Hjem / Indsigt / (((Facebook))) i mærkværdig krig mod Dagens Blæser

(((Facebook))) i mærkværdig krig mod Dagens Blæser

Vi har før fået lukket hele vores side ned på den judeo-globalistiske monopolplatform Faceberg. Derefter har vi genetableret den, eller forresten, det er helt klart ikke den side der blev bandlyst for hadtale, som vendte tilbage. Men vi bruger som bekendt udelukkende ormen Zuckerbergs boomeroperation til at poste links med en yderst kort beskrivelse. Det er det. Fra tid til anden promoverer vi en artikel med egne midler for at sprede relevante fakta (støt Dagens Blæser).

Nu har fjæsbogens NKVD-terrorpoliti så igen påbegyndt en kampagne mod nationalistisk satirenyt, og har sat undertegnede i karantæne. Jeg postede et link til den himmelsk sublime og skræmmende velskrevne artikel nummer 2 om teaterstykket “Fund af hagekors“. En forholdsvis objektiv en af slagsen, da jeg berører adskillige scenarier for hvem der har kunnet “vandalisere” en negerkunstners vægmaleri i Los Angeles.

Jeg mener selvfølgelig ikke at møntklippere skal indskrænke min ytringsfrihed, ligesom de ikke skal monitorere mine telefonopkald eller lukke for min naturgas (oy vey), fordi jeg påtaler deres forbrydelser mod menneskeheden. Derfor anker jeg deres elektroniske benspænd.

Som sagt, så gjort. En ganske kort besked og så klikker vi “send”.

Men hov.

“Ikke så hurtigt, goy. Der er ikke mulighed for at anke. Det er bare vores lille jødiske teaterstykke, rofl.”

Lad os kalde deres shpiel for “Tilfældigt teknisk uheld ved klage”. Det er samme fremgangsmåde som man ser hos Twitter, eller hvis du vil klage over en (((parkeringsbøde))). Man trækkes rundt i manegen. Hos Twitter er der også klagemulighed og en besked om at “der opstod en fejl, prøv igen, fuktionen du søger findes ikke” og så videre.

Uden regulering kan de tillade sig at gøre alt. Opføre sig som de vil. Og det gør de så.

Er det underligt at man foragter dem? Er det ikke besynderligt, at man er så aktivistisk i forhold til at undertrykke dissidenter og dermed skaber endnu mere antipati mod egen gruppe? Det er besynderligt, men ikke overraskende. Tusind års europæisk historie bekræfter denne selvdestruktive fremgangsmåde. C’est la juif. Fremad mod 110.

Tilbage om lidt – skal ned at købe en gul vest.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
JohnnyIngolf GaboldsenKristian NissDen gamleClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Var det fordi, at din profil blev blokeret, at du ikke kunne indsende din klage?

Den gamle
Gæst
Den gamle
Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Reglerne? pfff.. Regler er til for at blive brudt, med mindre du et hvid cishet goyim svin.
Anarko-tyranniet er kun lige begyndt.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Zuck the berg må næsten komme i et eller andey talmudisk manifest. Alt kredit til ham

Johnny
Gæst
Johnny

Når nu vi snakker om Social Media.

Hannah Hays

En hvid pige med nedsat hjernekraft pga en bil ulykke (ja hun er retaderet) bliver lokket til at lave porno (fucker hende op med stoffer). Hun bliver gang-banget af en håndfuld neger, og må på hospital, fordi hun får PTSD.

Hun har en hund som hun bruger til at dumle nervene pga af hendes nedsatte hjerne funktion, men de tager hendes hund væk.

Gæt hvilken etnicitet hendes agent og produceren er?

Det er yderst sjældent jeg bliver triggered af ting jeg læser på nettet, men det her fik mit pis i kog.

PS. Jeg åbner appstore på min telefon…Recomended for you “HIV Dating” app. Nej nej, der er ikke noglen som prøver at undergrave mit samfund. Nothing to see here goy.