Hjem / Danmark / Stærekasser besøgt af mytisk folkehelt

Stærekasser besøgt af mytisk folkehelt

Ikke alle artikler omhandler muggier, møntklippere og andre af Jordens dødelige plager. Dagens Blæser kan også fokusere på mindre pestbefængte emner, omend det hele hænger sammen i sidste ende. Få emner kan dele vandene mere end færdselsregler og håndhævelse af disse.

Er du på kant med redaktionens klare linje, så kom til tasterne og skriv en artikel som vi helt sikkert (måske) vil publicere. Sagen er den at stærekasser og fotovogne er en skændsel, og en udstilling af et udueligt, evnesvagt og kujonagtigt politikår. At jeg personligt har et yderst storhjernet forslag til revision af fartgrænserne og disses implementering er én sag. En anden er, at vi har meget alvorlige forbrydelser som ikke søges opklaret, og et enormt stort antal fremmede udyr som politiet bevidst undlader at tøjle eller sætte på plads. Det danske politi er en skændsel.

Mange områder hvor der hærges, kommer politiet ikke med deres fotovogne. Eller patruljevogne. Århus V og andre besatte områder accepteres som erobrede og lovløse af Betjent Pløjemark. Det giver arbejde, der skal tages konflikter og hvorfor beskytte deres kriminalitetsudsatte landsmænd, når de kan parkere en hel dag på en snorlige jysk landevej og lade pengene rulle ind?

Det udanske politi er en skændsel.

Så det er godt vi har Stærekassekvaseren, helten vi måske ikke har fortjent men så absolut brug for. Hil Stærekassemanden, må gud den almægtige give ham styrke og evig frihed.

Gerningsmanden bag det tredje hærværk på stærekasserne i Aabybro er blevet fanget af Nordjyllands Politis kamera.

I søndags blev stærekasserne ved Aabybro på Aalborgvej udsat for hærværk for tredje gang i den i måned, de har været opsat.

Efter stærekasserne blev udsat for hærværk anden gang, valgte politiet at sætte kamera op på området. Det har nu givet pote, da en gerningsmand i søndags blev fanget af kameraerne.

Stærekassekvaser beskrives af politet som “stærk, heltemodig og et retfærdighedens fyrtårn der må og skal stoppes”.

– Vi ved, at ham på billederne er gerningsmanden, der i hvert fald har lavet det tredje hærværk på stærekasserne her i søndags, siger politikommissær ved Nordjyllands Politi Kenneth Ginnerup.

Derfor søger Nordjyllands Politi nu hjælp fra borgere, der kan have set noget natten til søndag, hvor stærekasserne i Aabybro blev smadret.

– Vi kan se, at der er flere biler, der kører forbi ham derude mellem klokken 05.29 og klokken 05.37, hvorefter han går sydøst på. Vi har selvfølgelig en interesse i at tale med de bilister, der er kørt forbi ham og måske har bemærket ham. Det kan være, at de måske har et mere detaljeret signalement af gerningsmanden. Det er vi meget interesseret i, siger Kenneth Ginnerup.

Gnask flere citronmåner og anhold nogle perkere i stedet, din sølle skabning. At bede sine landsmænd om at stikke en frihedsaktivist på den måde. Lavt, Ginnerup. Lavt. Nej, vi har ikke set Stærekassekvaser, så stik blot jeres grynede billeder op hvor kun Pape vil søge dem.

Nordjyllands Politi arbejder nu videre med sagen ud fra de oplysninger, de har ud fra billederne på videoen.

Vejdirektoratet oplyser desuden, at stærekasserne vil blive repareret en gang i løbet af næste uge.

Vi opfordrer ikke til ulovligheder på Dagens Blæser. Det er helt klart og så videre. Men at respektere lovgivere og deres patetiske lovværk, samt tilbede dem der har udbyttet deres rolle som samfundsbeskytter med rollen som plyndrende regelrytter, er ikke vores lod.

