Hjem / Indsigt / Paven i U-vending: imod homofile i præstetøj

Paven i U-vending: imod homofile i præstetøj

Paven er ikke længere til Grindr. Han finder diskret sine negere i kødrummet.

Verden er i chok. Efter konsekvent at have holdt hånden over bæskubbermafiaen, der i stor stil gennem mange år har inficeret den katolske kirke som en immunforsvarssvækkende virus, skifter pave Frands angiveligt kurs. Nu har drengekneppere ikke længere hans vatikanale blå stempel, hvis man skal tro en ny bog, “The Strength Of Vocation”. Det kan selvfølgelig også være, at pavens betragtninger stammer fra en ghost writer?

In the book, the pope recounts an interview he had with missionary Fernando Prado, who asked him whether homosexuality was a problem, suggesting that it is not a big deal for priests to be homosexual since it is “just an expression of an affection.”

“That’s a mistake,” Francis replied. “It’s not just an expression of an affection. In consecrated and priestly life, there’s no room for that kind of affection.”

Hmm ja, mildest talt. Hvis ikke den katolske kirke har kappet alle bånd til biblen og dens øvrige teologiske baggage, ligesom den danske folkekirke har gjort, så er sodomi en dødssynd, der helt korrekt bør udløse en stening eller lignende eksekvering. Så at sige at præstegerningen ikke har plads til dette “udtryk for ømhed” (at trodse gud ved at onanere i en anden mands røvhul) er en yderst mild formulering. Jesus.

The pontiff reiterated Church teaching “that people with that kind of ingrained tendency should not be accepted into the ministry or consecrated life. The ministry or the consecrated life is not his place.”

The pope’s words were his strongest to date on the problem with homosexuality in the priesthood and follows on serious allegations that the Church’s problems with sexual abuse are rooted in the presence of a “homosexual network” among clergy and bishops.

In a bombshell report last August, former papal nuncio Archbishop Carlo Maria Viganò tied the abuse crisis in the Church as well as cover-ups by bishops to an extensive “homosexual network” in the Church.

Med tanke på at disse homoer får lov at skabe dårlig reklame år efter år, ved at misbruge drengebørn, uden andre konsekvenser end at blive rokeret rundt i det katolske system, eller i nogle tilfælde miste deres titler, så kan man formode at disse svanseterroristers magt går højt op i systemet (her menes ikke tarmsystemet). Deres magt penetrerer den katolske kirke, lader det til, og deres indflydelse går dybt, dybt ind i kirkens inderste. Sørgeligt.

Homokulten er lidt som plottet i gyserfilmen The Stuff (1985). De skaber med deres misbrug nye misbrugere, som igen skaber nye misbrugere. En ond, brun cirkel. En udmærket sammenligning, faktisk.  Ham gutten ovenfor minder i øvrigt om Andrew Anglin. Måske var hans far b-filmstjerne?

Alt der kunne (og skulle) gå galt med vatikankonsil 2 i 1959, gik galt. Pave Johannes d. 23. ville “åbne vinduet til kirken og lade noget (((frisk luft))) komme ind”. Det blev gjort og siden har kirken høstet frugterne af denne undergravende virksomhed.

Dagens Blæser har talt med pave Frands, og bringer selvfølgelig et par udtalelser:

DB: Nå, så kom der et kursskifte. Er det korrekt at du nu er imod homopræster?

Frands: Tja, tjo, det er ikke så vigtigt. Det der er vigtigt, det jeg vil tale om, er krisen. Flygtningekrisen. Vi må hjælpe folk på flugt. Det er mit budskab. Folk flygter. Ok? De flygter. Forstår du? Kirken vil åbne døren til alles hjem, så folk på flugt fra krig, fattigdom, dårligt vejr, en kryds-og-tværs der ikke vil gå op og lignende, kan få ly for deres skæbnestorm.

DB: Historien om den bamhjertige samaritaner, der ofte refereres til, er jo stik modsat det du taler for. Samaritten fandt en mand i nød, dumpede ham af det første og bedste sted, og gav ham midler til et enkelt måltid. Han tog ham ikke med på en lang rejse til sit eget hus med henblik på et permanent ophold.

