Hjem / Samfund / Trend: ALLE vil opføre stykket “Fund af hagekors”

Trend: ALLE vil opføre stykket “Fund af hagekors”

Efter at psykolog med speciale i holocauststuder, Elizabeth Midlarsky, fik klodeomspændende medieomtale efter hun tegnede indo-ariske hindutegn på sit kontor, så smitter feberen til nye, helt uventede klientgrupper.

Teaterstykket “Fund af hagekors” er simpelthen et vaskeægte vinterhit, der med forskellige aktører og modificerede replikker ophøjes til kunst på et plan menneskeheden aldrig før har nået.

Negere. Allerede højt oppe i offerpyramiden. Javist. Nok er ingen af vor tids luksusnegere pisket i bomuldsmarken, men ej heller er nulevende jøder undsluppet 45 gasninger for efterfølgende at have undsluppet Majdanek på en katapult lavet af ashkenazi-tænder og udtjente skosåler. Så hvorfor ikke, når man nu er neger, prøve at hoppe med på den mest hippe trend af alle?

White swastikas spray-painted on Black Panther mural sparks hate crime probe

Muuuuhfuggaaaaaaaaah.

White swastikas were sprayed across the faces of Black Panthers depicted on a mural celebrating African American history, sparking a potential hate crime investigation in Los Angeles.

The Nazi-linked logos were spray-painted over the faces of four Black Panthers painted on the longstanding Crenshaw Wall mural in southwest Los Angeles.

“We will find you and we will prosecute you,” Los Angeles Police Department Captain Alex Baez said, NBC4 reports. The LAPD said it believes the defacement was an isolated incident and no arrests have been made.

Within hours, the community had removed the swastikas, and artist Enkone Goodlow, who first painted the Black Panthers, retouched the faces. “I was hurt because that portion of the mural has never been defaced,” he told KABC.

Vi fik en kort snak med Enkone Goodlow omkring hans seneste aktion gennem Discord.

DB: Hvad motivererede dig til at opføre “Fund af hagekors”?

Goodlow: Mmmmm…. jeg har set de helt unikke reaktionsmønstre, der manifesterer sig umiddelbart efter man bekendtgør sit fund. Man påkræves selvfølgelig en emotionel respons som er frarøvet rationel evaluering af faktiske skader, hvilket selvklart foreskriver en vis kendskab til genrens improvisationsgrad, mmmmmm, men det var faktisk overkommeligt, eftersom alle involverede parter, inklusiv latinx-betjente, nærmest per automatik faldt ind i deres roller, og påtog sig et følelsesregister der ellers er de fleste fremmed. På den måde var min egen optræden, foruden den simple grafitti, en smertefri oplevelse, som jeg ikke kunne forudsige at have forudsætningerne for at gennemføre. At være en del den måske højst beskattede kulturelle tendens vi har, var og er en unik oplevelse, og ikke mindst Midlarskys minimale indsats, der høstede en voldsom tsunami af opmærksomhed, fik mig til at tænke at det vil jeg da også prøve. Hvorfor Ikke, tænker man som kunstner.

DB: Totalt forståeligt, my nigger.

Det kan være, trods Enkone Goodlows åbne erklæring om at have opført teaterstykket “Fund af hagekors”, at han lyver og dette er udført af boomere. Dette kan teoretisk set være boomere, der mener at negernationalister er de ægte nazister, efter at være blevet radikaliseret på facebook. De startede i så fald som moderate “demokrater er de ægte racister”-typer, forført af den ultraradikale terrorleder Dinesh D’Souza, som på folkeforførisk vis tryllebinder boomere over hele USA med sine infame propagandafilm. Senest i år udgav han “Death of a nation“, hvor demokraterne igen fik på hatten som nazistracister der jo i 2018 er tilhængere af slaveri og KKK fordi grunde. Trods hans skudsikre retorik har dette mesterværk, som får Riefenstahl til at blegne i guds himmel, stadig 0% på Rotten Tomatoes. Men boomerne har han i sin hule, brune hånd.

Dinesh D’Souza er nutiden mest innovative propagandist.

Boomere har derefter taget deres helt egen grydeklipsrejse på internettet og endt hvor logikken bar dem; i dette tilfælde til Los Angeles hvor den militante Black Panther bevægelse jo er de ægte nazister, som derfor helt naturligt tilkobles det nationalsocialistiske tyske arbejderparti, grundlagt i 1920’erne af Alfred Himmler.

Den mest sandsynlige forklaring er dog stadig den nærmest foreliggende, nemlig Enkone Goodlows fortsættelse af tidens hotteste trend.

Vinteren er en unik mulighed for at finde det laveste gærde for deltagelse. Alle nedenstående billeder er fra forskellige, vaskeægte nyhedsartikler, så det er bare med at komme i gang. Stop masseproduktionen af Tik-Tok videoer og kom ud i sneen (når den kommer).

Det sidste billede tilhører en nyhedshistorie med overskriften “Temple police hunt for men who wrote swastika, slur in snow”. Hvilken tid at være i live.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Danskere udsættes for inuitters frækheder – Grønland ude af kontrol!

Tundramongolen er immun over for alle farer: kald ham en blodskamsentusiast, dranker, tomhjerne, dovendidrik – …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
LarsLarsenOversætterenJohnny Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

Jeg er lidt forviret, hvad vej skal det der kors vende?

“…sparking a potential hate crime investigation…” Against a picture of a hate group. lol

Oversætteren
Skribent

Gad vide hvad DNSAP havde sagt, hvis de vidste, at de 80-90 år senere var blevet et meme..

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Sne radikaliserer unge!!