Hjem / Danmark / Halløj på billedbrættet!
De af danskere mest brugte ord på 4chan ifølge DR

Halløj på billedbrættet!

4chan er et racistisk Tibetansk tæppevævningsforum… LUK DET NED!

Vi starter forfra:

4chan er et imageboard, en form for forum, hvor alle tråde skal starte med et billede. Oprindeligt en side om anime [japanske tegnefilm], men med tilføjelsen af flere sub-fora, eller ‘boards’, med hvert deres eget emne blev det mere til en generel diskussionsside, nærmest et socialt medie. I modsætning til sociale medier, er der ingen konti på 4chan. Du kan vælge at skrive et navn, men som udgangspunkt er alt anonymt. Det har givet en livlig diskussionskultur, særligt på det gamle nyheds-board, /new/, hvor udtalelser som “Lol, det er sikkert en neger” eller “Der er en jøde bag det her” om nyhedsartikler, viste sig at være sande så ofte at boardet blev omdøbt til /pol/, politisk ukorrekt.

Ok, men hvad har det med Danmark at gøre? Jo det skal jeg sige dig: Statsradiofonien har opdaget at /pol/ findes!

“Første mål: Dræb jøder. Andet mål: Dræb muslimer. Tredje mål: Fordriv alle andre fra vores hjemlande. Fjerde mål: Genopbyg “reich.”

“Vores endemål skal være: At udradere snavs som sorte, jøder, homoseksuelle, handicappede, sigøjnere og arabere…”

“Husk – jøderne er vores fælles fjende.”

Sådan lyder nogle af de mange tusinde hadefulde indlæg, som danskere anonymt har skrevet på det sociale medie ved navn 4chan.

Jeg syntes ikke nogen af de citater lyder, som noget folk ville skrive på /pol/, altså stil-mæssig. Indholdet lyder meget /pol/-agtigt, men hvis de ikke er taget gevaldigt ud af kontekst, så får skrivestilen mig til at tænke at der er nogen, der skulle kondensere alt det “onde” på /pol/ ned i nogle få sætninger, og lade som om de var autentiske.

4chan er ukendt for de fleste over 30 år, men er til gengæld et populært mødested på nettet for unge fra hele den vestlige verden.

Dab on h8ters and YEET, har jeg ret mine med-unge?

Hver dag kommer der flere hundrede nye, anonyme indlæg fra danske IP-adresser på 4chans “politically incorrect,” også kaldet “pol”. Der er 4chans mest aktive og berygtede afdeling, der er kendt som et sted for planlægning af trolling, chikane og yderligtgående politisk aktivisme.

2 mand, der skrev 1-2 indlæg i hver tråd gennem en hel dag, ville være hundredevis af anonyme indlæg fra danske IP-adresser. Så hvad er pointen? At skræmme normie-læseren, det er pointen.

P1 Orientering har indsamlet over 8.500 danske indlæg på 4chan og lavet en optælling af, hvad de handler om.
Indholdet er ofte hadefulde og nedsættende ytringer om sorte, muslimer, homoseksuelle, feminister – og især jøder.

“Danske shitpostere er de bedste shitpostere. Danmark har de bedste shitpostere, det er sandt.” -Trump

Hvide omtales derimod som en truet race, der er under pres.

Som den eneste race, har vi ikke lov at have vores hjemlande i fred, vi propaganderes til raceblanding af “vores” medier, og europæere er i forvejen højst 10% af den globale befolkning. Hvis man ikke tror, at den hvide race er under pres, så er det fordi man er uoplyst og/eller dum… Altså en typisk DR-forbruger.

Det mest brugte ord er “jøde,” dernæst “hvid,” “nigger” og “muslim”.

Se tidligere udtalelse om, hvem der har de bedste shitpostere.

Hver måned besøger omkring 170.000 danskere 4chan. Det viser tal fra firmaet Alexa, der overvåger den globale internettrafik

Skal vi gætte på, at det er teknologi-analfabetiske boomere der har skrevet det her, og at det i virkeligheden er 170.000 totale visninger, ikke unikke besøgende? Derudover estimeres sølle 3% af 4chans trafik at gå til /pol/, så selv hvis der er 170.000 danskere der bruger siden, er der kun omkring 5000 der bruger det onde hyper-racistiske /pol/ board.

Det er langt fra alle, der bruger 4chan til at dele radikale eller hadefulde ytringer, siger Christian Mogensen, som er projektleder hos Center for Digital Pædagogik og ekspert i bl.a. 4chan.

forvekslerpædagogerogjøder.mp3

Men der er en hård kerne af meget aktive brugere. Ud fra Orienterings data vurderer Christian Mogensen, at op mod 100 danske unge bruger meget tid på at dele ekstreme politiske holdninger på 4chan.

Og brugerne er typisk unge mænd, forklarer han.

