Hjem / Andet / Danmarks ærligste mand fra Grimhøjmoskéen

Danmarks ærligste mand fra Grimhøjmoskéen

Ypperstemuggi i Grimhøjmoskeen, den pæredanske humorist og kulturformidler Osama El-Sadii, var et lysende fyrtårn af sandhed og et solglimt på en ellers mørk og trist dag i går. Racistiske betjente, der ikke ville se den kniv som en muhamedansk borger ville vise dem, skød vedkommende ned mens de messede “hvid magt, hvid magt, havregryn i frikadeller er ok, men moskéer nej tak”.

Osama El-Sadii var straks yderst imødekommende med at hjælpe politiet i deres arbejde og lægge alle detaljer på bordet. Ærlig snak. Rent mel i posen og en opførsel der sætter en fed streg under hans status som samfundsstøtte.

Var gerningsmanden kendt i Grimhøjmoskéen?

Osama El-Sadii: “Neeeeeej, nej. Overhovedet slet ikke, niksen-biksen, nej. Det var han på ingen måde, du. Eller, jo, han var her også i går aftes, men det var hundrede procent – og så en halv – bare et pudsigt tilfælde. Hans tilstedeværelse i går var så ganske absolut hans første besøg, og det er et virkeligt pudsigt sammentræf at han bare sådan lige dukkede op i går, for første gang i øvrigt. Fik jeg sagt det? At det var første gang i går aftes at han dukkede op? Nå, men det var det altså. Men som sagt, det var mega mega pudsigt, at han angriber den politipatrulje, men kun den mest kyniske DF’er kan vel tænkes at drage en sammenhæng mellem hans helt spontane førstegangsbesøg i vores hyggelige moské, og så knivangrebet.”

“Jeg har ikke selv mødt Asif, jeg mener, ham gutten som ingen kender. Vi kender ham ikke. Det er jeg bare nødt til at sige. Jeg vil nødigt træde vande her, og for alt i verden ikke gentage mig selv, men vi folkens her i vores miljø, kender slet, slet ikke ham, øh, ham fætteren med den der kniv. Altså.”

“Puf, sådan lige. Så ville han til bøn hos os. For første gang du ved. Puf. Så dukkede han sgu´op. Lidt pinligt for os at en mand, som vi ikke før har beskuet med vores kollektive øjne, sådan lige pludselig siger, ‘så er det sørenfisemig bønnetid, her har I mig for aller første gang’ og så bagefter angriber en politipatrulje. Det er jo slet, slet ikke vores stil at være på konfrontationskurs med vantro autoriteter. Han må være en galning. Simpelthen. Der er tale om en mand der er skingrende skør, du. Det er sådan det hænger sammen. Jep. Han var bare ikke rask. Der er ingen anden forklaring, og da slet ikke nogen, der på nogen logisk vis kan kæde hans crazy gerning sammen med vores dart- og vandpibeklub.”

“Så… med mindre du har nogle opfølgende spørgsmål, så vil vi nu holde et møde hvor vi vil diskutere hvordan vi i fremtiden skal håndtere spøjse situationer, hvor helt ukendte typer, som ingen kender, ja, nye, ubeskrevne blade i vores hygge-umma, pludseligt og spontant laver ting som er helt gak-gak. Så farvel og hej hej. Pas på hinanden derude, ikke også. Pøj-pøj med det hele.”

Hvilken hædersmand Danmark har i Osama El-Sadii. Han kunne have  sagt “ingen kommentarer”, men i stedet rækker han sin silkebløde hånd ud og åbner sit hjertes inderste for alle der vil høre. Sagen er lukket. Vi ved ikke meget om gerningsmanden, men vi ved med 6 millioner procents sikkerhed, at de hyggelige lykkespredere i Grimhøjmoskéen ikke overhovedet har noget at skulle mistænkes for.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Strava, en cykelapp, og Capitol-protesterne

2021 bliver efter alt at dømme vildt underholdende. 2020 var klovneri på et niveau der …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æGoseph JoebbelsOversætterenEn russisk flod Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
En Russisk Flod
Blæser læser

For en del år siden sad jeg faktisk ved siden af Osama i et tog. Jeg syntes nok at han så bekendt ud da jeg så ham, men jeg tænkte bare at han det var fordi han lignende enhver anden sandneger.

Han havde sin computer fremme og skrev skiftevis i en gruppe på facebook, med et eller andet latiniseret arabisk navn, og et word-dokument, formentlig en MuhammedxGed fanfic.

Set tilbage ærgrer jeg mig nok mest over at jeg ikke fik købt pølsehorn på stationen (hvis de overhovedet stadig sælger svinekød der).

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

lol jeg kan huske jeg sad skråt overfor ham den tidligere Hizb-Ut-Tahrir leder. Ham der blev dømt for at omdele løbesedler der opfordrede til drab på jøder. Har også stødt på Said Mansour -boghandleren fra Brønshøj et par gange.

Oversætteren
Skribent

Paludan må lave en demo. Der er simpelthen ikke andet at gøre.

Goseph
Blæser læser
Goseph

Nettoen i Aarhus vest er også lukket i dag med ambulancer og politi foran. Kan være der er sket endnu en helt uforudsigelig, fredelig ulykke.