Stærekassekvaseren er udtryk for den del af den danske folkesjæl der vil have sin frihed tilbage. Børn der vokser op i dag, har intet minde om den frihed der var engang. Vi lever i et meget lille land, ikke mindst i geografisk forstand, og skal dette ikke være en klaustrofobisk oplevelse, hvor man ikke kan være hjemme og være i fred, så skal man føle sig fri fra automatiseret statsovervågning. Stærekassen er repræsentant for staten. En stat der har lukket en million fremmede uhyrer ind, hvor vores børn skulle lege og opvokse i trivsel og fred. Vi har en stat der tillader disse fremmede at hærge, slagte og røve, uden synderlig konsekvens. Borgere forventer at disse satans sønner som det mindste mandsopdækkes af politiet, når nu de ikke kyles ud. Men det gør de på ingen måde. Sørgeligt.

Stærekassekvaser til hans førstfødte søn: “jeg gør det for dig”.

Havde vi en statsmagt, der var alment elsket for at varetage folkets interesser i alle relevante spørgsmål, en stat der alene tjente det formål at skabe optimale trivselsrammer for familie, folk og fædreland, så ville ingen røre stærekasser. Stærekasser ville i så fald nok heller ikke eksistere. For vi ville stole på hinanden og vide at danskere godt kan give gaspedalen et klem på en lige vej, med separat cykelsti, med glimrende udsyn og så videre. Men skulle vores nationalistiske stat gøre det, ville der være en relevant anledning til det, og folk ville respektere det. Stærekasser er pengemaskiner, der medvirker til at finansiere vort eget folks undergang. Penge der ryger i et forræderisk statsmaskineri, der alene bærer dødelige frugter.

I dag er staten synonym med mulitkultur, befolkningsudskiftning, perversion og råddenskab, og der er ingen grund til at elske eller repektere dette forfald og forræderi.

Vi ser mod nye horisonter, mod opvågnende helte. I dag er de få, men, om Vorherre vil tildele os styrken, motivationen og viljen, så vil heltens karakter inden længe tegne os alle og folk kan tro på at vi kan genskabe et Danmark for danskerne. Og yde for deres fædreland.

Tak til dig, Stærekassekvaser, for den lille men absolut ikke ubetydelige symbolske modstand. Tak.

“Rejs dig årle op fra lejet, klæd dig i din arbejdsdragt. Du skal ud til gavn og virke, under solens lyse pragt.”

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
ClausDen gamleDanielKristian NissMorten B. Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

“Vi lever i et meget lille land, ikke mindst i geografisk forstand”

Jeg håber sørme ikke at dette skal ses som et tegn på at redaktionen cucker på Grønlands-spørgsmålet???

Danmark er Europas 2’et største land og hvis du er uenig er du enten jøde eller svensker.

Oversætteren
Skribent

Altså hvis stærekasser kan retfærdiggøres rent trafiksikkerhedsmæssigt, så er det vel fint nok?

Morten B.
Gæst
Morten B.

Endnu een af hverdagens helte. En mand der har fået nok, og ikke vil finde sig i mere lort fra statens side. Husk på at vi alle kan blive en hverdagshelt. Det kræver kun 2 egenskaber: Vrede og gåpåmod. Luk ikke din vrede inde. Det er usundt. Lad den komme ud og blive til noget konstruktivt til gavn for dem, vi holder af.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Hvis du i et hypotetisk scenarie blev voldeligt overfaldet af en animeret stærekasse, og bliver tvundet til at benytte dig af mindst mulig vold for at præservere dit liv, så har du min støtte.

Daniel
Gæst
Daniel

Hvad er modsvaret til dette meget populære argument for stærekasser. Med at folk kan bare køre som de skal, så ville der ikke være nogen problemer med dem. Så længe der er tosser som dem her så er det vel ok at der er stærekasser?

sn.dk/Faxe/Vanvidsbilist-racede-148-kmt-forbi-skole/artikel/787814


www.jv.dk/regionalt/Fartkontrol-Bilist-koerte-153-kmt-paa-ulykkesramt-landevej/artikel/2617287
www.tv2lorry.dk/artikel/bilist-mister-kortet-koerte-148-km/t-i-bebygget-omraade
ekstrabladet.dk/112/trods-politiets-advarsel-41-mister-koerekort-paa-stedet/7152506
www.tv2lorry.dk/artikel/vanvittig-koersel-ved-vejarbejde-42-faar-megaboeder-og-mister-kortet

Var der ingen tosser på vejene så ville der ikke være brug for stærekasser.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Smukt skrevet! Hil Kvaseren!