Hjem / Samfund / Skøge søger mage

Skøge søger mage

I et forsøg på at slå verdensrekord i idiotisk indhold har BT valgt at udgive et “debatindlæg” af Sussi La Cour, måske bedre kendt som Katja K eller “hende den udtjente skøge, der spillede sekretær i langt fra Las Vegas”. Som mener at hun skal belemre den offentlige debat med, hvad hun synes om danske mænd.

For ikke så længe siden kunne man i de danske medier læse, at jeg skulle skilles. Og så skulle jeg pludselig ikke skilles alligevel. Eller skulle jeg? Forvirringen var total.

For det første, lol, i et twist der overraskede absolut ingen, kan skøgen ikke holde sammen på et forhold. Protip: Al statistik peger på at jo mere en kvinde har sex før ægteskab, frd større er risikoen for at det går galt inden for de første 5 år. Udtjente allemandspiger kommer til at dø ulykkelige og alene.

Efter et par år i det spanske sammen med en amerikansk/chilensk mand er det noget af en hårdtslående, vindtørrende lussing at komme tilbage til Danmark og tage en føler på det danske datingmarked.
Som så mange andre danske kvinder skulle jeg lige ind og lure på Tinder. Var der mon nogle spændende danske voksne mænd?

OMG, siger jeg bare. NEJ!
Ja, jeg undskylder på forhånd, men det var et nedslående syn, der mødte mine ellers klare blå øjne. Nul attraktive voksne mænd. Nada. Og når jeg taler voksne mænd, mener jeg fra ca. år 40 til 55+.

De fleste mænd finder på et eller andet tidspunkt inden 40 ud af, at familie er det, der gør livet værd at leve. Jo tidligere man som mand gør den opdagelse, jo større er chancen for at få en kone, der ikke lever op (ned) til de førnævnte statistikker.
Og måske er jeg helt på afveje, men er Tinder ikke en engangsknalds-app på unges telefoner? Det virker ikke som stedet for seniordating, som frøken (fru?) “K” er ude efter. Men i hvert fald er de fleste, der er tilbage på “markedet” efter 40 ofte utiltrækkende, eller har svært ved at begå sig i et forhold. Hvis de ikke var, så var de nok i et forhold.

De fleste profilbilleder emmer af tristesse, og alt for mange mænd gør intet ud af deres look. De sidder bare der og stirrer formålsløst med trætte øjne ind i kameraet, som desværre tyder på modløshed. 

Hvis man er over 40 og enten har forspildt sine chancer for at få en kone og børn, eller aldrig har haft nogen chancer til at starte med, ville man nok føle sig lidt modløs. Så det skal nok passe.

Men jeg har også altid haft ild i røven. Og så er det jo godt, at man kan ‘besøge’ andre byer rundt om i verden på Tinder!

I øjeblikket ‘rejser’ jeg blandt andet til New York, Paris, Dubai, Barcelona, og p.t. er Rom min favoritby.

Ærlig talt tror jeg der er få som vil savne dig, hvis du tog ud og besøgte de byer i virkeligheden, permanent. Særligt Dubai, tag derned, opfør dig som en skøge foran sharia-politiet, så kan det være dine dating-kvaler løses for tid og evighed.

Hold nu op, hvor er de tjekkede, de italienske mænd. Ikke kun på grund af…
[laaaaang smørre om alle de overvejende dyre materialistiske ting skøgen godt kan lide ved italienske mænd]
… står på ski i bjergene. Så kan det godt være, at de flytter senere væk hjemmefra og har et tættere forhold til deres mor end os nordeuropæere, men er det ikke bare tegn på, at de har sundere familierelationer?

Du vil gerne have en rig italiener, der drikker boblevin på en yacht i bar overkrop. Så tag til Italien, find en rig idiot og se om han vil have dig i mere end de par dage/timer du er en nyhed. Og jeg tror desuden ikke, at en barnløs benspreder har særlig meget at skulle have sagt om sunde familierelationer.

Så det kan godt være, at du er god til at tage opvasken og slå græsplænen i haven, men det får altså ikke mit blod til at boble. Og nej, vi mødes heller ikke over køledisken i Netto.

Jeg skal have en varmblodig mand, der tør at tage mig på køkkenbordet – hasta la vista, baby!

Nu hvor jeg er igennem hele oplægget, sidder jeg lidt tilbage med en følelse af, at det her er en form for kendisudgave af en dating-annonce. En ukendt og ærlig kvinde ville skrive “Udtjent 50-årig skøge, med silikonepatter og plastikfjæs, søger attraktiv idiot med italiensk udseende og mange penge.” Men kendis-skøgen har i stedet brugt sin tvivlsomme kendisstatus, til at få udgivet dette såkaldte debatindlæg, hvor hun nedgør hendes mandlige modparter. Tilsyneladende i håbet om at lokke nogen, der tror sig bedre end mængden, til at give sig til kende. Muligvis en genistreg på skøge-niveau!

Vi betaler i Danmark utrolige mængder penge til mediestøtte. Penge, der i et fornuftigt samfund ville gå til folkeoplysning, går i stedet til aviser som BT, der giver en tynd finér af journalistik og så ellers fuldstændigt ukritisk videregiver selv den værste gang skøgevrøvl, når bare der er et kendt navn tilknyttet. Når vi betaler 17 millioner til BT alene, så kunne man i det mindste forvente at “debatindlæg” i avisen handlede om noget med mere almen interesse end datingønsker fra en 8.-rangs “kendis”.

Hvis “debatindlæggets” ophavsskøge mod forventning skulle læse det her, så lad mig sige følgende:
Du har aldrig gjort nytte for samfundet og du kommer aldrig til det. Du kommer ikke til at være lykkelig og du kommer aldrig til at gøre nogen lykkelig, de chancer har du forspildt for mange år siden. Du er en genetisk nitte, der kun eksisterer fordi vores samfund er så råddent, at det ikke allerede har sorteret dig fra. Gør en ende på dine dating-lidelser og gør verden til et bedre sted… Og hvis du skal skyde dig selv, så brug for guds skyld et haglgevær. Så har du en bedre chance for at ramme ærten, du gemmer bag dit opmalede playmobilansigt, end hvis du brugte pistol eller riffel.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Johan WaldheimKristian NissLord LollandMorten B.Oversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

I fremtiden vil ludere ikke blive hørt.
At de i dagens Danmark bliver hørt er en abnormitet.
I 99,9% af verdenshistorien blev skøger i bedste fald ignoreret, og normaliteten og balancen vil blive genoprettet snarligt.
Katja K bringer skam over kvinder. Fornuftige kvinder associere ikke med hende.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Blackpillende statistikker.

Er Langt Fra Las Vegas pozzed? Husker det som sjovt.

Claus Boatsinker
Administrator

God artikel!

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Skøger gonna skøge

Goseph
Blæser læser
Goseph

Smukt Lolland. Kan se Anders Kjær har hvervet dig til hans skøge-patrulje

Oversætteren
Skribent

Tror nu, at hun har haft mere i røven end ild!

Morten B.
Gæst
Morten B.

Hvad skulle gøre hende eftertragtet på datingmarkedet? Kvinder søger instinktivt sunde mænd, fordi de kan give dem sunde børn. Naturligvis vil en sund mand ikke date hende, og det er udfra denne erkendelse, at hun skriver denne taberkronik, der egentlig siger mere om hende end om de mænd, hun ikke kan få.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

When you see the big gaye
comment image

GibMelson
Blæser læser
GibMelson

You only want to fuck with me cause you’re alone again