Hjem / Indsigt / Skyd først, spørg senere?

Skyd først, spørg senere?

Debatten raser om hvorvidt det er en god ide at skyde først og spørge senere, når man samkvem med en tilfældig 3D. I situationen hvor man er i et fast forhold, er det helt klart en favorabel situation. Man kan bruge år på at vurdere alting i detaljer – har vi nok værelser, har vi en god nok bil, har vi råd til X – mens den ideelle situation aldrig manifesterer sig. Hvis man derimod bare tager imod gaven, og får børnene, så løser de praktiske ting sig én efter en. Så der er der kun den ene anbefaling: at skyde først og drøfte køb af barnesæde senere.

Vi snakker naturligvis om hvide par. Afroskabninger har desværre ingen problemer med at skyde først og lade europæere made dem senere.

Tvivlen om skydetaktikkens beskaffenhed opstår alene fordi vi har en sørgelig tøjtekultur, hvor karruseltøser ikke just virker som egnede mødre. Skal man forsøge at komme i mål ved at sabotere præventionen, eller på anden vis gøre hvad man kan for at udføre sin hellige, genetiske arv?

Red den uværdige skøge fra hende selv.

Jeg vil da mene ja. Men det er mest en venlig tanke, da piller og andre medikamenter hindrer fosterlivet i at blomstre, så vi alene kan ikke tjene Moder Natur. Hendes fjende er stærk og magtfuld.

Jeg vil så gerne se konsekvenser for dårlig opførsel. I alle henseender. Folk der kommer for sent til aftaler og arbejde, kriminelle vaneforbrydere, inuitimperialister og så klart også skøger, som misbruger og vanhelliger deres reproduktive år til at opnå kortsigtet selvtilfredsstillelse og opmærksomhed. Hvis konsekvensen er, at man starter som weekendhore og ender som babypasser, så er det ikke så slemt.

“Hooool up”, hører jeg rugemorsaktisten sige. “Det bliver pissedyrt, sgu’ da, for mange mænd, hallå”, fortsætter denne. Mmm..ja, der kan blive nogle konsekvenser i den forbindelse, men præcis som med #ThotAudit, hvor netludere som udbyder tjenester af seksuel karakter for tørstige stakler og derved tjener penge som i stort omfang ikke angives til skattemyndighederne, er blevet udsat for en kampagne om at bekendtgøre disse myndigheder med deres luderforretning, så er målet at ændre deres opførsel. Dette har en præventiv virkning og at vide at nattelivet vrimler med mænd som har det ene mål at skabe tykke babymaver, er selvfølgelig som hvidløg for en vampyr. Løse kvinder frygter mest af alt konsekvenser. Noget Klovnedanmark har fortalt dem hele deres liv ikke eksisterer.

Styxhexenhammer666 var én af dem der forsvarede netskøgerne. Jeg har afdækket årsagen og præsenterer den ovenfor.

Jeg stiller mig på den fløj hvor “skyd først, spørg senere – (no fat chicks)” er det selvfølgelige udgangspunkt. Det er et utaknemmeligt arbejde fyldt med farer, men det er i sidste ende i en god sags tjeneste.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
OversætterenDen gamleStyxHitlerhammer1488 Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Hvem siger, at en skøge vil blive ansvarlig, hvis hun får et barn? Hun har faktisk økonomisk incitament for at blive skilt/gå fra faren og bliver det i vid udstrækning også. Og vi ved hvilke konsekvenser, der har for særligt drengebørn at blive opdraget af en enlig mor.

GibMelson
Blæser læser
GibMelson

Fed tegning, Claus!

Den gamle
Gæst
Den gamle

Hvorfor har vi ikke en arisk Soros, som kunne tilbyde at betale børnepenge for based mandfolk med de rette indstillinger, og gode gener?

Oversætteren
Skribent

Fordi pengene ligger i globalisme.. Der kommer ingen og redder os..