– På 4chan, og særligt “pol” ser vi mest de ældre teenagere, det vil sige gymnasieelever og opefter. Og vi ser en overrepræsentation af mænd, som føler sig fremmedgjort i deres fysiske miljøer, siger Christian Mogensen fra Center for Digital Pædagogik.

I en verden i stigende grad gearet til, at tilgodese kvinder og etnisk-udfordrede på hvide mænds bekostning, føler unge hvide mænd sig fremmedgjort, og finder fællesskab i det skjulte, når de ikke kan få afløb i det offentlige. Chok! Gys!

Han vurderer, at langt de fleste af dem, der skriver om vold og had på 4chan, bare skal lukke luft ud i et øjebliks afmagt eller fuldskab. Men erfaringer fra udlandet viser, at nogle folk på 4chan er villige til at gå længere end det.

– Dem, vi er bange for, er de sidste 10 procent, som ser, at der faktisk er 8.000 indlæg, der handler om noget, der giver mening for dem. Og som ikke bare bruger 4chan som en ventil, men måske en dag går ud og reagerer og siger; ‘ja, det er fandme jødernes skyld, og derfor bliver vi nødt til at kickstarte revolutionen med et angreb’.

10% af de påståede 170.000 danskere der besøger ville være 17.000, 10% af de 8500 indlæg de har undersøgt ville være 850. Så tilgiv min uvidenhed, men hvor hører de “10%” og “8000 indlæg” hjemme?

Men jeg tvivler på, at der kommer til at være nogen angreb, fra Danske /pol/ brugere. Med mindre… Var Omar Abdel Hamid El-Hussein en bruger af 4chan? Han gik efter jøder!

Selv de mest radikale nationalister jeg har talt med, udtrykker ikke ønske om at “kickstarte en revolution” ved angreb, men ved langsom og sikker folkeoplysning (som vi selv gør). I min optik er nationalister generelt er mere til den langsomme, ulmende vestlige vrede som udtrykt af Rudyard Kiplings The Wrath of the Awakened Saxon, der en dag vil katalyserer en generelt fredelig, men total, magtovertagelse.

Christian Mogensen genkender retorikken på 4chan fra internationale sager om både skoleskyderier og terrorangreb.

– Det her er jo en retorik, vi også har set i forbindelse med angreb mange steder i verden, hvor kommunikationen kører i lang tid, indtil én vælger at reagere på det, siger Christian Mogensen.

>Folk der er sure lyder lige som andre folk, der var sure over noget andet
>Dem der var sure over noget andet gjorde slemme ting
>Ergo vil folk der er sure gøre slemme ting
Hvis vi lader ham her Mogensen køre længe nok vil han fortælle os at Morlille er en sten.

Orientering har forelagt en række ytringer om jøder fra 4chan for Sofie Lene Bak, som er ekspert i antisemitisme ved Københavns Universitet.

“Ekspert i antisemitisme”. Det lyder som en titel vi burde have her på redaktionen.

Disse konkrete udsagn kan sammenfattes til, at jøder er korrupte og udspekulerede snyltere, at de har masser af penge, og dertil en enorm skjult magt i Europa og USA, som de bruger til at fremme multikulturalisme, migration og feminisme. Målet er at skabe splid, som igen baner vejen for jødernes ultimative kontrol over samfundet.

Store jødiske pengemænd som Soros financierer alt fra feministisk undergravning af kernefamilien til udstedelse af KREDITKORT TIL ULVOLIGE MIGRANTER, jøder udgør kun omkring 2% af befoklningen i USA men 8% af senatet og 5% af huset, og langnæserne har en absolut dominans over de store Amerikanske og “internationale” medier.

Det er svært at bevise deres mål, men deres handlinger og magtpositioner i særligt det Amerikanske samfund står ikke til diskussion.

Og det tankegods genkender Sofie Lene Bak.

– Der er ikke noget, der bliver sagt her, som ikke kunne være sagt i nazistiske kredse i 1940. Der er sådan set ikke noget af det, der er spor nyt. Hverken tankegangen eller fordommene. Det er interessant, at det har overlevet, siger Sofie Lene Bak.

Tja, når jøderne opfører sig som de gjorde for snart 100 år siden, så er det intet under at folk reagerer i dag som de gjorde den gang.

Om noget er det mere interessant, at man kunne holde de første par generationer efter krigen så uoplyste, at de fleste lukker totalt ned, når man præsenterer dem for fakta, der omhandler vores langnæsede “venner”.

Orientering har også bedt det Jødiske Trossamfund, Mosaiske, om at se på eksempler fra 4chan.

Hos Mosaiske kendte man ikke konkret til 4chan. Men organisationen har selv en enhed, der overvåger antisemitiske hændelser i Danmark. Lederen, Jonatan Cohn, siger til Orientering, at de generelt ser meget jødehad og antisemitisme på sociale medier.

