Hjem / Danmark / Muggirotter giver Fakta-ansatte tidligt fri

Muggirotter giver Fakta-ansatte tidligt fri

Vi skriver sjældent om hverdagens hyperkriminalitet, da reaktion på multikulturens daglige berigelser er en ukonstruktiv evighedsbeskæftigelse. Dertil vil dækningen uundgåeligt fokusere på, at kilderne til historierne fra gammelmedierne hver evig eneste gang helt og aldeles undgår at afdække gerningsmændenes perkerherkomst.

Til ingens overraskelse er dette også tilfældet med denne særligt udvalgte historie fra Pisdanmark, december 2018.

En Fakta-butik i Brønshøj har taget konsekvensen efter længere tids uro og holder lukket i de sene timer.

Hvem sørensen er bag denne uro, TV2? Dette helt essentielle omdrejningspunkt i denne nyhedshistorie bør jo være det absolutte fokus. Hvem er det? Er det pensionister? Er det et lokalt grungeband? Eller er det et mylder af kriminelle perkersvin, der hærger såvel Brønshøj som hele Danmark?

Er det Brønshøj Folkedanser Forening?

Måske kommer svaret senere i dækningen (rofl).

Normalt lukker butikken klokken 21, men på Frederikssundsvej 123 i Brønshøj må en Fakta nu lukke tidligere.

Fremover må kunderne affinde sig med, at discountbutikken allerede lukker klokken 18. Butikken har sat sedler op, hvor de informerer om de nye åbningstider og grunden til det.

Beslutningen er taget som en konsekvens af længere tids uro med trusler mod personalet og tyveri i butikken.

Det er da noget af en nyhedshistorie. Hvem hærger, truer, stjæler og gør området ved Frederikssundsvej til et helvede? Kan det mon være horderne af usle muggisvin? Eller et permanent etableret, voldsomt lovbrydende jazzensemble fra Toulouse? Vi må gætte os til det enigmatiske svar.

– Jeg kan bekræfte, at vi reducerer åbningstiden, da vi gennem længere tid har oplevet uro, trusler og tyverier i de sene åbningstimer, siger Faktas salgsdirektør, Jens Romundstad, til TV 2 Lorry.

Aha, hr. salgsdirektør Romundstad du har ingen fakta om gerningsdyrene. Totalt mærkeligt at TV2 ikke øjeblikkeligt følger op på det svar med spørgsmålet omkring hvem i alverden der kunne finde på at hærge, true og stjæle. Personligt vil jeg forsigtigt gætte på, at den overvejende sandsynlige gerningsgruppe primært består af fandens til helvedes modbydelige perkersataner. Men det oplyser ingen. Ikke TV2. Ikke Fakta. Så det må blive ved et gæt, kære læsere. Hvem tror du det er? Schweizere? Sensationelle jordegern?

Den reducerede åbningstid er ikke sket på baggrund af få tilfælde, men er en beslutning, der er truffet på baggrund af en længere række af ubehagelige episoder.

– Beslutningen er taget, fordi vi vægter medarbejdernes sikkerhed højest. Vi har gennem noget tid set, at medarbejdere er blevet truet og er kede af det, siger Jens Romundstad.

Han bekræfter også, at butikkens indtjening også er blevet ramt af de mange tyverier.

Hvordan kan alle disse detaljer blive rapporteret, uden at nogen fortæller hvad det er der foregår i Danmark i disse år. Hvem har besluttet at mørklægge kriminalitetsdækningen i medierne? Hvad er tanken bag at lægge hånden over det vi alle ved er modbydelige muggier, som i alle danske byer større end et par tusinde indbyggere, skaber de samme problemer. At lægge låg på fremmedhadet? Lægger hr. og fru TV2-zombie mærke til at samtlige artikler og indslag omkring den vanvittige kriminalitet, der uophørligt skyller ind over landet som bølger på stranden, ikke indeholder den vigtigste og mest grundlæggende information: hvem står bag? Blot et par spørgsmål, der helt naturligt presser sig på.

Foreløbig vil den nye åbningstid fortsætte december måned ud, men salgsdirektøren regner med, at tiltaget også fortsætter ind i det nye år.

I lokalmiljøet er man kede af de problemer, butikken oplever.

– Jeg har bemærket opslaget nede hos Fakta, og har derfor sat det på dagsordenen til vores koordinerende netværksmøde, som tilfældigvis finder sted mandag. Det der overrasker mig, det er vi der bor her, egentlig ikke har oplevet, at der har været specielt meget utrygskabende adfærd, men hvis Coop siger det, så er det vel fordi, de har den oplevelse, siger Frank Bentin, der er sekretær i afdelingsbestyrelsen hos FSB, Bellahøj.

Læs det gerne igen hvis du ikke tror dine øjne. “Vi har et område der myldrer med usle perkere, overalt går de i store grupper, larmer og hærger, men vi oplever det ikke. Det jeg hører dig sige er at Coop oplever det, så deeet”. Hvis denne Frank Bentin* spurgte de danskere der er tilbage på Frederikssundvej, om de har et så neutralt syn på det fremmede snyltervælde som han tilsyneladende selv har, så vil nogen måske nok holde mulen lukket, mens andre nok godt vil indrømme at det er knapt så fedt i forhold til da det var et fredeligt, homogent, dansk arbejderkvarter.

