket omkring det demokratiske fupspil. Et spil der kun kan fungere med et homogent folk og et system hvor folkevalgte eksplicit skal arbejde for folkets bedste i alle henseender under ansvar. Ikke just noget vi i denne æra kan fremmane i Vesten.

Today we learned our votes do not matter. This is an utter betrayal, a shameful humiliating disgrace. May has no mandate to sell our sovereignty. This has to be stopped.

Lad os kigge på et enkelt eksempel fra den absurde, frivillige suverænitetsafgivelse som Brexit er misbrugt til.

 

EU’s retsinstanser, som åbent erklæret arbejder aktivistisk, og dømmer i den retning der til enhver tid kan udvide EU’s mandat, magt og suverænitet, kan dømme bindende i spørgsmål om Brexit og de forhold der i den forbindelse skal være gældende.

Briterne havde tydeligvis ikke loicense for that Brexit there m8. De kunne have gjort det modsatte af Norge og Schweiz, der jo har nogle elendige skodaftaler og også døjer med sigøjnere, polakker og flere af de øvrige aspekter af det giftige EU. Vil du have muh frihandel skal du også have kræftsygdommen.

Det var en perfekt mulighed for at smide lænkerne, og bruge den totale frihed til at sætte briterne først, lave fordelagtige handelsaftaler med og uden for EU, følge Visigrad-landene hvad angår masseindvandring og generelt spille med stormagtsmusklerne og fokusere på egen trivsel. En britisk MAGA-ting, om I vil.

Men forudsætningerne var og er ikke til stede. Det har hele tiden været integritetsløse folkefjender der har styret SS Britbong mod et pakistansk isbjerg, og hele Brexit har været et pinligt selvmordsforsøg, der har formået at demoralisere den almindelige borger. Dette kan så bane vejen for den altid nærværende næste EU-afstemning, der kan bringe dem ind i folden med pisk og gulerod, og “rydde op” efter de fæle Brexit-folk og den selviscenesatte diskurs.

Folket der stemte for at forlade EU vil nok føle vrede over dette forrykte resultat. Men hvad vil de gøre? Vil dette føre til handling? Hvad kan man gøre som sur vælger, når det er pest eller kolera som vanstyrer landet uanset hvad?

Dagens Blæser følger sagen med et halvt øje.

 

Vi har modtaget breve fra omkring 100-120 folk, der ønsker at være skribenter for Blæseren. Vi udvælger kun de bedste folk, derfor er der p.t. stadig kun én fast skribent. Ligeledes har vi kun kvalitetskommentarer, og frasorterer derfor omkring 500 kommentarer om dagen. Ingen af disse forhold, soloskribent og en kommentarørken, skyldes således dovenskab og nyde-uden-at-yde-mentalitet fra vores ivrigt opbakkende læserskare. Disse anklager, der for den uindviede virker helt åbenlyst korrekte, er således uden hold i virkeligheden.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
LarsLarsenClaus BoatsinkerOversætterenObservantIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

🤡DEMOKRATI🤡 📣BÅÅT BÅÅÅÅT

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Ja, vi var jo nogen der sagde at de ville gøre sådan. Og skide befolkningen et stykke. at bilde folk ind det en længere process og det er besværligt, er fucking bullshit.

Man skulle tror UK, skulle genopbygges fra en totalkrig og ikke havde midler til at klare sig selv.

Skal vi nu til evig tid hører, “Det ligemeget, se hvordan det gik med Engelsk EU-farvel”?
Boomerne kan sagtens spises af med sådan noget her.

Observant
Gæst
Observant

Magthaverne vil altid gøre folkets vilje utrolig svær at udføre. “Åh nej det er mod konventionerne”
“Åh nej grænsekontrol er uendelig dyr”
“Åh nej vi kan slet ikke smide fremmede ud det er ALT for svært”
Men at indføre lovgivning eller sætte penge af til vores undergang sker helt gnisningsfrit og stilfærdigt.

Oversætteren
Skribent

Tror ikke Briterne vil gøre noget.. Hvorfor skulle de dog begynde at handle nu?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Har frygtet det fra starten…