Hjem / Radio / Nordens Grænse med gæst Peter Neerup Buhl

Nordens Grænse med gæst Peter Neerup Buhl

Peter Neerup Buhl, forfatter, forsker og aktivist, besøger Anders Kjær og Nordens Grænse – kliiiik.

Jeg har altid været stor fan af Buhl og hans bøger, og erhvervede også selv hans seneste bog. Det er den han omtaler i dette program og måske også den bog fra hans imponerende bagkatalog, som jeg er mest uenig i. Mest omkring begrebsbruget, som jeg personligt ikke finder er det korrekte i forhold til de emner og problemstillinger han omtaler. Titlen Liberalfascismen er tydeligt lånt fra Jonah Goldbergs Liberal Fascism (2008), der også refereres utallige gange, og hr. Goldberg er ikke just en person hvis verdensanskuelse jeg kan tilslutte mig. Jeg vil nærmere sige at Jonah Goldbergs eneste virke på skriftet Natonal Review er, at trække det væk fra konservatismens naturlige hjemsted etnonationalismen og gøre det til organ for rodløshedens globalisme, kulturnationalisme og kapitalisme. Alt sammen præsenteret som konservative frihedsidealer men (bevidst) uden erkendelsen af folkets trivsel og førsteret til stater skabt af og til dem selv som grundlaget. Logisk nok at Jonah Goldberg som fremmed blandt vores folk ikke ønsker at vi samles omkring vores etnicitet. Den sang kender vi og sådan er det. Nu skal dette ikke være en tirade mod Goldberg, men i stedet ses som et lille ankepunkt, fra en i øvrigt læseværdig bog.

Peter er en af vores største hjerner, og jeg glæder mig til at høre programmet, sammen med en frisk kop kaffe med piskefløde og snooker i baggrunden. Nok kan der være mindre uenigheder omkring hvilket udgangspunkt man har for at søge løsninger for folkets frelse og hvilke begreber man benytter i den forbindelse for mest korrekt at kunne beskrive fjendebillleder, men vores mål og idealer lapper i stor stil over, hvilket Peters mangeårige, glorværdige virke også demonstrerer.

Følg med i Nordens Grænse på hjemmesiden nordensgraense.com.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

RADIO 266B Afsnit 119 – Glide(creme)bane

Det er nu sikkert at komme ud fra jeres bunkere og medie-blackout, bøssepride i københavn …

Efterlad et svar

6 Kommentarer på "Nordens Grænse med gæst Peter Neerup Buhl"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

“Peter er en af vores største hjerner, og jeg glæder mig til at høre programmet, sammen med en frisk kop kaffe med piskefløde og snooker i baggrunden.”

Har han set mange Sargon videoer?? XDDDD
Eller er en af de der respektable og veluddannede naziracistnationalister som medierne gør hvad de kan for ikke at eksponere?

Claus
Gæst
Claus

Hans biografier og bøger såsom Kampen mod grænserne I+II er alle tiders. Han laver sit forarbejde og præsenterer i de fleste titler et skudsikkert resultat.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

En skam at ingen får at se hvor skudsikkert hans materiale er *laughs in hebrew*

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Der er endda et ældre afsnit med Hr. Buhl også: http://www.nordensgraense.com/interview-med-peter-neerup-buhl-06-07-2017/

Peter Neerup Buhl
Gæst
Peter Neerup Buhl

Tak for de pæne ord. Jeg vil dog lige bemærke, at jeg kun har lånt ordet liberalfascisme fra Goldberg, men laver en videre definition, der faktisk også rammer Goldbergs egen retning.

Claus
Gæst
Claus

Ja, det er ikke just 1:1. Mange tak for kommentaren.