Frands: La-la-la-la-la-la-la-la! Jeg kan ikke høre dig. Ups, mine fingre sad fast i mine ører et kort øjeblik. Noget med at hjælpe negere, sagde du? Ja, vi skal finde folk der har lysten til at invade-, komme til Vesten, hvor de kan få den bamhjertige hjælp de ønsker. Afrika har stor brug for vores velsignende hånd, og de har jo 3 milliarder bonusnegere, som vi skal have bragt til vort hus, amen. Ser du en neger, så se ham som din nabo. Kys hans fødder, tøm din tegnebog. Det er guds vilje, goyi-, jeg mener, min medkristne kristen. Amen.

DB: Det virker mere aktivistisk end det har rod i kristendommens tekster. Er du kristen?

Frands: Hvem skal afgøre det? Kun gud. Er danske præster ikke kristne? Hvad insinuerer du?

DB: Nej, de velsigner homoer, blandt andet. Og agiterer for folkedrab gennem befolkningsudskiftning. De arbejder for djævlen selv, vil jeg forsigtigt mene. Satans tjenere, om du vil.

Frands: Djævlen, gud… Grænsen mellem godt og ondt er flydende. Lidt ligesom i de nye Star Wars film. Den gamle europæiske, firkantede opfattelse af verden, med tydelige markeringer af det gode og det onde, er ovre. Vi omfavner den nye tid og den katolske kirke skal vise vejen.

DB: Tak, Frands. Pøj-pøj med det hele.

Frands: Shalom, farewell, auf wiedersehen, adieu!

“Var mit interview med Blæseren ok, Lord Moishe?”

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
JohnnyClauszyklon brusenbadensteinKomponistenElse And Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Han føler sig åbenbart lidt presset..

Else And
Gæst
Else And

Amen!
Lige mine ord.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Kristendommen er en “ørkenreligion”, som intet har at gøre med de Europæiske naturreligioner. De kristne missionærer havde så svært ved at omvende de indfødte europæere til kristendommen, at de simpelthen gav de hedenske traditioner andre navne og andre budskaber at fejre.
Sankt Hans (sommersolhverv), Jul (Yule – vintersolhverv?) Sankta Lucia (Red Ice radio lavede en glimrende video om sankta lucia – hvilket viste sig, at det intet havde at gøre med kristendommen, men at det var en typisk nordisk hedensk tradition) og sikkert meget andet… Ikke at jeg foragter kristendommen, men det er ligesom, at den aldrig har været en del af det europæiske blod. Det var europæere der gjorde kristendommen til noget glorværdigt, ikke omvendt.

Det korte af det lange er, det med “at vende den anden kind til” og ofre dig selv “som guds lam”, tror jeg ikke vil hjælpe et Europa der er oversvømmet med mennesker som ingen forbindelse har til dette kontinent, dets natur og de forfædre som levede der, og hvis disse invaderende horder bliver en majoritet (i byer/forstæder), så skal vi nok ikke regne med, at de vil behandle os som vi behandler dem. Hvid liberalisme er virkelig en skandale for Europas befolkining, vi har brug for nogle Guder som ikke er svage, som ikke bukker under for globo-homo-agendaen.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Ifølge det systemstyrede Wikipedia var Pave Svans…undskyld Frans meget tæt på jøderne i Argentina.Hans biografi er da også skrevet af en (((Sergio Rubin))).Romerkirken døde med Vatikaner konventet i 1965,der fratog jøderne skyld for
Jesu død.2000 års lære smidt på historiens mødding.Snart kan vi nok forvente at det var “nazister” der var skyld i Jesu død.
Og så disse ækle pornografiske billeder af Paven der slikker negerføder.Hvad er det næste vi kan forvente? Paven gir fellatio til negre,måske?

Johnny
Gæst
Johnny

“Sjove ting Frands siger” Den beste børne bog 2018, oof