Hjem / Danmark / Fangerne på Forskningsstationen

Fangerne på Forskningsstationen

For at hjælpe DR på vej efter medieforliget beskar deres budget, har regeringen og Dansk Folkeparti valgt, at en øde ø skal danne rammen for et nyt stats-finansieret reality-TV projekt for DR1. Programmet skal være en blanding mellem Fangerne på Fortet og Robinson-Ekspeditionen, og er løst baseret på en ide af Özlem Cekic.

Özlem Cekics oprindelige ide der også involverede tvangssterilisering af deltagere blev ikke vedtaget.

Ideen går ud på at man vil sende alle kriminelle indvandrere ud på en øde ø hvor de skal leve sammen og lave opgaver for at score point. Hver uge skal den lavest scorende og den mest upopulære -bedømt ved afstemning blandt deltagerne (14% af bedømmelse) og SMS-stemmer (88% af bedømmelse)- kæmpe til døden med sløve plastikknive. Når der i sæsonfinalen kun er 2 tilbage, vil de i en live-transmitteret begivenhed blive smidt ud af et Herkules-fly over Mosul, med een fælles faldskærm de kan kæmpe om på vejen ned.

Øen der er valgt til formålet, er Lindholm i Stege Bugt. Lindholm har i lidt over 80 år huset en forskningsstation, hvor man har arbejdet med smitsomme dyresygdomme. Adgang sker med færge fra Kalvehave, og kun med forudgående tilladelse fra Danmarks Tekniske Universitet. Bygninger på øen har sofistikerede luftfiltre og slusesystemer, der er faciliteter til afbrænding af affald og kogning af spildevand, samt et krematorium, hvor alle dyr der betræder øen ender deres dage, af hensyn til smittefare. Så der er altså både gode forhold for at isolere deltagerne fra befolkningen på de nærliggende øer, samt rig mulighed for at slippe af med taberne af programmet. Navnet til det planlagte program er Fangerne på Forskningsstationen.

Lindholm er hjemsted for 3 vagter/færgemænd, men er ellers ubeboet. Forskningsstationen lukkes i 2019 hvor DTU flytter de sidste funktioner til et nyt campus i Lundtofte, blandt andet begrundet med, at der allerede er mange syge dyr der bor i Storkøbenhavn.

Kritikere fra alle sider har allerede haft meget at sige om planen om at sende kriminelle indvandrere ud på Lindholm for at kæmpe til døden for rullende kamerarer.

“Der er allerede faciliteter af varierende grader af lufttæthed samt et krematorium. Jeg mener at i stedet for underholdning, ville det være både mere humant og samfundstjenende, at man brugte øen og indvandrene, til at efterprøvede historiske påstande om aflusningsmidler, trædøre og ligbrænding, under kontrollerede forhold.”

udtaler Cand.Ovn Claus Boatsinker, ekspert i Danskhed og Muggivacciner ved Blæserinstituttet.

 

Desværre er virkeligheden ikke helt sådan

Beskrivelsen af Lindholm er sand nok, men de planlagte forhold for de kriminelle fremmedes ophold er desværre ikke nær så opløftende. For med den sædvanlige frikadellenationalistiske “strammer”-retorik har man besluttet noget der kun ser godt og fornuftigt ud indtil man kradser minimalt i lakken.

Der er ikke tale om TV-programmer, kampe til døden, eller, så vidt jeg ved, brug af øens krematorium. Man har ikke engang tænkt sig at bruge det som en rigtig koncentrationslejr og koncentrere sig om at holde dem på øen. I stedet er der tale om endnu et ligegyldigt udrejsecenter, et der bare tilfældigvis ligger på en sydhavsø.

Øen skal huse afskum på såkaldt “tålt ophold”, som vil sige kriminelle vi kun lader blive, fordi de vil få som fortjent hvis de sendes hjem; Hvilket blødsødne og danskfjendtlige idioter ikke ønsker. Det nærmeste vi kommer på en stramning, er at de udviste kriminelle udlændinge vil få ‘opholdspligt’ på øen. Hidtil har personer på tålt ophold haft en meldepligt hvor de skulle sige ‘dav’ på et udrejsecenter 3-7 dage om ugen, men nu skal de altså være på øen om natten hvis de ikke vil i fængsel. Så man vil altså ikke forhindre dem i at forlade øen, man vil bare smide dem i fængsel hvis de ikke kommer hjem før sengetid… Hvorfor ikke smide dem i fængsel indtil de selv vil ud af landet? Fordi vi ikke “unødigt” må frihedsberøve de stakkels voldtægtsmænd, mordere, røvere og tyve, derfor.

Så der er ingen grund til stor glæde.

Med mindre vor fører Tulle i virkeligheden har planer om at bruge de lufttætte lokaler og krematoriet, uden om aftalen indgået med regeringen. Vi tvivler.

 

Lindholm rømmes som nævnt af DTU i 2019, og man forventer at de første krimi-muggier vil gøre deres indtog i 2021.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Danskere udsættes for inuitters frækheder – Grønland ude af kontrol!

Tundramongolen er immun over for alle farer: kald ham en blodskamsentusiast, dranker, tomhjerne, dovendidrik – …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Claus BoatsinkerSimon TemplarLars Agerbæk med æLord Lollandvivian edsberg Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Hvor er det dog en ærgelig situation at man ikke udnytter denne øs fulde potentiale. Der kunne snildt være en halv million fremmede.

Johnny
Gæst
Johnny

Claus, hvem skal så lave min kebab og pizza!?!? Oy vey!

Hvor jeg dog hader “tålt ophold” det burde være utålelig ophold.

Isolation fængsle, uden går tur, ingen kontakt med mennesker untagen dem som kommer med mad 3 gange om dagen.

Du er nu her, til du bestemmer dig for hvilket land du vil udvises til.

Efter et par dage så vil muggien nok vælge at blve sent til et andent land. Tro mig, isolation er ikke sjovt, det kan knække selv den stærkest mand.

Claus Boatsinker
Administrator

Utåleligt ophold skal være hele vores fremmedpolitik.

vivian edsberg
Gæst
vivian edsberg

Er det ikke lidt synd for den pæne, lille ø og de udmærkede faciliteter, som nu vil gå til spilde?

Simon Templar
Gæst
Simon Templar

Jo! Og den er klart for lille. Der er andre større. 2021 haha hvad med i morgen, klar , start!

Oversætteren
Skribent

God satire.. Anglin ville være stolt.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Det bedste man kan håbe at få ud af den her sag, er at udenlandske medier begynder at skrive om den og så ikke lige får alle detaljer med. Tænk nogle overskrifter der kunne komme ud af det:
Danish government to concentrate illegal immigrants on desert island. Here they are going to serve as test subjects for research in contagious diseases.

Claus Boatsinker
Administrator

“Af Danmarks cirka 988.000 fremmede er indtil videre 6.000.000 omkommet på øen”.