Hjem / Samfund / Misbrugt autist misbruges yderligere af Alternativet

Misbrugt autist misbruges yderligere af Alternativet

Der var for et stykke tid siden en ret tragisk historie fra Sverige, landet der flyder med samlemøbler, honning og skægbørn. En autistisk pige der, ligesom alle øvrige elever i skolesystemet, var blevet fodret med propaganda om planeten Jordens snarlige undergang, fordi far kører på arbejde i en benzindrevet Volvo, havde taget mod dette budskab uden filter.

Det er set før, særligt efter at Al Gore lavede sin komedie An Inconvenient Truth, en ubelejlig sandhed, at børn er gået grædende hjem fra skole, fordi de troede at deres land ville blive skyllet væk af supertsunamier inden få år. Børn der ikke har nogen forhåndsviden omkring klimapolitik, og som præsenteres for komiske dommedagsscenarier uden hold i virkeligheden, kan jo heller ikke andet end føle angst og panik, når deres kattedamelærer ikke fortæller dem at det er ren spekulation.

Har man autisme, som svenske Greta Thunberg på 15, er ens fatteevne og kritiske sans i forhold til at fordøje vanvidsteorier om vejret ikke til stede, og en utrøstelig overreaktion er at forvente. Når så både moar, skole og medier går amok over denne forpinte autists panikreaktion over klodens snarlige død, og opfordrer hende til at være “klimaaktivist”, er det decideret børnemishandling. I stedet for at forklare hende at CO2 udgør en tredjedel af en tiendedel af én procent af atmosfæren, og at en temperaturstigning på 1 til 2 grader over hundrede år ikke er noget Sverige har nogen indflydelse på overhovedet, så skubber de hende foran tv-kameraer og piller hende ud af skolen så hun kan “strejke” for klimaet.

Når børnemishandling inkluderer såvel skolen som forældrene, hvem skal så varetage dette mentalt handicappede væsens rettigheder og trivsel? Svaret er at Greta Thunberg er misbrugt på linje med en prepubetær børneskuespiller i (((Hollywood))) og hun er nu en helt blandt vejrfantasterne. Alternativets klimaklovn (en titel de er mange om at dele) Rasmus Nordqvist er også med på vognen og promoverer naturligvis dette vamle misbrug som noget positivt. Føj.

Selvom konferencen allerede har haft besøg af klimasuperhelten Arnold Schwarzenegger og en stribe andre markante klimaforkæmpere, er det en kun 15-årige svensk pige, der løber med det meste af opmærksomheden.

Greta Thunberg hedder hun, og hun er godt på vej til at blive sin generations klareste klimastemme med sine krav om, at verdens ledere tager hendes og andre børn og unges fremtid alvorligt. Og dermed skruer gevaldigt op for indsatsen mod klimaforandringerne.

Bil dum. Bil CO2. El god. Ja, jo, godt nok viser data at produktionen af en elbil er så besværlig, at den er mere “miljøskadelig” end en benzinbil, men dette er jo blot en koreograferet klovnedans, så kun signalværdier tæller. Benzin dum. El god.

Under COP24 har den nyeste data da også vist, at det er der i den grad brug for. For første gang i flere år stiger den globale udledning af CO2, efter den i et par år har holdt sig på samme niveau. “Det, verdens ledere gør, virker tydeligvis ikke,” lyder det fra Greta Thunberg.

Dette misbrugte barn ved jo kun hvad hun fodres med, og at hun stilles op med et skilt og gøres til et propagandaværktøj for kulstofkreditsvindelnummeret er usmageligt og forkasteligt. Præcis som hende den kurdiske ambassadørdatter, der blev brugt til at få nu afdøde Bush senior til at bombe Irak. Eller den 7 årige sunnipige der på Twitter, på perfekt engelsk, bad de (((neokonservative))) kræfter om at bombe slemme Assad, som var super slem og dum.

Hmmmmm….  Det er måske ikke så tosset alligevel.

Og hun har jo ret. Man skal høre sandheden fra børn og fulde folk, siger man. Det passer i hvert fald i tilfældet Greta Thunberg.

“Vi er ikke kommet her for at trygle verdens ledere om at skabe en bedre fremtid for os. De har ignoreret os indtil nu, og de vil ignorere os igen. Vi er kommet her for at lade dem vide, at forandringen kommer, uagtet om de vil det eller ej,” sagde hun, da hun forleden holdt en af sine taler på COP24.

