Hjem / Akbaring / Frankrig, England, TV2 agerer hovedløse kyllinger

Frankrig, England, TV2 agerer hovedløse kyllinger

TV2 har en overskrift der hedder “Desperate migranter tager chancen tager chancen: Sejler over til Storbritannien i gummibåde”. Herfra kan man kun blive i dårligt humør over den kollektive inkompetence og fraværende vilje til at forsvare eget territorie fra voldelige snyltere fra det usleste af usle Afrika.

Negerterroristerne fik fripas til at hærge Calais i en evighed; chikanere og vandalisere lastbiler og øvrige trafikanter i deres færd til Negerparadiset i London. Kun de bedste britiske negerfaciliteter er gode nok. Frøgnaskernes overflødighedshorn af sociale goder til disse skadedyr fra et fjernt kontinent var og er ikke gode nok, så de bruger såvel asfalt som søvejen til at komme til kannibalernes smørhul numero uno.

Hvem skal flyve vores jumbojets?

I stedet for at springe på lastbiler på vej under Den Engelske Kanal er flere migranter begyndt at vælge den farlige søvej over til Storbritannien.

I starten af november gjorde politiet i den nordfranske landsby Wissant det første af en stribe usædvanlige fund i sandet på stranden: En gummibåd beregnet til at sejle folk over til Storbritannien i nattens mulm og mørke.

Set fra stranden i Wissant rejser de hvide klipper på den britiske kystlinje sig, som var de tæt på det blågrå vand, som afspejler efterårets regnfulde skyer.

– Kanalen ser smal ud, men der er stadig 30 kilometer over til den anden side, siger Bernard Bracq, der er borgmester i Wissant uden for Calais ifølge NRK.

Der har vi sådan set forklaringen. Disse snotdumme sortskaller kan se England med deres primatøjne, og tror selvfølgelig, at en tur i en båd er så nemt som i en tegnefilm.

Den ellers ukendte landsby 20 kilometer vest for Calais er blevet en af de “havne”, hvor asylansøgere forsøger at krydse en af verdens travleste kanaler for skibsfart.

Så gør dog noget. Når store bander af negere dukker op, så arrestér, internér og hjemsend dem. Gør dog noget. De er kommet ulovligt ind i Frankrig og vil ulovligt over til England.

Alene over de seneste to uger har fransk politi opdaget og standset 28 forsøg på at nå Storbritannien med båd.

Det er over dobbelt så mange som hele sidste år.

Læger, programmører, piloter.

– De leder efter en plan b, siger borgmester Bernard Bracq.

– Men det er en dårlig plan b, for det er ekstremt farligt, siger han om de desperate migranter, der risikerer at dø af kulde, drukne eller sejle ind i andre skibe og synke.

Derfor har politiet taget et nyt våben i brug for at standse migranterne: Droner.

I en opgradering af sikkerhedsforanstaltningerne er de fjernstyrede luftfartøjer blevet set flyve lavt over den selvbestaltede migrantlejr i den franske havneby Calais og strande i nærheden.

– Vores mål er at stoppe folk på stranden, før de når vandet, siger Ingrid Parrot fra den franske flådes hovedkvarter for Nordsøen og Den Engelske Kanal til den britiske avis The Telegraph.

I sidder på et kontor eller i en varevogn og flyver droner? I stedet for at sende en indsatsstyrke hen og fjerne negerne fra området, og således få disse djævle til at informere deres mednegere om, at man ikke kan vandre frit omkring som illegal indtrænger – og således fjerne deres vilje til at kryds kanalen? Som at se en olietanker lække olie og så samle den udspildte olie op i små stikprøveoperationer. Hvorfor ikke lappe hullet, stoppe lækket. Stop negerplagen. I Danmark, Frankrig, England et cetera. Det er ikke just raketvidenskab men myndighedernes totale svigt af deres mest grundlæggende pligter.

Med droner kan man afsøge meget større områder end med biler og både. Og kameraerne i dronerne kan give politi, flåde og kystvagt et livebillede af situationen.

– Derudover har vi i de seneste tre uger øget antallet af skibe og helikoptere i området for at afskrække migranterne fra at forsøge at sejle ud på havet, forklarer hun.

Men trods droner og ekstra kystbevogtning lykkes det nogle at kommer over til Storbritannien.

Onsdag blev fire iranere samlet op i Lincolnshire, og dagen før blev to samlet op i Kent efter at have krydset et af verdens travleste handelsstræder i dagslys.

Det er uklart, hvorfor sejlads i gummibåde pludselig er blevet en yndet metode.

Men Fabien Sudry, der er sikkerhedsansvarlig i den nordlige Pas-de-Calais-region, har noteret sig, at der er ankommet en del flere iranere i den seneste tid.

