Hjem / Akbaring / Nigerias præsident er en klon?

Nigerias præsident er en klon?

Der sker mange sjove sager i Negerland. I får fik vi historien om en 36-årig mand i Zambia, der blev myrdet af en pøbel, efter det blev vedtaget at han havde tryllet sig om til en krokodille, og i denne tilstand angrebet en kvinde i vandet, for derefter atter at antage skikkelsen som negerskabningen Musenge. Ligeledes fik vi bragt nyheden om at to nigerianere havde fjernet øjnene på en tredje neger i politiuniform, da denne høst kunne hjælpe dem med at blive usynlige.

“Hvordan blev jeg usynlig? Ahm, det var faktisk mega let.”

Vi har et kontinent som på meget kort tid har firdoblet sin befolkning, og man kan fremskrive at denne vil firdobles igen inden århundredet er omme. De har en gennemsnitlig intelligens der er ubegribeligt lav, så de er de facto mentalt retarderede. Et kontinent fyldt med Downs-Bünger-typer, men med alt for meget testosteron, en kort tidshorisont, evigt voldspotentiale og en meget, meget livlig, barnlig fantasi.

Vi vil altså ikke løbe tør for morsomme historier på noget tidspunkt. Glasset med 4 milliarder negere er halvt fuldt i dag.

Rygterne om min død og genopstandelse som klon er stærkt overdrevne.

Det var det noget opsigtsvækkende budskab fra Nigerias præsident, den 75-årige Muhammadu Buhari, da han i går talte under FN’s klimakonference i Polen.

– Der er nogen, der har antydet, at jeg skulle være en klon. Og mange mennesker har håbet, at jeg var afgået ved døden, sagde præsidenten under seancen.

Ting nigerianere siger.

– Men det er den virkelige mig. Det kan jeg forsikre jer om, understregede Muhammadu Buhari til stor latter fra de fremmødte.

– Jeg vil snart fejre min 76 års fødselsdag, og jeg er stadig i fuld vigør, sagde han.

Rygterne begyndte, efter at lederen af verdens sjette-mest folkerige land sidste år tilbragte fem måneder i Storbritannien, hvor han blev behandlet for en ikke oplyst sygdom.

Det fik rygterne til at gå på de sociale medier, og en af de teorier, der blev delt flittigt på Facebook, Twitter og Youtube, var, at Muhammadu Buhari var blevet udskiftet med en klon ved navn ’Jubril’.

Flere af hans politiske modstandere har deltaget i rygtespredningen, heriblandt aktivisten Nnamdi Kanu fra separatistgruppen ”Biafras Urbefolkning”, som delte to billeder af præsidenten på Twitter.

På det eneste underskrev han et dokument med sin venstre hånd, mens han på det andet brugte sin højre hånd.

Dagens Blæser har fået adgang til to autentiske underskrifter fra Buhari, skrevet med henholdsvis højre og venstre hånd, og vi kan ikke umiddelbart vurdere om en neger forstår konceptet “at skrive med enten højre eller venstre hånd”, da håndskrift er en kolonialistisk konstruktion, et hvidt, etnocentrisk begreb, der ikke lader sig overføre til negerverdenen. Muligheden for at Buhari er ambidekstralt begavet er selvfølgelig også til stede.

Underskrift 1 og 2. Buhari er nok ikke en klon.

Vi må nyde underholdningen fra Afrika indtil Ebolachan (gud velsigne dig og give dig styrke) eller andre naturlige indgreb, får reguleret dette masseødelæggelsesvåben, der kendes som afrikaneren. Det er altså ikke kun pensionister i Albertslund eller malersvende fra Tølløse, der beriges af nigerianske eventyrsfortællere. Denne evne til at hitte på og køre det op i en spids, som når rollinger leger kåbøjdere og indianere, er et unikt bidrag til vores nyhedsbillede, der i stigende grad bliver mangfoldigt og farverigt (tjæresort). Så sjove og opfindsomme som nigerianerne er, må vi da hurtigst muligt få en 40-80 millioner af dem til Danmark.

“Vi runder op til 100.”

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Eric KreutzmannClaus BoatsinkerKomponistenOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Må snart hellere få læst negros in negroland.

Oversætteren
Skribent

Fun fact: Man kan se en ægte necklacing på liveleak..

Komponisten
Gæst
Komponisten

“Afro wars episode II – Attack of the clones” ligger nummer 1 i Nigerias biografer lige nu…

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Jeg er glad for, at artiklen konkluderer, at der ikke er tale om kloning. Et øjeblik blev jeg bekymret for, om jøderne nu endelig havde færdiggjort deres evighedsniggermaskine.