Hjem / Indsigt / Terrorgruppe vil bygge “Sammenholdets hus”

Terrorgruppe vil bygge “Sammenholdets hus”

Hvad gør man når en nationalistisk interesseforening annoncerer, at de vil bygge det første af mange samlingsteder i Töreboda, hvis man er en antiracistisk terrorgruppe? Man kopierer Det frie Sveriges ide 1:1 og efteraber den nationalistiske succes. Dog uden en vision. Blot gennem at være “imod”. Imod svenskernes ret til deres eget land. Imod modstand mod den totale fremmede overtagelse af Sverige, der allerede i 2024 bringer svenskere i alderen 0-44 år i mindretal. Bizart at de ikke rådner op i en arbejdslejr, disse psykopatiske landsforrædere og deres fremmede medhjælpere.

Svegot rapporterer:

“Efter att det blev offentligt att Det fria Sverige avser att öppna sitt första Svenskarnas hus i Älgarås, Törboda kommun, har massmedia och andra vänsterblivna drivit på polariseringen. Nu kommer också svaret på Svenskarnas hus: man ska öppna eget hus och en insamling är startad.

I ett pressmeddelande på Facebook berättar Förbundet Tillsammansskapet (en aktivistorganisation som grundats av Expo) att de nu har startat en insamling för att kunna bygga ett ”Sammanhållningens Hus” i kommunen. Man skriver:

”Tillsammansskapet tar nu initiativet till att bygga Sammanhållningens hus i Töreboda. Det skall vara ett hus för att mötas och utvecklas. Sammanhållningens Hus skall vara politiskt och religiöst obundet och öppet för alla i Töreboda. Ett hus för att göra Töreboda bättre!”

Man berättar vidare att man varit ”ute på stan och pratat med folk” och förstått att folk saknar något att göra i kommunen, samt att det är ett ”sargat lokalsamhälle”. Därför är det också av det skälet viktigt för dem att göra detta.

Nu har ju Tillsammansskapet funnits i flera år i kommunen, men hittills har man alltså inte brytt sig vidare mycket om sitt lokalsamhälle eftersom det krävdes att Det fria Sverige etablerade sig för att man ska göra något. Varför har man inte – om man nu bryr sig så mycket – samlat in pengar och skapat sitt ”Sammanhållningens hus” tidigare? Den frågan är Hossein Mostafa, den lokala representanten i Töreboda, svaret skyldig på.

Förbundsordföranden Mikael M. Karlsson säger i pressmeddelandet att man nu, genom sitt eget hus vill ”gå före och skapa något eget”. Att ”gå före” betyder alltså att under flera år inte göra något, för att sedan apa efter Det fria Sveriges projekt och kalla det ”något eget”.

Hur ska då ”Sammanhållningens hus” bli verklighet? De skriver i pressmeddelandet:

”Finansieringen av Sammanhållningens Hus skall finansieras genom insamling. Förbundet Tillsammansskapet lanserar därför en nationell insamlingskampanj. Omkring 1 miljon kronor behöver samlas in. Ett första delmål är satt till 50 000 kronor innan den 27:de februari. Bidrag ges lättast via Tillsammansskapets Facebook-sida. Tillsammansskapetbjuder också in andra organisationer till att samarbeta i skapandet av Sammanhållningens hus.”

Helt säker på att man lyckas med det hela är man inte, varför man konstaterar:

Uppnås inte målet på 1 miljon kronor kommer de insamlade medlen gå till att utbilda antirasistiska aktivister i lokalsamhällesorganisering.””

Ja, enten får de et tilholdssted for byens mange perkere og kommunister, eller også “uddannes” der sojatropper, som kan kaste med brandbomber eller hvad de opfatter som det bedste terrormiddel. Forventeligt spreder medier gift og forsøger at skræmme de lokale så meget som muligt. At den voldsstøttende terrorgruppe Expos forgrening Tillsammansskapet også bærer brænde til Løgnebålet, er heller ikke et chok. De vil også med garanti søge navn og adresse på alle medlemmer af Det frie Sverige og, som det er sædvane, terrorisere dem i deres hjem, på deres arbejdspladser og på gaden. I Danmark og Sverige er det folkefjender der har magten, som aktivt år efter år lader befolkningsudskiftningen ske og som tillader gadeterrorister at chikanere dissidenter og afholde almindelige borgere fra at udøve patriotisk aktivisme.

At en klam muggi kaldet Hossein Mostafa er repræsentant for en venstreekstem, multikulturel gruppering som Tillsammansskapet er helt typisk. Fremmede respekterer ikke værtsfolkets ene- og førsteret til deres eget land. De søger hen til landsforrædere og yder aktivt støtte til at bekæmpe det folk der magtesløse har set dem ankomme i millionvis. Hossein Mostafa udtaler: “Jeg har boet her i fem år. Højreekstreme skal ikke have lov at åbne et lokale her for at fortælle mig at jeg ikke er velkommen.”

Javel, perker. Så frække er de fremmede. Det ved de fleste nok allerede, men det er altid godt at høre deres åbenlyse antipati for deres europæiske vært. Se blot deres ejerfornemmelser når Rasmus Paludans Tir En Muggi-turné besøger de fremmedinficerede områder. Tænk at opføre sig sådan som gæst i et fjernt, fremmed land. Det er grotesk at de ikke i lænker føres til torvs for at blive pisket og stenet (i forlængelse af den fremtidigt vedtagne Pisknings- og steningslov).

Tilsammansskapet har p.t. indsamlet 7.360,- af deres 1.000.000,- til deres pestrede. Det er ligegyldigt om de når i mål, for dette vil ikke påvirke det positive, nationalistiske arbejde. Det frie Sverige vil være velkommen for alle de lokale svenskere, der ikke kan få andet end et godt indtryk, og den tilsværtning interesseforeningen udsættes for, vil ikke påvirke dens virke. Medlemmerne strømmer fortsat til, projekterne kører på fuld damp, regionale aktiviteter arrangeres med stor succes og det multikulturelle Antisverige kan hyle alt det det vil. Fremtiden – alternativet – er ankommet.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
OversætterenKristian NissEn russisk flod Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
En Russisk Flod
Blæser læser

Endnu et eksempel på det uendelige tomrum der er i globohomo-fløjen, når det kommer til kreativitet og originalitet.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

“hvorfor er der ikke nogen der demonstrere mod invasionen? hvorfor er der ikke nogen der gør noget!?!” -Svensker på faceberg som ikke er aktivist i Den Nordiske Modstandsbevægelse

Oversætteren
Skribent

Ja eller alle de andre ting man kan gøre.. Der er jo masse af organisationer, der laver aktivisme. For slet ikke at snakke om alle de blogs og podcasts, der findes efterhånden. Man kan jo også starte sine egne ting op.