De har som regel flere penge end de unge afrikanere, der ellers har befolket Calais i tusindvis, og det kan forklare, at menneskesmuglere er ved at skabe sig en forretning på de franske kyster.

Negere og iranere. Spar mig snakken om deres indoeuropæiske, ariske ophav. En iraner er ligeså velkommen i Europa som en kræftsvulst i min lunge.

Den nye fremgangsmåde blev for alvor kendt for et par uger siden.

Det skete, da ejeren af en fiskekutter i den lille fiskerby Boulogne-sur-Mer et stykke vest for Wissant blev ringet op om natten af kystvagten, der havde set hans båd sejle ved den engelske kyst.

Båden blev bordet af de britiske myndigheder, der fandt 17 personer ombord, deriblandt tre børn.

Men selv om ejeren Pascal Deborgher er bange for, at bådens motor ikke overlevede den farlige sejlads, er han fuld af sympati for de migranter, der heldigvis gjorde.

– Hvis der var krig her, og vi havde behov for at redde vores familier, hvad ville vi så gøre? spørger Pascal Deborgher retorisk.

Selvfølgelig er den sidste landsforræder ikke født endnu, og denne dilettant i retoriske spørgsmål lader ikke til at bekymre sig for ofrene for disse lykkeriddere han ansvarløst godhedssignalerer for. Hvad sagde idioten?

Hvis der var krig her, og vi havde behov for at redde vores familier, hvad ville vi så gøre?”

Hvis vores land var i krig, antyder Pascal at vi ville flygte 10.000 kilometer til Zimbabwe? Det er jo rent nonsens, og deres lange rejse, krydsende grænse efter grænse, beviser jo at Europa ikke modtager en eneste krigsflygtning, men udelukkende snyltere, lykkeriddere og brikker i et globalistisk spil, der skal gøre vort kontinent til et mylder af bastarder og rodløse brunhuder.

Regnede granaterne ned, ville man redde sin familie til et organiseret sted for flygtninge i sit umiddelbare nærområde. Ikke rejse over 14 grænser for at ende i Turkmenistan med henblik på at få permanent ophold. Hvorledes mener denne franske forræder at negeres eventyrsrejse fra Frankrig til England foregår for at redde deres familier og dem selv fra krig?

En sådan dumhed er og bør være kriminel. At det er gratis at signalere godhed på bekostning af sine landsmænd og lægge i ovnen til sine efterkommeres ulykke, skal anses for en særdeles grov forbrydelse.

Mest kriminelt af alt er dog de franske og engelske myndigheder, der år efter år forholder sig passive til invasionen fra Afrika, Mellemøsten og Centralasien. Kan vi få købt nogle gule veste, blokeret noget mere infrastruktur, skabe uholdbare sikkerhedssituationer der strækker politiets ressourcer til bristepunktet, så myndighederne presses til at overgive sig eller handle i folkets interesser? Måske. Måske ikke. Tingene kan pludseligt hænde, og vi skal selvfølgelig udnytte enhver situation til at fremme vores hellige dagsorden.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Claus BoatsinkerKristian NissDanielKomponistenOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

“WE ARE REFUGEES!!”
Hvad er det de flygter fra? De ligner de næsten udelukkende er mænd i alderen 15 til 35, så hvis de flygtede fra krig ville de være forrædere. Jeg ser ikke deres børn eller forældre, dem har de efterladt.
Men de flygter ikke fra krig. De er ikke desperate, de er opportunister. De fraflytter deres hjemland fordi det er lortelande, og det er lortelande fordi de er fyldt med deres landsfæller.

Skal Danmark være et lorteland? Importer folk fra lortelande.

Oversætteren
Skribent

Ja det er godt nok lidt langt ude..

Komponisten
Gæst
Komponisten

“Wrath of the awakened Saxon” er bare et digt, men bliver til sandhed hvis de idiotiske, egoistiske og uansvarlige skrankepaver i samtlige regeringer rundt omkring i Europa ikke snart begynder at stoppe den vanvittige negerinvasion… Hvornår får befolkningen nok?

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

Jep. Nu længere behandlingen udskydes, nu mere smertefuld bliver den.

Og her bruger jeg udtrykket “smertefuld” som en metafor for noget som jeg ikke er sikker på jeg må skrive i Blæserens kommentarsektion.

De folk som tror at de.. beskytter de racefremmede ved at beskytte dem tager grueligt fejl.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg ved ikke om i har læst denne nye artikel fra Syrienblog. Men denne artikel er så god at selv ikke folkene bag Dagens Blæser kan gøre det bedre (kun lige så godt)

DR’s nyttige syriske præmieperker

Hvis der ikke stod Syrienblog så ville ingen kunne gætte at artiklen ikke er fra Blæseren.