Hjem / Verden / Kirken vs. Europa

Kirken vs. Europa

Jeg vil egentlig gerne have, at vi igen blev et religiøst folk. Et homogent folk med en fælles historie, fælles verdensanskuelse og et kirkeligt organ der er til for at forkynde for familie, folk og fædreland. Ikke ,som i dag, til for at trodse det teologiske indhold og have svansepræster, kvindepræster og huse illegale, hyperkriminelle perkersvin under dække af hyklerisk, muteret bamhjertighed.

Vi har set det i Danmark og udlandet talrige gange og det er for længe siden blevet noget, der burde have udløst bålbrande og dødsstraf. De forbrydelser som Palæstinenserloven i 1993 har medført i form af gråd, lidelser og døde danskere, efter deres kirkeasyl, samt de øvrige præstegodkendte kirkebesættelser, burde have haft kraftige, dødelige konsekvenser for dem der tillod dem. Præster såvel som politikere, aktivister og journalister.

Vores egne statskirker i det meste af Europa er undergravende, korrupte, perverterede og feminiserede. Det er sørgeligt. Selv i Rumænien på Corneliu Codreanus tid var der folk højt oppe i det kirkelige hierarki, der modarbejdede den gudsfrygtige, dybt kristne Codreanu, fordi han var rumænsk nationalist.

I dag har vi folkefjendske kirker i Holland, der trækker overskrifter.

A Dutch church has literally become a sanctuary for an Armenian refugee family as pastors take turns holding services to keep immigration officials from legally entering the building. Services have lasted over a month so far.

Armenere? Der flygter? TIL HOLLAND?!? Se lige den rejse. Jeg ved godt 99,999999% af alle snyltersvin kommer fra lignende eller længere distancer, men det er godt at visualisere disse lykkeridderes lange færd for at udnytte vores tossegodhed.

With the blessing of Protestant church leadership, Sasun Tamrazyan and his family moved into Bethel Church in the Hague on October 25 and have not left since, hoping that the church’s act of civil disobedience moves immigration authorities to reconsider the deportation order in place against the Armenian refugees.

Endnu en kirke der blander sig i indenrigspolitik, ved at misbruge deres forvrængede billede af europæisk kristendom til at ødelægge hollændernes hellige folkehjem.

Dutch law bars police from entering houses of worship while religious services are underway, so pastors from all over the country have taken turns saying prayers over the course of the last month, each turning a candle over to the next when their “shift” is completed.

Storm kirken, få de retslige handlinger overstået og få rebet rundt om halsen på disse ækle landsforrædere.

The Tamrazyan family fled to the Netherlands in 2010 after Sasun allegedly began receiving death threats for his political activism. While they were initially granted asylum, the government appealed that decision three times, finally winning a deportation order, according to 21-year-old university student Hayarpi Tamrazyan, Sasun’s oldest daughter, whose desperate Twitter plea caught the eye of church authorities.

Statsapparatet måtte kæmpe mod sig selv TRE gange for at få bugt med denne armenske plageånd, og så kommer kirken for at lave yderligere sabotage. Båt. Båt-båt. Bippeti-båt.

The family initially moved into a Protestant church in Katwijk, where they had been living in an asylum shelter for two years, until the more spacious Bethel church in the Hague offered to harbor them. While initially reluctant to involve the church in political matters, Theo Hettema, chairman of the General Council of Protestant Ministers, said the need to abide by the “openness and hospitality of the church” won out over the need to obey the law: “By giving hospitality to this family, we could give them time and place to [demonstrate] to the secretary of state the … urgency of their situation,” he said.

Besudlingen af guds hus 24/7 i kampen for langnæsede armeneres permanente ophold. Må de alle omspændes til evig tid af helvedes flammer.

Hettema hopes that Mark Harbers, the Dutch Minister of Migration, will grant the Tamrazyans residency using his “discretionary” powers as he did in September for a pair of Armenian refugee children. It is not known why the Dutch government revoked the family’s asylum.

Det store mysterie burde være hvorfor armenere tager den lange rejse til Holland. Det er jo komplet bizart, at denne tiggerturisme ikke for længst er udryddet.

Vi har brug for indhold i livet. Det ville være skønt hvis vi kunne få en dosis sund fornuft og guddommelig inspiration fra bænken hver søndag, men statistisk set er det en marxistisk kattedame forklædt i præstekåbe, der prædiker råddenskab fra djævlen selv, som møder dig i kirken.

Trøsten findes til dels i alternative forsamlinger, men ikke mindst i vores egen kamp. Vi har som nationalister et indhold som den brede befolkning ikke besidder i synderlig grad. En bevidsthed om vores fortid, en dyb respekt for den arv vi har fået af utallige generationer af gode, danske, mænd og en lysende erkendelse af selve vort folks eksistens. Når man dukker op af ligegyldighedens forbrugersump og forstår at vi må og skal sikre eksistensen af vort folk og en fremtid for danske børn, så har vi et helligt virke der rækker langt videre end de smudsord som en flygtningepræst udgylper, når han/hun vanhelliger guds hus.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Ole C G OlesenOversætterenClausDen Funklende Vibe Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Olavleivar
Blæser læser
Olavleivar

Lige en Korrektion : Armenere er Indoeuropæere og har pga deres beliggenhed været udsat for mere Overfald og Overgreb end så mange andre nationer… DET bør man lige huske.. De er IKKE Muslimer eller Asiater.. de er et af vore BRODERFOLK !

Oversætteren
Skribent

Jeg elsker min fjerne slægtninge, men det ville blive for meget at bo sammen med dem..

Oversætteren
Skribent

Er det her, vi skal søge hen? asatrosamling.dk/

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Helst ikke… Asatro Samling er gruppen for dem der mener at Forn Sidr ikke er inkluderende nok.

Oversætteren
Skribent

Hvor mange asa-grupper er der overhovedet i Danmark? Ved du det?

Olavleivar
Blæser læser
Olavleivar

Til OVERSÆTTEREN : Lad være med at gøre dig mere DUM og TÅBELIG end du behøver
Armeninerne har udholdt mere forfølgelse end du med din KYLLINGEHJERNE kan forestille dig eller er klar over .. senest ved SK UNGTYRKERE der blot var forklædte Jøder ..i det såkaldte ARMENSKE FOLKEMORD … Opfør dig som en VOKSEN ..og ikke en hjerneblæst ZOMBIE …. der ikke hører andre steder hen end på MØDDINGEN