Hjem / Radio / Nordens Grænse med gæst Peter Neerup Buhl

Nordens Grænse med gæst Peter Neerup Buhl

Peter Neerup Buhl, forfatter, forsker og aktivist, besøger Anders Kjær og Nordens Grænse – kliiiik.

Jeg har altid været stor fan af Buhl og hans bøger, og erhvervede også selv hans seneste bog. Det er den han omtaler i dette program og måske også den bog fra hans imponerende bagkatalog, som jeg er mest uenig i. Mest omkring begrebsbruget, som jeg personligt ikke finder er det korrekte i forhold til de emner og problemstillinger han omtaler. Titlen Liberalfascismen er tydeligt lånt fra Jonah Goldbergs Liberal Fascism (2008), der også refereres utallige gange, og hr. Goldberg er ikke just en person hvis verdensanskuelse jeg kan tilslutte mig. Jeg vil nærmere sige at Jonah Goldbergs eneste virke på skriftet Natonal Review er, at trække det væk fra konservatismens naturlige hjemsted etnonationalismen og gøre det til organ for rodløshedens globalisme, kulturnationalisme og kapitalisme. Alt sammen præsenteret som konservative frihedsidealer men (bevidst) uden erkendelsen af folkets trivsel og førsteret til stater skabt af og til dem selv som grundlaget. Logisk nok at Jonah Goldberg som fremmed blandt vores folk ikke ønsker at vi samles omkring vores etnicitet. Den sang kender vi og sådan er det. Nu skal dette ikke være en tirade mod Goldberg, men i stedet ses som et lille ankepunkt, fra en i øvrigt læseværdig bog.

Peter er en af vores største hjerner, og jeg glæder mig til at høre programmet, sammen med en frisk kop kaffe med piskefløde og snooker i baggrunden. Nok kan der være mindre uenigheder omkring hvilket udgangspunkt man har for at søge løsninger for folkets frelse og hvilke begreber man benytter i den forbindelse for mest korrekt at kunne beskrive fjendebillleder, men vores mål og idealer lapper i stor stil over, hvilket Peters mangeårige, glorværdige virke også demonstrerer.

Følg med i Nordens Grænse på hjemmesiden nordensgraense.com.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Blæserens Bogklub Afsnit 4 – Besat af myter

Sorte Slyngel og Claus gennemgår bogjuvelen Besat af myter af Henning Otto der btfo’er alt …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
ClausPeter Neerup BuhlOversætterenKristian Niss Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

“Peter er en af vores største hjerner, og jeg glæder mig til at høre programmet, sammen med en frisk kop kaffe med piskefløde og snooker i baggrunden.”

Har han set mange Sargon videoer?? XDDDD
Eller er en af de der respektable og veluddannede naziracistnationalister som medierne gør hvad de kan for ikke at eksponere?

Oversætteren
Skribent

Der er endda et ældre afsnit med Hr. Buhl også: www.nordensgraense.com/interview-med-peter-neerup-buhl-06-07-2017/

Peter Neerup Buhl
Gæst
Peter Neerup Buhl

Tak for de pæne ord. Jeg vil dog lige bemærke, at jeg kun har lånt ordet liberalfascisme fra Goldberg, men laver en videre definition, der faktisk også rammer Goldbergs egen retning.