Hjem / Samfund / Mandesnak udløser “skandale” på Island

Mandesnak udløser “skandale” på Island

Normalt har jeg ikke den store sympati for nordiske politikere, og det har jeg vel heller ikke i spandevis denne gang, MEN der er alligevel en vis beskyttertrang som melder sig. Fulde islændinge fra Altinget var på værtshus og en sojamandsling besluttede at optage deres samtale fra Sandhedens Kilde.

Der er ikke noget særligt oprivende i optagelsen, men det er til gengæld politisk ukorrekt og den feministiske kræftsvulst har jo desværre også opslugt Island, hvorfor denne ukorrekthed ophøjes til skandale. Havde kun kvinder stemmeret på Island ville landet være 50% muslimsk inden 20 år. Folket har vel kun godt at at høre et par sandheder om kvinder i politik.

En skjult optagelse af seks politikeres barsnak har vakt harme i den islandske befolkning.

En skjult optagelse af barsnak misbruges af medier og kattedamer til at sprede en giftig stemning omkring helt sandfærdige udsagn, for derigennem at skabe selvcensur i den måde normale mennesker udtrykker sig.

Det hele begyndte med, at seks politikere gik ind på en bar i Reykjavik.

Tidligere statsminister Sigmundur Davið Gunnlaugsson, der måtte gå af efter Panama Papers, var en af dem.

En anden var hans partifælle fra Centerpartiet Gunnar Bragi Sveinsson, der er tidligere udenrigsminister.

Sammen med dem var to andre parlamentsmedlemmer fra Centerpartiet, som Sigmundur Davið Gunnlaugsson er leder af, og to parlamentsmedlemmer fra Folkepartiet.

De sad de om aftenen den 20. november på Klaustur bar i den islandske hovedstad. Og der sad de og snakkede nedsættende om kvinder, homoseksuelle og handicappede.

– I har denne hujende tossede kusse som formand for Flokkur Folking (Folkepartiet, red.), som I slet ikke kan styre. I kan slet ikke styre hende, lød det for eksempel fra Centerpartiets Bergþór Ólason.

Jeg kender ikke lederen af Folkepartiet, men jeg vil underskrive et hvilket som helst dokument med mit eget blod, der garanterer at nævnte kvindelige politiker med garanti er en ustyrlig, landsskadelig heks med storhedsvanvid; altså en normal, standard, kvindelig politiker.

Politikeren Anna Kolbrún er citeret for at sige på optagelsen, at kvinder har det svært med tal. Til det svarer Gunnar Bragi:

– Er det derfor, de ikke ved, hvor mange folk de er gået i seng med.

Hol up. Hooooooooool up. Dette udsagn er en del af denne skandale? Men er visse kvinders luderopførsel ikke noget der skal hyldes i 2018? At Altingets skøger spreder ben, er vel et hædersmærke for deres feministiske frigørelse fra deres samfundspligter og præcis hvad de arbejder for? Det må man ikke bemærke? Man må ikke påpege deres (fra et normalt perspektiv ulækre) promiskuøse adfærd? Pressen blæser med mel i munden.

En mand (bevis mangler – red.), der sad i baren og var rystet over, hvad han hørte, besluttede sig for at blive siddende i tre timer og optage de seks parlamentsmedlemmers snak.

På optagelserne kan blandt andet også høre dem tale om kvindelige kollegaers udseende og gøre grin med den kvindelige islandske politiker, Freyja Haraldsdóttir, der er handicappet.

Der er ikke nogen udpensling af de “skandaløse udtalelser”, så jeg fandt en engelsksproget islandsk side, der også berettede om sojaguttens optagelser. Der var heller ikke noget kød at hente. Blot referencer til almindelig snak omkring specifikke kvinders udseende, deres møde med grimhedsmuren og lignende elementer fra helt normal mandesnak.

De fire medlemmer af Centerpartiet på båndet har i en skriftlig udtalelse beklaget. Indtil videre har ingen dog set sig kaldet til at trække sig fra politik, som demonstranterne foran parlamentet i Reykjavik lørdag krævede.

Selvom de to partier ikke sidder i regeringen, har de alligevel stor opbakning i befolkningen. Ved sidste valg fik begge partier 18 procent af stemmerne.Partierne er begge eksempler på de nye partier, der er dukket op i Europa de senere år. Både Centerpartiet og Folkepartiet har kun været i det islandske parlament, Altinget, siden 2017.

Nogen af deltagerne har beklaget i generelle termer. Gunnar Bragi sagde at han var særdeles beruset og at der utvivlsomt er en lang liste af folk han kan undskylde til. Et par af de andre deltagere udsendte også offentlige beklagelser og undskyldninger. Kun Sigmundur David påpegede det åbenlyst forkerte i at medierne gengav private samtaler fra et hjørne på et værtshus, som blev såvel optaget som videredelt uden samtykke.

Det er for sent at give politikerne her gode råd, og som politikere er de nok heller ikke værd at beskytte, men kom aldrig og bed om forladelse. Gå til angreb. Dem der vil riste disse mænd over ilden vil dem ikke noget godt, og at undskylde og gå på knæ for deres bødler, der tydeligvis gerne bruger beskidte midler, vil ikke bære gode frugter.

Tal til de islandske mænd i stedet og udnyt situationen til at sige “vi sagde kun sande ting” og “der er intet at fortryde og nogen gange kommer alkohol ind og fakta ud”. Denne situation kan udnyttes til at skubbe det feministiske og kulturmarxistiske status quo.

Sig aldrig undskyld.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
JohnnyOversætterenClaus BoatsinkerLars Agerbæk med æIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

“Nogen af deltagerne har beklaget i generelle termer. Gunnar Bragi sagde at han var særdeles beruset og at der utvivlsomt er en lang liste af folk han kan undskylde til.”

LOL “særdeles beruset” Jeg var til julefrokost i går hos min familie, iført mit finest puds (Dagens Blæser Polo) og det er godt at der ikke var nogle der lyttede med 😉

Især min ælste bror, var sjov. Han gik fra at være den største Lars Løkke Rasmussen fan boy, til Joseph Goebbels i løbet af 3 timer. Ahh snaps, du er et vidundermiddel.

Jeg har desvære ikke et link, men jeg kan huske jeg læste en artikle fra Island, hvor en feminist skøge udtaler, at vi har da masser af plads her på øen, så lad os åbne vores grænser til hele verden.

Hvis jeg skulle gemme et Bookmark hver gang jeg læste noglet anti hvid propaganda, så ville jeg ha’ omkring 6 millioner links.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Dagen Blæser demo på Island i det nye år mod åbne grænse, nogle skal redde det sidste sted uden muggier i norden.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

100% enig. Situationen er en enestående chance for at få nogle sandheder på bordet. Stå fast!

Oversætteren
Skribent

Du er aldrig sikker fra… Big Sister?