Det er meget trættende alt sammen, brodermand.

Og således slutter dækningen af det mystiske, unævnelige fænomen med “nogen” eller “noget” der truer, stjæler og deslige, og ad den vej får Fakta på Frederikssundsvej til at ændre deres åbningstider.

Og som jeg indledningsvis erkendte, så kom også denne fremmedkriminelle hændelse til at omhandle mediernes halal-dækning, renset for alle relevante fakta. Må TV2 få som fortjent for deres rolle i Danmarks ulykke (med dertil hørende retshandlinger, muligvis i Donkey Kong Country 2: Diddy Kong’s Quest).

*= bonusinfo om denne Frank Bentin fra hans egen side (stavefejl fremstår i original stand):

Frank Bentin, solidaritet, mangfoldighed og fællesskab. Socialdemokratisk aktiv. Endvidere aktiv i patientforenings arbejde i bl.a. Positivgruppen, hvor jeg i øvrigt også tidl. har været formand.

PT. arbejder jeg i en gruppe der forsøger på at etablere et GAY & GREY REGNBUEHJEM for bl.a. ældre homoseksuellse.

Derudover er jeg medlem i Den Folkekirkelige Aids Tjeneste og medlem af bestyrelsen i FSB- afd. 1-35, Bellahøj, hvor jeg i øvrigt også har min bopæl.

“Træls at min kognitive dissonans afholder mig fra at opleve den utryghed, som mit eget politiske virke har skabt omkring mig. Hvilken utryghed? Aner ikke hvad du taler om.”

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
10 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
JohnnyViftende pegefingerElse AndMorten B.Oversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Det er meget mystisk
Hvem kunne dog være bag denne kriminalitet? Er Brønshøj da kendt for noget særligt?

comment image

Komponisten
Gæst
Komponisten

Sikke en overraskelse. Hypotetisk set, hvis nu TV2 bevidnede, at det var indvandrere med mellemøstlig baggrund (eller perkere), der stod bag disse fakta røverier, ville denne journalistik helt sikkert tiltrække godhedssignalerende og selvfede fjolser til kommentarfelterne som fluer om en lort:

“Stop med at sprede had TV2”, “Fatter ikke at mit land skal være så hadsk! Ad skammer mig over jer, TV2”, “Det er så typisk TV2 at opildne til had og få popularitet fra den yderste højrefløj. Populisterne er den rigtige trussel for Danmark” og så videre…

Det er denne minoritet af naive selvfede tabere, som skal ødelægge alt med deres “godhed” ved “at være på den rigtige side af historien”. Så længe størstedelen af dem er informeret af DR og Politiken samt at disse har adgang til internettet, vil det blive svært at skrive noget der bare minder om sandheden om multikultur…

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

jeg har gået med post i det område. Jeg ved godt hvem det er der bor der.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

“GAY & GREY REGNBUEHJEM for bl.a. ældre homoseksuelle”

Endelig et sted, hvor beboerne kan få skiftet ble til tiden.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Den Folkekirkelige Aids Tjeneste. Jeg blev nød til at trykke på linket for at se om det virkelig var det der stod. Som bonus kender jeg nu begreber som ‘Hiv-Danmark’ og ‘Hiv-Norden’.
Billedet længere nede på siden får mig til at spekulere i Anker Jørgensens dødsårsag….

Tom Venster
Gæst

“Eller et permanent etableret, voldsomt lovbrydende jazzensemble fra Toulouse?” De kriminelle jazzmusikanter fra Toulouse er et velkjent problem. Det må nok være dem som er ansvarlige i dette som så mange andre tilfeller.

Oversætteren
Skribent

Og selvfølgelig har marxisten da reklamer på sin hjemmeside..

Morten B.
Gæst
Morten B.

“Vi andre her har ikke oplevet noget…”

Nej, det er det typiske svar.

Jeg pegede engang på en koranklods og sagde til en dame, der påstod noget lignende:

“Hvad er den så til?”

“Det er byforskønnelse,” sagde hun og missede med øjnene.

Jeg måtte indrømme, at dette værn mod personer, der hele tiden går og pønser på at slå så mange som muligt af os ihjel, var malet i en pæn, grøn farve.

“Den nye terror-virkelighed endte altså med at gøre vores byer smukke, ikke sandt?” spurgte jeg.

“Her er der da ingen terror!”

“Hvorfor så opstille en koranklods?”

“Du er en racist!”

Nå ja… Og der står koranklodsen så i al dens skønhed.

Else And
Gæst
Else And

Fremragende artikel, Claus!

Goseph
Blæser læser
Goseph

En artikel som behandler min allerstørste kæphest med medierne, selvom de ikke altid lyver direkte, undgår de at fortælle sandheden til deres læsere. God artikel!

Johnny
Gæst
Johnny

Tja…mit lokale supermarket er blevet penge løs pga et par “episoder” og de har en vagt fra et lokalt vagtværn, fra kl 17:00 til 21:00. Alt dette skete for ca 2 år siden.

Når jeg læser nyheder som denne, kan jeg kun trække på skuldererne.