Hjem / Akbaring / Politikere dyster om at hylde hyperkriminel perkerskurk

Politikere dyster om at hylde hyperkriminel perkerskurk

Du starter med at begå gaderøverier, trampe på børns hoveder, voldtage, true, stjæle og hærge. Er du tilstrækkeligt afstumpet, og besidder du en mellemøstlig brutalitet og barbarisk 87 IQ, så kan du endda måske ende som bandeleder. Tillykke: du er nummer et i kategorien skidt karl.

Nu er en af disse bandeledere skudt, og hvad kan vi forvente fra politikere, journalister og kulturpersonligheder? Man kunne have håbet på noget i stil med “lev ved sværdet, dø ved sværdet” fra de lettere højtsvævende typer, mens et “det var dæl-dulmrende lækkert at sådan en klammo perker, der har terroriseret Danmark i så mange år, endelig mødte noget karma, ikke”, også ville være en normal respons.

Men nej. Denne særlige perker var på forunderlig vis flyttet til kategorien Yndlingsperker(TM), en ganske særlig kategori, som giver øjeblikkelig røvslikkerbonus, uanset hvor horribel en indvandrer man så er. For, ser du, denne voldsmuggi var medvært på et forfærdeligt radioprogram og han havde formelt set forladt sin kriminelle karriere. Aha. Total syndsforladelse.

“Lol, nu er jeg ikke længere hyperkriminel voldsrotte, XDDDDDD!”. Alle klapper.

Trine Bramsen, (ikke hende fra Alphabeat), en lov-og-orden type fra det hæderkronede socialdemokrati, er som den eneste glad for at denne psykopat endelig er endt i en kiste. Nej, vent. Hun er på ingen måder tilfreds med at han døde.

– Det er nogle år siden, Nedim første gang bankede på min dør og ville give nogle gode råd til os politikere, og det har han sådan set gjort lige siden. Han har givet meget relevante indspark, fortæller hun til TV 2 og tilføjer, at Nedim Yasars netop udgivne bog allerede har fået en plads på Folketingets bibliotek, og at han via den vil leve videre i debatten om bandemiljøet – og særligt vejen væk.

– Jeg mener, vi skylder ham at tage nogle af hans pointer i bogen med op på allerhøjeste politiske niveau. Vi skal bruge dem på bedste måde, vise respekt og ære Nedim, siger Trine Bramsen.

Hallå, dumme danskere, vi SKYLDER ham noget. Vi skal ÆRE ham og vise RESPEKT. Ja, ok, dem som har været direkte ofre for hans vanvittige forbrydelser kan måske få fripas, men I andre skal bøje hovedet for Yndlingsperker(TM).

Hvem træder (IKKE) i karakter? Altid på plads til at være topklovnen er vores egen rædselsfulde landssviger in chief, Lars Løkke Rasmussen.

– Jeg bliver altid ked af det, når jeg hører, at der skydes, for det kendetegner ikke Danmark. Vi skal slet ikke have det, men da det så gik op for mig, hvem det var…, lyder det fra statsministeren, der afbryder sig selv.

Så send da de fandens til helvedes usle pisperkere hjem, så vi kan leve i fred og trivsel for Venstres fremmede djævleyngel. Gør dog noget, dit smælderfede spektakel.

– Jeg så ham netop give et interview i søndags på jeres kanal, hvor han fortalte ret åbent og ærligt om det at flytte sig fra en fortid i bandemiljøet og komme ud på den anden side. I det lys bliver det jo endnu mere tragisk, siger han og tilføjer, at han vil bede sin justitsminister tage et kig på, hvorvidt de nuværende exitprogrammer er robuste nok.

Vi hører sagte violinmusikken fra Schindlers Liste, mens Løkke begræder tabet af en terroriserende kræftsvulst af en bandeleder. Med “gør noget”, mente jeg at du skulle beskytte Danmark og varetage folkets interesser. Ikke pille dig i din fedtfyldte navle og klynke over at Adbullah McMuggifjæs er sendt til helvedes flammer. Løkke sagde også, at han blev oprigtig ked af det. Hvilket følelsesregister han besidder, når det er en fremmed vaneforbryder der er død.

Vores perverse justitsmorder, Prins Pape, er vel så den der sætter Danmarks vel højest og siger “stop klynkeriet, Danmark er blevet et bedre sted”, efter at en iraker eller hvad han nu var, med en to meter lang straffeattest, har ædt koldt bly? Nope. Røvslikningen af Ahmed Gaderøver skrues op på 11.

Hvor er det trist og uendeligt meningsløst. Jeg nåede at møde Nedim en gang. Her mødte jeg et menneske, der af hele sit hjerte ønskede at skabe sig et nyt liv og gøre en forskel for andre.
Mine tanker og dybeste medfølelse går til Nedims efterladte.

Der kunne findes eksempler helt frem til juleaften. Det er et galehus ved navn Danmark vi lever i. Et klovnemareridt. Hvor er de bøjede hoveder, de kondolerende ord, til de utallige ofre for multikulturen? Den multikultur Løkke, Pape og Bramsens partier har hovedansvaret for?

Dansker stikkes ihjel med kniv. Dansker myrdes i trafikken. Dansker stranguleres. Politikere reagerer med total tavshed. Ingen undskyldning, ingen anger. Ren og usminket ligegyldighed.

Der er en uendelig liste af døde danskere de sidste 50 år. Landsmænd der er endt på kirkegården på grund af Folketingets invitation til mellemøstlig, centralasiatisk og afrikansk masseindvandring. Det mindste de kunne gøre var at vise ofrene for deres egen nederdrægtige politik en smule ære og respekt. Kigge de efterladte i øjnene og erklære at multikultur og nydanskere overtrumfer danskernes ret til ikke at blive myrdet af perkere.

Men de kigger den anden vej. Nedim Yasars nedpløkning udstiller dette kvalmende hykleri. Det får alle landsforræderne i rampelyset. Ærgeligt at ingen journalist, mens de tåretrillende hylder en forbryder, spørger dem om hvad ofrene for politikernes multikulturelle diskurs får dem til at føle.

Med overholdelse af alle vedtagne love og regler er der kun én skæbne for disse usle folkefjender.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Den Funklende VibeOversætterenLarsLarsenGydas gylleGoseph Joebbels Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Enhver kvindes drøm: En omvendt badboy..

Oversætteren
Skribent

Kvinder vil gerne have en mand, der besidder begge arketyper. Altså en alfa der har adgang til en masse ressourcer og kan beskytte hende. Og der er loyal kun overfor hende (beta). Derved er en omvendt badboy en, der besidder begge dele.

En Russisk Flod
Blæser læser

Fint at se lidt 40k på Blæseren, her er lidt inspiration til vores opkommende “tabletop aften” og er på ingen mulig måde relateret til artiklens indhold: warhammer40k.wikia.com/wiki/Excommunicate_Traitoris

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

comment image
comment image:large
comment image
comment image

Goseph
Blæser læser
Goseph

Hvad i hele hulen helvede er der gået så grueligt galt i der her land? Det er ikke engang klovneri, men politikere der fucking fraterniserer med bandekriminelle? Herre Gud jeg håber der er bygget en stor nok ovn.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

What the FUGGGGGGGGGGGGG

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Det er godt nok nogle ækle billeder…

Gydas gylle
Gæst
Gydas gylle