Hjem / Indsigt / Propaganda i provinsavisen: Einstein og slemme tyskere

Propaganda i provinsavisen: Einstein og slemme tyskere

Jeg har lagt mærke til noget gennem længere tid. Heldigvis ikke en hastigt voksende svulst i leverregionen, men en ting der foregår i de danske aviser. Her snakker vi ikke bare om Politiken og Information men også mindre pisaviser fra provinsen. På nærmest alle dage, eller i hvert fald ugentligt, er der en eller anden besynderlig artikel om de seks kvintillioner fantasilliarder, der blev lavet til forruder, sneskovle, solcreme og ispinde i Hoooooomocaust.

Som rødkalket hadprædikant, velinformeret om GloboHomoShlomo og hans gerninger og al hans væsen, bør jeg ikke være overrasket over at (((nyhedsbureauer))) fodrer deres kunder med propaganda, der skal forsinke læsernes rejse til det ståsted hvor de kan tage parti for sig selv, deres familie og deres folk. Det er bizart at det ene øjeblik læse om ny træner i den lokale squashklub, Fætter BR’s tilladelse til at få nyt tag på deres butik på handelsgaden og i det næste kaste øjnene på et eller andet tilsværtningsskrift omkring onde nazister og englebassejøder, skyldsfrie som nyfødte hundehvalpe.

Fra Horsens Folkeblad en tilfældig solskinsdag ser jeg denne store overskrift.

Hvad forudså denne charlatan og plagiator omkring national opvågnen og kontrasemitisme? Det drejer sig om et brev.

Selve artiklens overskrift serveres med den manglende kildehenvisning skruet op på 11 og med en højt bippende løgnedetektor. Har du en Nokia 3110 skal du nok finde luppen frem, men der er såmænd ikke noget særligt indhold i artiklen. Et brev Einstein-ein-ein skrev i 1920’erne, hvor han kvetcher over lidt af hvert, er på auktion i Jerusalem. “Økonomiske og politiske mørke tider er under opsejling, så jeg er glad for at kunne komme væk fra alting“, skriver Albert. Efter at jøderne stak deres tyske vært i ryggen, så Tyskland tabte første verdenskrig, hvorefter de intensiverede deres ubegribelige plyndring af Europa, havde de jo mange “gode” Weimar-år, hvor deres svækkede germanervært måtte finde sig i ufattelige lidelser og ydmygelser fra jødisk hånd.

Der skulle altså ikke nogen stor Nostradamus-skikkelse til at forudsige, at der med en sådan fræk fremfærd ville komme et modsvar. 1922 er måske 2018, og vi må gisne og drømme om hvilket fremtidig årstal der bliver vores befriende 33.

Artiklen klistrer også krystalnatten på som slutning, uden kontekst og i en stærk løgnagtig og usmagelig udgave. I en bette provinsavis i Østjylland. Sådan læsning er som sagt at finde hele tiden. Er det et tilfælde? Eller et (((tilfælde)))?

Det skal dertil siges, at Horsens Folkeblad også har daglig indvandrerpropaganda og “solstrålehistorier” om det ekstreme perkermylder som også Horsens og opland plages stærkt af. Men også en artikel om en svindler der bestilte 120 stykker smørrebrød og endeløse spalter om den nye stenbelægning på Søndergade. Der er noget for enhver.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Lord LollandGydaOversætterenMaxzyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

For 96 år siden sendte en jøde et brev til en anden jøde, hvor han påpegede at den politiske diskurs i Tyskland havde ændret sig og at det kunne få konsekvenser for Onde mennesker som ham selv og hans søster, modtageren af brevet. Du kan ikke få brevet at se, men stol på os goyim.

……. Hvis ikke jeg vidste hvad jeg vidste ville jeg være meget forvirret over hvad sådan en random og intetsigende artikel laver midt i Horsens Folkeblad. Propaganda er alle steder fordi propaganda virker. Folk tror de har autonomi og at de nemt ville kunne spotte propaganda, men langt de fleste borgerlige eller anti-jihadister der læser det tænker hvad de er blevet fortalt de skal tænke: Oy vey! 6 millioner, glem aldrig.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen
zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Min Oldefar døde i Auschwitz så der er ikke noget lave grin af.Frygtelig tragedie;han faldt ned fra et vagttårn.Stakkels mand.

Happy Hanukkukah.

Hillbilly
Blæser læser
Hillbilly

Jøden har altid et antagonistisk forhold til den hvide mand, hvis jøden kan slippe afsted med det. Kan ikke se hvad vi skal bruge deres holdninger og synspunkter til. Dem kan de få lov til at udbrede på Madagascar foran nogle negere.

Oversætteren
Skribent

Det minder faktisk lidt om perioden i slut-tyverne, start trediverne: Folk søger mod de politiske fløje og begge fløje er utilfredse.. De moderate og kompromissøgende bliver udraderet og liberaldemokratiet falder..

Gyda
Gæst
Gyda

Hvorfor sidder jeg her mandag morgen og venter på radio 266b s nyeste udsendelse?
I optager lørdag-sondag. hvorfor er den ikke på nu? Og hvad sker der med Glenn Gerts autocmper?

Lord Lolland
Administrator

Vi optager søndag aften, udgiver mandag fordi jeg sjældent orker at redigere efter vi har siddet og talt (skal også have lavet aftensmad), så det gør jeg når jeg står op mandag og bestræber mig på at have den klar inden frokost.

Og hvad der skete med Glenn Gerts autokamper må du spørge Glenn om.