Hjem / Danmark / Mary og Frede forgylder inuitter

Mary og Frede forgylder inuitter

Kronprisen og Mary har en stor bunke jydeguld at uddele hvert år (ifølge Danmarks Statistik bor 97% af alle skatteydere i Jylland; kilde), og disse går til deres egne udvalgte favoritfolk. Det kan være incestudsatte stofmisbrugere, der bliver succesforfattere, hipstermusikere med intetsigende budskaber og middelmådige kompositioner eller foreninger, der på en eller anden måde spiller på det royale pars følelser og udløser pengeregnen.

[Note: den ovennævnte succesforfatter er Kim Leine, og han sagde faktisk følgende om Grønland da han fik sin halve million:  “Vi skylder os selv og hinanden at skaffe os en større viden om vores fælles historie og langt om længe at smide skyldfølelsen, der hvor den hører hjemme – på bunden af Atlanterhavet.” Nemlig. For ved at bevidstgøre danskerne om deres førsteret til vores smukke Grønland, og få et helt andet billede af inuitten, nemlig som den tilvandrede ulykkesfugl, så kan vi blive selvbevidste og atter drømme stort; kræve hvad der retteligt er vort]

Foreningen Grønlandske Børn har netop fået en halv million kroner, og det er faktisk en enormt ærgelig situation. Det forstærker billedet af Grønland som hjemsted for de tilvandrede inuitter, og det forstærker ligeledes billedet af den inuitiske kultur og levevis som et socialt problem vi skal blande os i.

Lørdag aften modtog Foreningen Grønlandske Børn Kronprinsparrets Sociale Pris 2018 og en medfølgende check på en halv million kroner for blandt andet at hjælpe grønlandske børn med at håndtere de fordomme, de møder i Danmark, og styrke dem i forhold til deres hjemland.

Lutter fordomme. De hælder faktisk øl og sprit ud på gaden og fylder flaskerne med sælpis. Det er et stort tabu, og har givet anledning til billedet af dem som alkoholikere.

Læg mærke til at pengene også går til at styrke dem i forhold til deres hjemland. Ok, men der menes jo nok Grønland, vores Grønland, og så er det at filmen knækker for Mary. Det danske kongehus er desværre helt med på ideen om at stjæle Grønland fra det danske folk og Moder Danmark. Det skal der selvfølgelig sættes en stopper for, og de kunne jo faktisk sagtens udfylde en rolle som ambassadører for et dansk Danmark på Grønland. Give medaljer til storfamilier og på andre måde bidrage med gejst og inspiration til en demografisk lavine. Danske grønlandsfamilier kunne komme på sommerlejr i Jylland og skolebørn fra Hoveddanmark kunne besøge deres brødre på Grønland. Der er uanede muligheder i denne genrejsning.

Men også for at hjælpe børn i Grønland med støtte og rådgivning, som de måske ikke får i deres barndomshjem.

Ved et storslået show i Musikkens Hus i Aalborg overrakte kronprinsesse Mary prisen, og i hendes motivationstale lød det blandt andet:

– For mange (grønlandske børn) vokser op i et hjem præget af uro og omsorgssvigt, og de kommer ofte til at kæmpe med lavt selvværd og sociale problemer op gennem livet. Foreningen Grønlandske Børn arbejder utrætteligt og vedholdende for grønlandske børns vilkår – både i Grønland og i Danmark.

Køleskabsmuggier vokser op i hjem der præges af den tundramongolske kultur. Det er, set med etnocentriske dannebrogsbriller, kaotisk, barbarisk og skadelig levevis, men det er deres liv, deres kultur og vi bør respektere deres måde at være på, der hvor vi tvinger dem hen at bo i Arktis.

– Gennem målrettede indsatser arbejder de for, at grønlandske børn og unge får en tryg barndom, at de får muligheden for at tage en uddannelse, og at de bliver hørt og inddraget i de sager, der vedrører deres eget liv.
– Man skal være stolt af sine grønlandske rødder.

Det hjælper jo ikke, at vi tager såkaldte igloperkere til Danmark hvor deres intelligens og evner ikke rækker særlig langt. Hvorfor skal vi hver især plages af dette samvær? De må meget gerne være stolte af deres inuitrødder, men tiden for sameksistens ophørte, da de spillede kortet Stjæl Grønland. Vi spiller kortet Stordanmark Genfødt, og har en uslukkelig tørst for dette endemål.

I anledningen af prisoverrækkelsen besøgte kronprinsesse Mary for nylig Foreningen Grønlandske Børn i deres lokaler på Nørrebro i København.

Her mødte hun en gruppe unge mennesker, der alle har det tilfælles, at de har haft det svært i deres opvækst, følt sig isoleret fra deres danske skolekammerater – og ikke mindst været udsat for fordomme om særligt alkoholmisbrug.

Mary foreslog at smage dette spæk, men klippet blev afsluttet inden konsumeringen af råt pattedyrsspæk blev en realitet.

Men hvad er pointen her? Skal vi lade som om de ikke har et voldsomt misbrug af alkohol? Skal vi trodse fakta og erklære at de ikke knepper deres egne børn som det mest naturlige i denne kolde verden? Jeg vil ikke fornægte fakta, men vigtigst af alt: jeg vil ikke blande mig i deres måde at leve på. Jeg vil blot lave en mindre korrigering af deres geografiske placering, således at Grønland bliver en etnisk dansk ø, som gud havde tænkt det, og som vort folk gennem tusinder års virke har fået odelsretten til.

Al denne velgørenhed, lyst til at tjene og hjælpsomhed… Hvis blot den blev kanaliseret til at tjene fremtidens generationer af danske børn, så kunne vi skabe utrolige resultater på mirakuløst kort tid.

Generation D (ikke født endnu) vil reagere koldt når kattedamer spørger “jamen hvad med (indsæt ikke-dansk gruppe) og deres liv og levned på dansk område?”. Generation D vil have lært lektien og vide, at kun gennem at tjene sit eget folks interesser vil  man kunne overleve i en sort og brun verden.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
LarsLarsenהגויים יודעיםOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Der er ingen fordomme fra Danskere, der hvor der ingen Danskere er.

הגויים יודעים
Gæst
הגויים יודעים

Jeg kan skrive under på kilden til de 97% er god nok, jeg har skrevet den selv med min makker Chaim Rubinemeraldgoldshekelbergsteinocaustvitz. 👍🏻

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

For nylig havde Jeg en snak med en bekendt af det svagere køn, snakken faldt tilfældigvis på Grønland efter nogen tid og jeg fortalte selvfølgelig at det var danskernes ø. Hun var undrende da hun bestemt mente at kold-kinøjserne havde været der først… Efter længerevarende latter forklarede jeg hvordan det hang sammen og at de var et tilvandrende folk.

Hun var helt paf og spurgte: Jamen hvorfor har vi aldrig lært det i skolen?

Ja, hvorfor mon?