Hvor har hun dette fra? Har hun selv forsket i det? Pudsigt at hun sådan havner med den konklusion, der stemmer overens med GloboHomos våde drøm om en skat på kuldioxid og endnu en kæmpe overflytning af vestlig kapital til brune mennesker.

Sikke en inspiration, hun er. Som klimaordfører gør det mig så håbefuld på fremtidens vegne, at vi har unge som Greta Thunberg, der – med god ret – tager klimaet så alvorligt, at de engagerer sig i at skabe den fremtid, de ønsker. Den fremtid, de har krav på.

Psykopat. Det er hvad der sker, når man er lukket af fra at beskæftige sig med det folkemord der foregår ude for hans hoveddør, den igangværende befolkningsudskiftning i Danmark, og sniffer sine egne sojaprutter i stedet. Så finder man ting som “klima” eller “flygtninge” at fokusere på, for at give sit alternative liv mening og indhold.

I tilfældet Greta Thunberg var det det svenske valg for nylig, der gjorde udfaldet, fordi klimadebatten ikke var ambitiøs nok. Der begyndte hun sin klimastrejke og blev væk fra skolen og demonstrerede i stedet til fordel for klimaet. Nu har hun strejket i 16 uger. For hvis politikerne ikke bekymrer sig om hendes fremtid, hvorfor skulle hun så uddanne sig til fremtiden, er ræsonnementet.

At være væk fra det svenske skolesystem er bestemt ikke noget der skader (indrømmet), men det principielle i det her er, at en autistisk pige er blevet fodret med så megen løgn og globalistisk opkast, at hun tror enden er nær. Dagens Blæser er imod forurening og miljøsvineri, og Indien og Kinas industriproduktion er en naturmæssig katastrofe, fordi de ikke har den hvide mands samvittighed, men hysteriet omkring netop kuldioxid som omdrejningspunkt for et katastrofescenearie, er ikke noget der bør være en prioritet, idet vi har en reel og langt mere konkret og alvorlig overlevelseskamp at udkæmpe.

Vi skal sikre eksistensen af vort folk og en fremtid for danske børn. Og have lov at pendle til atbejde med færrest mulige omkostninger, så vi arbejdere har flest mulige ressourcer at give til familien, nationens vigtigste byggeklods. Fuck dig, Rasmus Nordqvist.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Kristian NissKomponistenClausOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Sådan som jeg ser det, så er venstrefløjen bekymret over Co2 udledning af 3 primære årsager:

1: De bor som regel i storbyer, der er stærkt forurenet.
2: En grøn omstilling vil sende millioner af arbejderklassens arbejdspladser ud af Europa og til den 3. verden. Det skader jo som sagt den hvide og traditionelle mand, de anser som deres fjende.
3: De arbejder tit med “innovationsprojekter”, og hvad er mere innovativt end klimaet? Sådanne projekter må staten da vist hellere støtte.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Klimaskeptikere er ligesom Nicolaus Kopernikus og Galileo Galilei. Folk som udfordrer dogmer.

Jorden var ikke centrum i solsystemet. Stjernerne og planeterne, samt udvidelsen af universet, er stadigvæk et videnskabeligt faktum på trods af den katolske kirkes konstante forsøg på at overbevise folk om det modsatte. Eftersigende skulle Galileo have hvisket at “de bevæger sig altså stadigvæk” efter at han havde fået besked på at “lade være med at lyve”.

Det samme kunne man sige i dag om global opvarmning og masseindvandring fra “shithole countries” som løsningen på et dalende befolkningstal (og forbrug) i Europa. Er man kritisk overfor denne ortodoksi er man per nutidig standard set som en kætter, fordi dette underminerer fundamentet for den altoverskyggende, og stadigvæk skjulte, globo-homo agenda.

At man i Alternativet spiller på en autistisk hjernevasket svensk pige, med følelser og godhed i hjertet er intet nyt under solen. Det går rent ind i hjertet på pøblen og sætter derved Alternativet op som de gode forkæmpere for en klimavenlig fremtid for alle mennesker, fordi negere, perkere etc. er jo præcis ligeså interesseret i et klimavenligt forbrugsselskab som os i Europa… Men jeg tror dog en dag, at den hvide mand snart får nok at skulle bære alle andre på sine skuldre og løse alle verdens problemer med velfærdsstater og høje skatter.

1488 Deus Vult.

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

LOL. Det tweet.
>Macron bad