Hjem / Akbaring / Millionær hjælper muggi. Muggi myrder millionær.

Millionær hjælper muggi. Muggi myrder millionær.

Normalt er venligboere ude efter endorfiner, godhedssignalering, egoonani og status. En klassisk nationalistisk gotcha er, at hvis de ønsker at vores land skal oversvømmes af velfærdssnyltende lykkeriddere, hvorfor åbner de så ikke deres eget hjem og pengepung for dette kontinentkrydsende bioaffald?

Der er ingen fare på færde, muggirøvslikkere. Åbn den hoveddør.

Dette var til en vis grad hvad den tyske millionær “Michael R.” gjorde. Han bragte den blodtørstige og primitive syrer “Mohammed Omran A.” ind i sit hus i 2015. Men det stoppede ikke der. Da Mohammed ville giftes med en hunmuggi, så købte Michael et hus til dem.

Hvad der siden er sket kan man blot spekulere omkring, for der er ikke mange detaljer at hente. Måske ville Mohammed have en BMW 645 med regnsensor, kopholder og multifunktionsrat, mens Michael kun ville spille sukkerfar med en VW Up. Det vides ikke, men den 3. november blev folkeforræderen Michael i hvert fald slagtet af Mohammed.

Deltag i et tåbeligt spil – vind tåbelige præmier. Det var nok det som Isabelle Löwengrip gerne ville undgå, trods sine opråb om at folk skulle åbne deres hjerter og hjælpe alle “på flugt” (fra deres lortehulslande der er lortehulslande fordi indbyggerne fra fødslen kun har lortehulslandsskabende evner og forudsætninger) og hun angreb Finland hårdt, da de ikke havde tilstrækkeligt nedlagte grænser, som infinity brune kunne krydse, for derefter at mødes af pengeregn. Klik og læs den historie, hvis du ikke allerede har gjort det.

Michael R. gjorde det rigtige. Han fulgte sin endorfinrus til det yderste, og Tyskland blev ham kvit.

Jeg er ikke på nogen måde typen der vil more mig over andres død. Ikke normalt. Men jeg gør en undtagelse her.

Den ideelle situation, når nu disse pladderhumanister, der vil sælge deres arvegods for at hele deres blødende hjerter, ikke vil ophøre med deres landsskabelige opførsel, er at de myrdes af deres egne dresserede perkergøgeunger.

Rofl, lmao, lol og så fremdeles. Hils i helvede.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Tom Venstervivian edsbergLars Agerbæk med æOversætterenEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord Lolland
Administrator

Det koster mere end bare penge at være væmmeligbo. Manden fik som fortjent.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Hvis der findes en gud–tak!

Oversætteren
Skribent

Jeg er heldigvis ikke typen, der hoverer..

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ
vivian edsberg
Gæst
vivian edsberg

Er det ikke det, hinduerne kalder “karma”?

Tom Venster
Gæst

Spill dumme spill, vinn dumme premier. LOL!