Hjem / Samfund / Professor maler hagekors på eget kontor og opfører populært teaterstykke

Professor maler hagekors på eget kontor og opfører populært teaterstykke

Professor Elizabeth Midlarsky, psykolog med speciale i holocauststudier, besluttede at male hagekors på sit kontor og dertil ordet “Yid”. Efter at have afsluttet sit kunstværk opførte hun teaterstykket “Fund af hagekors”, et teaterstykke der er blevet opført ekstremt mange gange af talentfulde jødiske kunstnere, der således kontinuerligt beriger os med deres g-dsgivne underholding.

Et studie i troværdighed og talent. Hun er indbegrebet af mensch.

Hendes optræden inkluderede at “være i en tilstand af chok”, og tilføjede personlig kolorit til stykket med hendes fortælling om at have gennemgået en levertransplantation. Teaterstykket havde mest karakter af en happening og inkoopererede en slags improvisation idet universitetspolitiet ankom indenfor en halv time, hvorefter også NYPD fik en kærkommen birolle i denne møntklipperklassiker.

Det mest medrivende teater opstår oftest når der gives lang snor til improvisation.

En række replikker går selvfølgelig igen i “Fund af hagekors”, og da vi på Dagens Blæser er beundrere af lyrik, gengiver vi her et par af de gode gamle travere som viste sig. “I’m usually not a fearful person, but they got me. I’m afraid,” kvidrede Midlarsky til koreografen fra Washington Post.

En lærerrepræsentant reciterede med fryd: “the college unequivocally condemns the expression of hatred which has no place in society. We are outraged and horrified by this act of aggression and use of this vile anti-Semitic symbol against a valued member of our community”.

Midlarsky er fuldtidsprofessionel shoah-aktivist, og har erfaring fra de skrå brædder. Hun var også i rampelyset i 2007, da hun puttede selvproducerede, antisemitiske flyveblade i sin egen postkasse. I samme ombæring lavede hun, præcis som i 2018, en såkaldt fredsvindmølle på sit kontor.

“Det var underligt dengang at ingen – absolut ingen – stillede et eneste kritisk spørgsmål. Der var kun hvad jeg kan beskrive som overdrevne sympatireaktioner og en slags æresfrygt. At selv en lille mistænksomhed omkring mine aktioner ville blive udlagt som antisemitisme gjorde mig usårlig, Ja, uovervindelig. Da forstod jeg hele ideen med at lave såkaldt selvhærværk, som en del af vort folks nedbrydning af goyims modstandskraft”, udtaler Midlarsky i dag til Dagens Blæser og fortæller, at det sandelig ikke er sidste gang hun vil opføre det stedsegrønne teaterstykke.

Pressedækningen af denne publikumstræffer høster ikke alene roser fra alle, men giver også en helt utrolig mediedækning.

Du kan læse om Elizabeth Midlarskys hit her.

Og her.

Og her.

Og her.

Og også her.

Her.

Her.

Og her.

Minsandten også her.

Her var en fra 2007!

En mere her.

Og her – fra Al Jazeera endda.

Her er en.

Her en endnu en.

Listen ser ud til at være uendelig. Det er mildest talt en populær begivenhed og der vil, trods det store udbud af jødiske skuespillere der nærmest rituelt genopfører stykket uge efter uge, åbenbart kunnes trække fulde huse fra nu af og til Armageddon.

Kulissen er vigtig, oftest i form af “Hortlerkorset”, men det mest centrale er en følelsesladet sceneoptræden.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Danskere udsættes for inuitters frækheder – Grønland ude af kontrol!

Tundramongolen er immun over for alle farer: kald ham en blodskamsentusiast, dranker, tomhjerne, dovendidrik – …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
En russisk flodKristian NissOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Tror ikke en “anti-semit” havde skrevet yid.. Måske kike..

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Jeg ved ikke hvem der har lavet den graffiti, men det er ikke en nationalsocialist.

Kvaliteten af de svastikaer er totalt respektløst for de millioner af mænd som døde for sagen i fortiden, og de millioner af mænd som kommer til at dø for nationalsocialismen i fremtiden.

Odds er selvfølgelig at det er hende selv. Det er ikke første gang og så vidt jeg forstod skriver hun bøger om holohoax. God reklame.

En Russisk Flod
Blæser læser

Der er tydeligvis tale om hinduer og/eller jainer som har fået nok af den jødiske forrådnelse, eftersom hagekorset ikke er lavet en national socialist da det vender forkert.