Grønland dansk, boatsinker doxxet? Se video

Spred kærligheden

Er Grønland ubetinget dansk område, hvor Inuitterne kun er gæster? Ja.
Er Claus Boatsinker den eneste i Danmark, der jævnligt skriver herom? Måske.

Historiker Thorkild Kjærgaard giver i en artikel og video til Weekendavisen saglige og velfunderede begrundelser for, hvorfor Inuitter ikke har ret til at løsrive den danske ø Grønland. Dette er en sandhed, der ellers sjældent får spalteplads i mainstream-medierne. Så det er en stor glæde, at se Kjærgaard gå til angreb på den herskende ide om, at vi skal forære hovedparten af vores territorium til polarnegere.

At de små sæl-gnaskende kajakperkere skal holde deres spæk-fedtede fingre væk fra vores ø, er som bekendt en del af den redaktionelle linje på Blæseren og i Radio 266b. Jeg tror faktisk at det er første gang, at jeg ser nogen så tydeligt sige fra overfor de ø-stjælende igloindianere, uden for Blæseren. Og selv her på siden, er det stort set kun Claus Boatsinker der skriver om emnet, da det ligger ham nærmest, både i tanke og geografisk. Så spørgsmålet byder sig: Er Claus Boatsinker i virkeligheden historiker Thorkild Kjærgaard?

Ok, han glemmer at nævne at Inuitterne skal helt væk fra øen, hvilket Boatsie helt klart ville sige, og stemmerne lyder heller ikke ens. Så det er nok bare en fornuftig historiker og ikke Boatsinker der er blevet doxxet… Men hvem ved?

 

Jeg skrev indlæget her og gik fra computeren uden at udgive. Da jeg kom tilbage havde Claus udgivet sin daglige artikel der, tilfældig vis, også omhandlede Grønland.
Store hjerner tænker ens, og de tænker på at Grønland er dansk.

Efterlad et svar

12 Kommentarer på "Grønland dansk, boatsinker doxxet? Se video"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Johan Waldheim
Gæst
Johan Waldheim

Hvornår kommer Thorkild på Radio 266b?

Claus
Gæst
Claus

Svaret kommer i aften i 266b.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Det hele løser sig nok, hvis vi finder olie deroppe..

Claus
Gæst
Claus

Løkke vil komme i bukserne med resten af tinget hvis han kunne give oliereserver til en eskimostamme.

Eric Kreutzmann
Skribent

“Er Claus Boatsinker den eneste i Danmark, der jævnligt skriver herom? Måske.”

Jeg har også skrevet adskillige Grønlandsartikler.

Tom Venster
Gæst

Ehem. Strengt tatt er vel Grønland en NORSK øy som noen “glemte” å gi tilbake da vi ble uavhengige. Ser at det er en stund siden artikkelen ble skrevet, men følte det var verdt å nevne!

Claus
Gæst
Claus

REVISIONIST!!! DANSK Ø SIDEN ÅR 900!