Se! Det er os!

Orientering har forelagt en række ytringer på 4chan for Sten Schaumburg-Müller, professor i jura ved SDU. Han mener, at nogle af dem er strafbare efter dansk lov.

– Efter min vurdering er der ikke tvivl om, at en del af ytringerne falder under straffelovens § 266b og muligvis også § 136 om opfordring til forbrydelse, siger Sten Schaumburg-Müller.

Han vurderer også, at ytringer på 4chan har dansk jurisdiktion, og at der er “ingen tvivl om, at ytringerne er fremsat offentligt.” Årsagen er, at 4chan har 11 mio. besøgende, hvoraf omkring 170.000 er danskere.

Øj væj, det er ulovligt at have forkerte meninger, selv på et mongolsk dukketeater-forum med base i USA! Var der forresten nogen der sagde 266b?

4chan er et eksempel på et socialt medie, der er helt offentligt. Alle kan læse med, og det er der tusindvis af danskere, der gør.

Og der er i følge tal fra Alexa flere danske besøgende på 4chan end på f.eks. traditionelle danske medier som Information og Børsens netsider.

Jeg tror vi fandt grunden til, at vi får den her smøre… Journalisterne kan ikke lide, at der er flere der gider at lytte til tilfældige personer på et indisk drageflyvnings-forum, end på journalister.

På 4chan kan brugerne dog ikke identificeres, fordi de ikke har nogen profil, ligesom man har på Facebook eller Instagram. Det eneste, der fremgår af 4chan, er, at brugeren har en dansk IP-adresse.

Uuuuh! Vi bliver nød til at se på det du skriver, i stedet for at dømme dig som person! UHYGGELIGT!

Orientering har kontaktet 4chan og bedt om en kommentar, men de er ikke vendt tilbage. Vi har også spurgt PET, om de har kendskab til 4chan, men det kan de ikke kommentere på.

Hej er det PET? Er i klar over at der er onde, racistiske, danske unge på Vietnamesiske strikke-forummer, og hvad mener i om det?

Tip os! Er du selv aktiv på 4chan, eller har du været det tidligere? Så skriv gerne til os og fortæl om dine erfaringer på: tip-orientering@dr.dk

Jeg forventer en mail-storm, om hvor glade i er for at DR har introduceret jer til 4chan, og dermed sandheden om pædagogspørgsmålet. Eller bare referencer til Blæseren, kunne være sjovt med lidt omtale igen.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Tom VensterJohnnyLord of the FrogsLord LollandIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Den samme gamle smøre: Gå efter manden og ikke bolden..

Goseph
Blæser læser
Goseph

“hvorfor er de unge trætte af at landet bliver oversvømmet med affald, og deres fremtid bliver givet væk gratis til brune masser. Og hvorfor er de trætte af at høre vores bortforklaringer om hvorfor det er en god ting? :'(” – Uskyldig forvirret DR journalist

Claus Boatsinker
Administrator

Hvis der var noget der hed /boomer/ så var det vist mere til at forstå for DR og deres “””eksperter”””.

shlomuel blattheim
Gæst

jeg besøgt en gang, dette “four chan” , det var en stor fejl tagelse !! de hakket om gående min komputer og fant ud af jeg var jødisk (det var læt fordi mit kode ord, er 123) .. “sikken en stor næse” sagde de , og “til bage i ovnen mæd dig “,det var, alt sammen meget UBEHAGELIGT lissom og værer til bage i auschwitz . tilsidst måtte jeg ha mit barne barn Binyamin til at reporerer komputeren,og fjerne “four chan” virus der hele tiden sagde, ANTI SEMITISK ting gennem komputeren til mig..hældigvis gik det inden de stjal, mine penge!11,,,,,,,

JEG RÅDER ALLE–BESØG IKKE DET FOUR CHAN DET HAR VIRUS OG ER ANTI SEMITISK OG NAZISME BLIV HÆLLER VÆK !!!!11

Tom Venster
Gæst

Et forum hvor usensurert diskusjon får finne sted? STENG det ned umiddelbart!

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Hans “ekspertviden” om 4chan stammer fra Liberale medier som New York Times, det samme gør artiklens form.

Hvorfor fortæller de ikke, at 4chan og højreorientet forums ejer memeverdenen.

View post on imgur.com

Johnny
Gæst
Johnny

Jeg vil gerne gøre det 100% klart overfor P1, Politiken, og PET, at alt jeg har skrevet på 4Chan, bare var en prank bro.

PS. Undskyld jeg ikke har været aktiv i de siste par månder, jeg har half pisse travlt ude i den virkelige verden, nå men klokken er 14:88 så jeg må smutte igen.

Lord of the Frogs
Administrator

Mener du ikke den danske afdeling af mø$$ad?

Johnny
Gæst
Johnny

Nåh ja (((dem))) 😉